Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 14
vladimirescu spune:
dayanara pina acum credeam ca Silvana seamana mai mult cu Leo, dar acum am vazut o poza din semiprofil (3/4) unde seamana perfect cu tine! As zice ca seamana mai ales la mimica, nu? In pozele in care zimbeste mi s epare ca esti tu! (Vladimir de ex nu seamana cu mine la ochi, gura sau nas, nici macar la par, dar seamana la mimica si de aceea toata lumea ii zice ca seamana cu mine :)) 
nafi, ami 
si 

pt mesajele voastre optimiste si pozitive din capitolul trecut. Tare imi place de voi si de alte fete care stiu sa aduca voia buna inapoi si sa ne atraga atentia ca bucuriile vietii sint chiar la indemina noastra!

un cimp intreg de flori pt Ella care a scris tot in cap trecut un mesaj inspirational (nu gasesc un cuvint mai destept, scuze!) despre prietenie si miracole
Pe linga flori, draga Ella, ai de la mine si un Amaretto care cred ca-ti place, ca sa nu te apropii de butoiul cu suparari cind iti mai vine, sau mai bine o jumate de sticla de Disarono (ca jumatea ailalta o beau eu, ca dlar o impartim cind vii prin Buc :))
ina 

nafi spune:
Vladi - ce frumos povestesti despre Vladimir si Floricica!
sanatate multa iepuricului!
Eu ma duc la culcare acum dar sa nu uiti sa ne zici si de socrii tai ce mai fac!![]()

