Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Bluekidoo, pana acum Diana mai mult sa tara pe covoarele din casa, nu putea sa-si exersese muschii, pt ca aluneca pe ele. Dar de cand i-am cumparat acest covoras puzzle, a inceput sa-si dea drumul, nu se mai taraste, chiar a inceput sa ridice si funduletul, curand va merge bine in 4 labute. Eu ma gandeam sa-i pun un covoras peste acest puzzle, dar care nu aluneca deloc, s-o las sa pactice exercitiile de mers. Mie chiar imi este teama de aceasta gresie, iar burtica ei este foarte rece cand o ridic de pe gresie, covorasul era o idee minunata!
Denisa, sa stii ca nu musca din puzzle, spre surprinderea mea, a muscat o data si nu i-a placut! Deci sunt norocoasa din acest punct de vedere!
Stefana, multumesc pt vizionarea pozicilor! Sa stii ca eu nu sunt mancacioasa deloc, asa am fost de cand ma stiu, mai mult mie imi place sa gatesc pt altii! Sper sa te lase piticul sa te odihnesti noptile urmatoare! Si ca o ironie a sortii, la tine este prea frig, iar la mine este prea cald!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

andira saci de dormit sint si la Ikea pila la 18 luni, pe linga ce au zis fetele,Kiabi si C&A. Ikea parca e mai ieftina, din ce-mi amintesc...

irene, ate multumesc pt re-primirea calda :)

mai citesc si mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Sunt la al treilea mesaj
Acu scriu ca in telegrama:
MULTUMESC fetelor pentru urarile de 10 lunite Vi le intoarcem si noi inzecit.
LA MULTI ANI Annya si Miruna(nu stiam de ce nu m-ai trecut si pe mine in lista celor care te-au felicitat; pierdusem mesajul)
Bluekidoo ma rog la Dumnezeu sa-ti dea gandul cel bun, sa-ti trimita un doctor care sa te indrume sa faci ceea ce trebuie. Sanatate Tanyei (Iti scrisesem un mesaj kilometric da asta e ).
Oanka Rebiana felicitari si sanatate multa
Mihaelagrosan vazut filmulet . SUPERB. Si Sofia danseaza da pe muzica orientala
Trimit si mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Vladi bine ai revenit. Ce fac copiii?

Mergi la inceput

Floricica - 9 luni
Multumesc Stanucel pt urari !

la 9 luni stam asa - dau raportul pt ca majoritatea dintre voi sa vedeti ca aveti iepurasii mai "avansati" ca al meu in toate domeniile :)

- 71 cm, 8600 g (sub medie, but still ok)
- nu zice nici un cuvint clar, cu adresa, exerseaza doar toate sunetele
- nu se ridica nici macar in fund singur, d'apoi in picioare :) Daca il trag de miini se incordeaza si se ridica. Paseste de vreo saptamina, tinut de ambele miini, si sta destul de bine in patut tinindu-se de margini. Dar, cum am zis, nu se ridica singur...
- nu se deplaseaza de unul singur in nici un fel, nici tiris, nici in 4 labe, nicicum. Incearca, dar nu-i iese deloc, apoi abandoneaza repede, caci stie formula "acuma tip si vine imediat cineva sa ma mute unde vreau"

De mincat, maninca aceleasi lucruri zilnic, deloc mult - cind vrea sa manince deschide gura mare si f des, iar cind considera ca s-a saturat, da gura intr-o parte si pa! nici cu ranga nu o mai deschizi. Sincer, mie imi place ca e hotarit, stie ce vrea si cit vrea, si nu ai cum sa-l influentezi nicicum (bietul Vladimir, el se lasa pacalit cu avionul, cu nu stiu ce, si mai primea mincare daca il rugai, dar Floricica e f ferm! :))
- 6,30 - lapte lactana 2 (100-220 ml, dupa chef)
- 10,30 - cca 150 ml fructe pasate cu cereale din alea sanatoase, tip taritze :)
- 14,30 - cca 150 ml piure de multe legume cu carne de vitel sau oua prepelita
- 18,30 - brinzica calcica din 250 ml lapte de capra si citeva lingurite iaurt de capra
- 21,30 - la culcare, 240 ml LP (de fapt bea 150 ml, si apoi cind se trezeste prima data pe la 23 ii dau si restul din biberon)
Noaptea nu-i dau LP, nu pare sa-si doareasca (si asa dimineata nu arata deloc flamind, nu prea are chef de biberon), dar ii dau ceai de fenicul si chimen, ca pirtzurile astea il urmaresc in continuare si nu se poate dormi noaptea cu el, se scoala plingind de cel putin 6-7 ori pe noapte...

Deci, in continuare eu dorm dimineata de la 6,30 cind vine bona, ca noaptea nu e chip cu el. Prefer sa fac corespondenta sau sa mai lucrez pina la 2 noaptea, cu el linga mine in pat, ca altfel trezita din ora in ora sau chiar din sfert in sfert uneori, asta e chin, si nu de alta dar uneori sint atit de nervoasa de nesomn ca-mi vine sa-l trintesc, saracutul de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna seara dragi mamici de iepurasi. La ora asta am reusit sa intru un pic sa vad ce mai faceti.
Eu sunt bucuroasa intr-o oarecare masura. Am fost azi la medic si in afara de tuse si nasuc curgator nu avem nimic. Nici rosu in gat si nici la plamani nu se aude nimic.
Mi-a si masurat-o . Avem deja 77cm (doctorita a spus ca are cu 5cm mai mult decat media pt varsta ei ) si 8900g. Ceea ce e foarte bine. In aproape trei luni, cam doua luni si trei saptamani, a luat in greutate 1500g.
Sper sa revin maine dimineata la cafea.
Va doresc multa sanatate!!

