Nord Americancele traiesc sanatos! 8
Raspunsuri - Pagina 13
delphin spune:
AH! I see! Ai mei sunt doar pt. celulita
Cei reebok si pe mine ma bate gandul sa-i iau. Vad ca e pret bun acolo.
Podeanu spune:
Dau tircoale subiectului, il citesc regulat dar nu am scris nimic.
Am citit anul trecut Eating Clean Diet de Tosca Reno.Am inceput sa urmez din principiile ei, merg in continuare regulat la sala. Nu ma pot apropia de zumba inca, inscrierile le pierd mereu, sunt 99% de babe de 60 + pe care nu le vad regulat la sala.(probabil ca se inscriu numai la acest curs).
Beau multa apa,am taiat grasimile din alimentatie, maninc numai eggwhites (Delphin- ai explicat exact de ce sunt mai sanatoase decit galbenusurile)maninc multe fibre,oats cu flaxseeds, miere si blueberries.
Rezultatul: in 2 luni am pierdut 10lb. Insa am pierdut din zone in care niciodata nu am pierdut.Adica se vad clar grasimile topite.
Fustele cad efectiv de pe mine.
am redus portiile de mincare, nu ma scol niciodata satula de la masa si nu mai maninc nimic dupa 7 seara. Imi mai fac cite un ceai daca simt ca ma roade stomacul.
La sala fac 40 minute cardio, alerg pe banda 20 minute (4 alerg 2 pauza)mai fac bicicleta, step, si apoi alternez cu greutati.
Mi-e teama inca sa ma bucur, sper sa rezist tentatiilor de dulciuri.
Pun aici ptr cine intereseaza http://www.eatcleandiet.com/
delphin spune:
Dana ma bucur pt. tine! Sa-ti fie de bine cele 10lb pierdute.
Mai povesteste-ne despre clean- machin .
Cardio...incearca cu bicicleta 5km azi, 6 maine si tot asa pana ajungi la 10. Daca iti place bicicleta sau eliptica e si mai faina, ca lucrezi si brate. Ia-o incet ca te dor gambele primele zile.
Eu sincer nu pot sa alerg 4 min. cu 2 pauza. Ori alerg, ori ba . Sa zicem insa ca eu am andurance.
Ah! Stiti acum ca-mi trebuie rau de tot reebok-si si bascheti si papuci, tongs.Oare am sa rezist pana la vara. Aici sunt niste preturi de te ia cu ameteala.
Aia roz, da! si as vrea si blue
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alintaroma Ma bag si eu in seama Cred ca fetele se refera la papuci www.zappos.com/skechers-shape-ups-shape-ups-fitness-junkie-silver-hot-pink" target="_blank">astia Eu ma tot gindesc la www.reebok.com/US/product?modelId=30038134&articleId=J17885" target="_blank">asa ceva pentru cind vine primavara, caci acum inca fac cardio zilnic la zapada There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!! |
nu-s acelasi lucru?
maru spune:
Dana, ce ma bucur ca te vad pe acilea! Nu ca ti-ar trebui tie dieta, dar totusi, esti un stimulent pentru noi, astea ca mine, mai pufosele!
Podeanu spune:
Delphin eu merg (regulat) la sala (cam 4-5 ori pe saptamina) de vreo 5 ani. Am facut eliptica la inceput, era cea mai usoara.Nu eram capabila sa alerg 2 minute fara sa imi dau duhul, eram rosie la fatza.Asa ca sunt mindra de minutele mele de alergare.Apoi am urcat pe step, pe care il consider cel mai dificil.
De curind au achizitionat niste biciclete http://www.expresso.com/ care au ecran si iti alegi circuitul, la munte , linga oceansi se curbeaza si ghidonul. Adica efectiv iti ghidezi bicicleta in functie de traseu.Astea imi par mult mai atragatoare decit cele clasice.
Tu cit alergi?
Maru,merci. Nu-ti imagina ca nu sunt inca pufosea.
Carmencita dar tu ai 60 kg la 168.pai trebuie sa fii super. Cit vrei sa slabesti?
alintaroma spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maru
nu-s acelasi lucru? Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Maru, chiar nu stiu daca tonifica aceleasi zone si in acelasi mod. Primii aparuti au fost cei din primul link, scosi de MBT (care costa o mica avere ) si apoi au aparut un milion de copii. Mie pur si simplu nu imi place cum ii simt in picioare. Dar cei de la Reebok imi plac la nebunie si i-am testat deja la magazin si mi-a placut cum i-am simtit . Vreau sa zic ca, doar facind o tura pe acolo, mi-am simtit the ham strings & co, iar cind mai vezi si ce picioare arata prin reclama, te conving sigur
Acum sunt in oferta dar probabil cum da primavara cresc iar preturile asa ca ii voi lua cit de curind ca poti sa ii porti daca te tin picioarele si la shopping sau prin casa cind trebaluiesti. Zic eu ...
delphin spune:
AOLEU! Pai nu se compara instrumenyele pe care lucrezi tu, cu ale mele. Tu ai lux de 7 stele, gen Dubaica sa compram incomparabilul. Pai cu asa ceva nu ma dau jos o saptamana. Exagerez, dar as sta si o ora. Suflul sa ma tina!
Cand alerg afara, alerg o ora. In jur de 8-10km in functie de antrenament. La inceput 8, dupa o luna-doua 10km. Ultima data cand am alergat 10km a fost in octombrie. Am facut o ora si 6 minute fara antrenament. Adica am sarit in bascheti si m-am dus la cursa organizata.
Trebuie sa te motivezi sa treci de capul 4 min. alearga 5 cu 1 pauza; o zi, alta 7 cu 1,5 pauza, alta 10 cu 1,5 pauza.
Step-are profesionale, alea ce urci ca pe munte, intre 15 si 20 minute. Conteaza durata. Un ritm mai usor si durata mai mare. Alea 4 minute cu ce viteza le alergi?
Te cred ca esti multumita de cele 4 min. Si eu eram cand am terminat cursa de 10km in picioare. Cu 4 ani in urma am alergat aceeasi cursa in mai putin de o ora, insa aveam antrenament.
Ce mai suna a lauda,nene Ptiu, sa nu ma deochi! Maine am pauza! sper sa-mi treaca durerea aia...stie Maru de pe unde
DONC adjugé http://www.amazon.fr/gp/product/B003UIEOQA/ref=oss_product
Pot sa merg la culcare linistita
philip spune:
eu am Skechersii aia, ce sa zic, am fost asa si-asa multumita, partial si din vina mea. i-am comandat online si erau nitei prea mari ceea ce le afecteaza enorm performanta. NU poti alerga cu ei, dar sunt excelenti pt mers rapid iar eu ii foloseam cu mult succes pe elliptical. la inceput s-a simtit imediat ca imi lucra anumiti muschi neatinsi pana atunci, dar dupa o vreme nu s-a mai simtit mare branza. ba parca s-a mai topit si talpa aia. anyway, daca n-as fi dat $100 nu mi-ar fi parut rau,. dar ma cam oftic, apoi am vazut la wal-mart ceva asemanator pt vreo $25
ieri inca eram in revenire cu stomacul asa ca am mers si impins la carut mai bine de o ora. azi am alergat vreo 40 de minute. as vrea si eu sa pot baga o ora dar n-are rabdare copilu in carut si nu imi place sa alerg pe banda. e plictisitor. ajuns sa-mi numar pasii zau.
podeanu