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati
si sa numaram
ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
vladimirescu spune:
Am uitat chiar acum cui voiam sa scriu... of, noptile nedormite de 10 luni incoace m-au terminat! (cum e oare sa dormi de seara pina dimineata neintrerupt? I don't remember!!!)
Pina imi amintesc, zic doar ca Floricica nu are nici un dinte. Nu ma mira, lui Vladimir i-a iesit primul dinte dupa 1 an si e bine mersi, ci dintii f frumosi si sanatosi acum, basca ca nu a plins cind i-au iesit, nu m-a fredonat deloc noptile 
carmickey spune:
vladi bine ai revenit pe forum
super tare faza cu franceza,si cu jumatate de an...felicitari baiatului...
ce cereale mananca floricica la fructe?
eu ii dau cereale de la nestle care se prepara cu lapte...
tu ii dai cereale tip tarate???
va urez o noapte buna si linistita...
ma uit la serial si la somn...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de
Adelina 16.04.2010
de adolescent paul 13.09.1993
vladimirescu spune:
Mi-am amintit!!
Yaia eu sper sa te mai citesc pe aici, asa haotic cum o sa intru eu, dar te rog sa nu dispari! Tu esti din specia aia foarte rara de oameni care dau totul si nu cer nimic in schimb... Sau asa te vad eu, pt ca aici intotdeauna ai venit cu sfaturi pertinente, ai sarit la nevoie cind aveam noi intrebari ce sa facem cum sa dregem, si tu nu ai cerut niciodata ajutorul nimanui, de aia zic ca nu ai luat nimic de la noi, ci numai ai dat!
Asa le vad si pe Dianami (ce dor imi e de ea!!) si cristina30 - au dat mereu din timpul lor ca sa posteze informatii la obiect, si nici macar nu s-au plins pe aici de nimic, de serviciu, de socri, ceva sa se mai descarce si ele, numai au oferit, mereu si mereu...
Fetelor, imi scot palaria in fata voastra si va multumesc!
(si o sa-mi amintesc si de altele, cu siguranta, numele astea mi-au venit azi in minte ...)
Si, ca sa nu va speriati ca iar o sa scriu jumatate de capitol singura, va pup si iar absentez o vreme, ca nu mai pot intra zilnic in nici un caz... mai intru uneori si mai citesc ce apuc, in rest... asta e, fac si eu ce pot :)
pe toata lumea!
vladimirescu spune:
nafi ai tu nervii tari de reusesti sa citesti frazele mele incilcite :) Parca ai un doctorat, nu? Ca atunci s-ar explica... :))
pai sigur o sa va mai povestesc de socri, ca de aia si scriam regulat de ei, ca am vazut ca e amuzant pt mai multe fete :)) Stai asa, ca acusi aterizeaza la mine!
Acum o luna mi-au zis ca pe 29 decembrie au bilet in Malta sau asa ceva pt Revelion, asadar o sa ramina dupa Craciun, ca nu are rost sa plece si sa s eintoarca pt avion in citeva zile.. Ok, m-am gindit eu, deci iar o sa stea o gramada... de pe 23 sa zicem, ca pe 24 e ajun si trebuie impodobit bradul, aranjate sarmalele etc, pina pe 29, hai, merge, sint 6 zile...
Acum 2 zile vorbesc cu soacra la telefon care-mi zice ca vine pe 20 sau 21, "depinde cum o fi soseaua"... Aaa, zic eu, dar nu e cazul sa va grabiti asa, e ok si pe 22, chiar si 23, ca doar nu avem prea multe de facut inainte... N-a priceput femeia.
Buun... ieri apare socru-meu pt o conferinta ceva la Bucuresti... Dimineata zice menajera: "a venit socrul, cumva?..." s-a prins femeia pt ca la galeata erau 2 sticle goale de vin si una de wisky (noi nu bem aproape deloc)...
Pleaca in seara asta socru-meu si din usa zice "pa, ne vedem la sfirsitul saptaminii !"
Cum adica la sfirsitul saptaminii??? Pai abia e 17-18 decembrie atunci!!
Cum e asta, mai, sa vii neinvitat si mai ales sa viis i sa pleci cind iti tuna tie, fara sa intrebi deloc daca e ok sa stea atitea zile?? sau is eu nora rea??
Stanucel cereale ii dau 7 Korn de la Milupa, sint ca niste taritze da's bio ! :)) Pe scurt, nu-s deloc gustoase dar arata f sanatoase, asa l-am crescut si pe Vladimir (Nestle cu orez sint f dulci, de exemplu, normal ca toti copiii accepta)
In viziunea mea, eu ocolesc amidonul, nu ma intereseaza sa dau nici pilaf si nici paste, pine sau biscuiti copilului, ceea ce gasesc ca e cel mai sanatos la cereale sint tocmai cojile lor, pline de vitamine si fibre pt digestie... La Vladimir as zice ca am avut succes, i-am dat taritzele astea pina pe la 3 ani in fructe date prin razatoare, si acum el maninca cereale dimineata (cu lapte), dar maninca musli cu fructe uscate, aica boabe intregi uscate, nu Chocapic sau din astea, ca el prin cereale intelege ceva care arata ca taritzele, saracul d eel :))
Erina spune:
Buna dimineata!
Vladi bine ai revenit! super vestile despre copii. Si David cred ca tot pe acolo la greutate. Super Vladimir, si frumos si istet.
Ami felitari pentru cresterea asa frumoasa a printesei. Cred si eu ca esti mindra mai ales ca iti dai atit silinta cu meniurile.