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Seara buna si de aici,

in primul rand vreau sa urez sanatate multa iepurasilor bolnavi, insanatosire grabnica si mamicilor multa putere, ca tare-i greu cand ii vedem bolnaviori

Saptamana trecuta nu am mai apucat sa intru, a fost mama la noi asa ca am petrecut cu ea si cu Robin, ce ne-am mai distrat toti 3. desigur a zburat saptamana ca orice lucru bun din viata...

Urez tuturor sarbatoritilor La Multe Lunite, multa sanatate si tot ce isi doresc!
Bluekiddo iti urez multa sanatate si putere

Ne laudam si noi cu primul dintisor ce a spart gingia, chiar ma gandeam ca s-a lasat asteptat...
recuperez din urma si mai scriu. o seara linistita tuturor!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fetelor!

Intru asa cu rapiduletzul ca sa va salut.

Stanucel - mai sa stii ca m-am amuzat teribil cu patania cu coca cola a sotului tau. doar ca am uitat sa spun!

Irene - si eu voiam sa ii iau lui Ricky un covoras puzzle dar cum intre timp am pus unul oarecare cam de aceleasi dimensiuni , am vazut ca il foloseste drept insula. adica inoata pe burta prin toata camera, pe gresie, iar cand oboseste se retrage pe covoras Asa ca am renunat la idee. ma bucur ca pisicutei tale ii place! cat despre babysitter , nici eu nu aveam asa mare incredere la inceput dar macar 2-3 ore cat venea eu eram mereu in preajma vazandu-mi de ale mele asa ca mare lucru nu se putea intampla. ti-ar fi de ajutor sa ai pe cineva care sa keep an eye on Diana.

Mihaelagrosan - simpatica foc ingerasa ta dansatoare si cu casa de protectie. si eu am vazut aici intr-un magazin si mi-am zis ca ar putea fi buna ptr Ricky dar nu am mai luat-o caci in casa asta noua n-avem decat 2 -3 mobile asa ca sanse prea mari sa se loveasca de ceva , nu are

Vladi - ma bucur sa te vad iar pe baricade alaturi de noi

Fetelor cu iepuricii raciti si mucosi...sa le dea Dzeu sanatate , sa fie bine cat mai repede! Eu pana acum am avut bafta si inca nu l-am avut pe musiu bolnav. o singura data a avut ceva mucisori cand am fost in RO si a luat raceala de la verisor dar nu am facut decat sa-i dau niste nurofen sirop si sa-i aspir nasucul inainte de culcare de vreo 2 ori. cand am ajuns in Italia, pediatra de aici mi-a dat niste solutie salina ptr nasuc si atat. O prietena a mea care a avut ceva mai multe probleme cu iepurica ei de-o seama cu Ricky, a fost trimisa de medic la o salina artificiala ( o camera in care a fost creata in mod artificial salina) si dupa cateva sedinte acolo , bebelusa a fost ok si chiar a dormit noaptea mai bine ca niciodata. V-am zis in caz ca poate fi o idee ptr cele care pot merge la o salina (cu acordul medicului of course)

Eu ma duc acum sa ma pregatesc de culcare. Sotul e la petrecerea de Craciun organizata de compania lui asa ca profit sa ma latesc cat patul pana vine el!

Noapte buna fete dragi!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

kossir hello stranger ! lasa, ca nici tu nu s-ar zice ca umpli pagini pe aici! :))

Sintem bine in general, multumesc de intrebare! Floricica are o mica bronsiolita, am fost vineri la doctor cu el ca era cam mucos de citeva zile si incepuse si sa tuseasca... Se pare ca am aflat de bronsiolita de la inceput, asadar vad ca tratata da repede inapoi, as zice ca e o forma usoara, nu ca acum vreo 2 luni cind am tras mult cu el... Doamne ajuta!
Oricum, mie mi-e clar ca o s-o tinem din raceala in raceala, pt ca e Vladimir care aduce la fiecare 2 saptamini cite o raceala acasa, la concurenta cu ta'su care si ala vine tot timpul ragusit sau stranutind... Asta e! Pe vremea cind era Vladimir mic, eram mult mai stricta, nu avea voie sa intre in casa nimeni racit, iar ta'su daca avea semne de raceala nu se mai apropia... asa ca afost simplu, pina la 1 an nici macar nu am stiut cum arata mucii bebelusilor! Ori acum, cu Vladimir care e tot timpul mucos, si mai e si afectuos, numai in nasul lui Floricica sta ... :))

Vladimir e f dragut si istet, ma lasa de multe ori cu gura cascata cit de istet e... De exemplu, pe 19 noiembrie i-am zis ca intr-un fel e ziua lui, implineste 5 anis i jumatate, explicindu-i ca de pe 19 mai pina pe 19 noiembrie sint fix 6 luni, adica jumatate de an. Iar el s-a gindit un pic si a zis ca de fapt "ziua lui" o sa fie peste 2 zile, pe 21 noiembrie, nu pe 19, atunci e jumatatea anului, nu i-am zis eu odata ca februarie are cu 2 zile mai putin decit orice alta luna? Am ramas masca de cum reuseste sa-si foloseasca cunostintele exact atunci cind trebuie, pt mine e incredibil :)

Si vreau sa zic ca am ajuns la ziua in care Vladimir ma corecteaza la franceza... la pronuntie deseori, m-am obisnuit, dar a inceput sa ma corecteze si la cuvinte - desi cunosc onorabil franceza, scris si vorbit, fac putine greseli :)
De exemplu, vorbeam noi in franceza si am zis eu in loc de Floricica "petite fleur" si el ma corecteaza, "fleuron se zice, mami!" Mor dupa el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ina - yupii ! bravo ptr dintzisor!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput