Nord Americancele traiesc sanatos! 8

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

pai e topic de slabit, daca va scriu cand ma porcesc, ce faceti voi cu mine?
adevarul ca sunt tare mandra de mine, am invatat sa zic nu la multe lucruri, fara sa fie o pedeapsa! Am invatat sa mananc echilibrat, dar mai sunt seri in care poftesc ba la salata de icre, ba la tostitos, si ma uit pe calorii, si inloc de 14 tostitos, care is cam 300 de calorii, mananac 4-5 si is multumita cu mine, mi-am facut gustul si sunt ok!
in we sunt zilele mele mai lejere la mancare, pentru ca gatesc si bake pentru poporul masculin din ograda mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Pai e topic de slabit, sa va spun eu ce-am facut?
Am reusit sa pun si eu in gura oualele alea fierte, mama lor de oua, ca de cand ma rog de ele, constiinta nu si nu. Am mancat albusele de la doua oua, asa mai nemestecate nu stiam cum sa le dau drumul mai repede pe gat. Nu a fost chiar asa de greu, dupa ce le-am mancat am zis ca am si eu nevoie de o compensatie si ce sa fac cu galbenusurile, am deschis frigiderul sa vad cu ce as putea sa le combin, nu prea aveam cu ce si am gasit o telina care statea acolo singura si se uita la mine. Ce credeti, am facut maioneza cu telina, dar sa stiti ca nu am mancat mult, numa' asa de pofta.
Acuma am intrat in normal, mers la serviciu cu nu prea multe ispite si cu urcat si coborat scari, dar nu chiar in fiecare zi.
O zi buna,
Carmencita
Cristian si Alex

Mergi la inceput

azi am lucrat de acasa, si ce bine s-a nimenit ca peste noapte au fost sub 30 de grade cu minus.
deci:
supa de galuste
piept de pui gratar cu smantana
o trufa de ciucalata alba (100 de calorii, mama ei de viata)
o portocala mare cat o zi de post!
ceai verde la liber
si acum un pahar de vin rose

carmencita, pai daca nu iti plac ouale, de ce te chinui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Raportez si eu Zumba in seara asta, mi-a placut, nu m-a mai rupt ca prima data
In schimb ieri am mincat inghetata, ca era stinghera-n frigi si mi-a fost mila de ea!

Cre' c-am devenit addicted to gym. Acum am inceput sa investesc in tzoale de gym, imi fug ochii la toate sexoseniile de Lycra, vreau papuci de-aia cu talpa ca barcuta... ehe, multe visez eu! Totul e sa ma tina, sa nu investesc si apoi sa putrezeasca prin dulap, cum fac cu multe altele

Mergi la inceput

simi, Zumba rules!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

eu nu am fost cuminte astaziam mancat pizza...a fost.....
gluten free ,wheat, mica(mai am o portie) ...de la Beaujo's.
de maine la sport ,ca vine primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Eu dau cu mine la sala, am zis sa merg de 4 ori pe saptamana, caci as putea daca mi-as misca fundul. Deci de saptamana trecuta merge. Ieri si azi am facut 2 sedinte de spinning. Nu va spun unde ma doare
Mancare, mai cu oua, mai cu gratar, mai cu cereale, acu am gura plina
Nu stiu ce am, sper sa ma calmez curand.

revin, cum sunt papucii cu talpa ca barcuta?

Mergi la inceput

delphin, sa incerc sa ghicesc un'te doare?

tenisii aia cu talpa barcutza cica iti intaresc muschii fesieri. Ma bate gandul sa imi iau si eu, dar is buni numai pentru mers si alergare usoara, nu jogging!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Aha! Merci!

http://www.valsedesprix.com/claquettes-tonifiantes.htm
asa ceva am eu, papuci, sunt din lemn. Sunt pas mal, adica cel putin ajuta la circulatia periferica. Am si albi si negri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ma bag si eu in seama
Cred ca fetele se refera la papuci www.zappos.com/skechers-shape-ups-shape-ups-fitness-junkie-silver-hot-pink" target="_blank">astia

Eu ma tot gindesc la www.reebok.com/US/product?modelId=30038134&articleId=J17885" target="_blank">asa ceva pentru cind vine primavara, caci acum inca fac cardio zilnic la zapada

Mergi la inceput