Eu foartye ocupata cu organizarea inainte de Craciun. Ma bate gindul sa vin vreo trei zile in Bucuresti... In rest treaba treaba si iar treaba...
Va las ce am scris la grupul Dariei:
Sa va spun despre copii:
Daria ieri a avut o zi foarte buna. A venit vesela de la camin, nu prididea sa spuna te rog si multumesc, s-a jucat frumos cu David. Asteapta cu nerabdare serbarea la care tot programul va fi comun, cu momente in englaza si in romana. Mi se pare foarte frumos si firesc. Ar fi putut sustine si o poezie singura dar aceasta a fost hotarirea d-lor educatoare. Oricum va fi o supriza totala, sunt sigura ca vor fi puiuti spriati de Mosul sau de toti parintii, bunicii, verii care vor veni la serbare.
Ia-m luat Dariei o tinuata all Zara cam batrinicioasa, belumarin-rosu dar sunt sigura ca va arata grozav in ea. Oricum se schimba in vesta si fustita de la ei (sa imi amintesc sa iau multe agrafe sa ajustez daca e nevoie
).
Simbata am iesit din oras si am constat ca David e foarte diferit de Daria la virsta de 9 luni
. Pe cind ea dormea in carucior el protesteaza si este suprastimulat de toata agitatia de prin mall-uri. Asa ca s-a dus shoppingul meu pe o buna perioada de timp. Oricum intre da-i piure, da-i lapte, schimba-l de doua ori am reusit sa imi aleg o rochie asa si asa pentru serbarea Dariei.
In rest e foarte activ si agil. Nu il putem tine eu si tati sa ii punem picaturi in ochi asa are o forta!!! Acum am un pitic pe creier ca mi se pare ca duce un pic un ochi inspre radacina nasului. Vreau sa mergem cit de repede la oftalmolog sa ne lamurim.
O zi cu mult spor oriunde ati fi...
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
carmickey spune:
buna dimineata va invitam la o
cu lapte,nu mai beau multa cafea,mi s-a slabit organismul,mi-a fost rau de la atata
si cola....o iau pe campii...:)
la multe lunite Justina multa sanatate si voiosie....
la multi ani 2anke pentru ieri,multa sanatate si tot ce iti doresti sa se indeplineasca,sa fi fericita si iubita...am omis ieri sa ma uit la sarbatoriti...
adelina nu a dormit deloc azi-noapte a avut o perioada de agitatie,cred ca o mai da vreun dintisor,dar am tinut-o in brate,ne-am plimbat prin casa,am cantat si intr-un final a adormit si ea...
vladi multumesc frumos pentru cereale...
ce mult imi place cum povestesti...
plec sa pregatim fructele....
aaa am uitat,fetelor voi dati fructele crude la copii?
eu ii fac fructele adelinei la aburi,cam circa 5 minute...nu i-am dat crud pana acum nimic...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de
Adelina 16.04.2010
de adolescent paul 13.09.1993
briza_marii spune:
Neata!
Vladi ce mult ma bucur ca ai aparut. Imi era dor sa te aud povestind de baietii tai si mai ales de socrii
(asa imi dau seama ca se poate si mai rau decat soacra-mea. Stiu ca n- frumos din partea mea sa zic asta
, dar sincer asa mai ma calmez si mai trec cu vederea unele faze de-ale ei). Mai dar ce istet e Vladi. Eu in veci nu m-as fi gandit la faza cu luna februarie. Bravo lui
Stanucel eu ii dau numai fructe crude. El mai tot timpul era constipat, si de la fructe crude (in specal pruna, para si banana f coapta) s-a reglat mult, si am scapat de belea.
Mihaela eu am scapat postul cu linkul unde danseaza Angela
. Vreau si eu sa il vad, plssss
Stefana sa stii canu scapi pana nu pui poze cu puiutii tai de aur
Ina bravo bravo pt primul dintoc. Urmatorii sa vina fara durere
Erina nici Eric nu are rabdare la cumparaturi//asta e barbat de mic
..pe el sa nu il fatzai prin magazine ca e de rau
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
carmickey spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui briza_marii Neata! Vladi ce mult ma bucur ca ai aparut. Imi era dor sa te aud povestind de baietii tai si mai ales de socrii ![]() Stanucel eu ii dau numai fructe crude. El mai tot timpul era constipat, si de la fructe crude (in specal pruna, para si banana f coapta) s-a reglat mult, si am scapat de belea. Mihaela eu am scapat postul cu linkul unde danseaza Angela . Vreau si eu sa il vad, plssssStefana sa stii canu scapi pana nu pui poze cu puiutii tai de aur ![]() Ina bravo bravo pt primul dintoc. Urmatorii sa vina fara durere Erina nici Eric nu are rabdare la cumparaturi//asta e barbat de mic _ Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
briza mi-am permis sa il pun eu pe filmulet,ca tot am culcat fata,stau sa termin
in felul asta o mai vad si eu pe angela dansand...
mihaela sa nu te superi ca am adus eu filmuletul la aceasta pagina...

www.youtube.com/watch?v=y6Drm9ynubs" target="_blank">angela danseaza
FILMULETE
POZE
mamica carmen de
Adelina 16.04.2010