Aspirante optimiste !!!> 20 ani (614)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Walkiria pot sa te asigur cu mina pe inima ca exista sarcini care la inceput nu simti nimic ,nu ai nici un simptom.Eu cind am fost insarcinata cu George nu am ajvut nici un fel de simptom ,pur si simplu imi crestea burtica si atat,binenteles pina la 4,5 luni cind a inceput sa miste.

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Bella, esti o draguta...iti dai seama ca este tot ce imi doresc iar optimista sunt, caci de-aia am si amanat controalele pana in luna martie, insa incerc sa fiu realista.

Ai mai auzit vreodata de sarcina fara nciun simptom pana in Z40? nicio durere e san (iar pe mine ma apuca durerile de sani imediat dupa ce ovulez), nu am somnolenta, greata, nimic....aaaa, am intepaturi la ovarul stang, dar acestea sunt normale la mine.

Oricum iti tin pumnii tie sa fie bebe!!! ai mai incercat sa iti faci test de ovulatie? sa vezi daca iti mai iese poz?

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

KATY TU CUM PREGATESTI ICRELE.EU TREBUIE SA RECUNOSC CA NU AM FACUT NICIODATA.NE PLAC SI NOUA DAR LE IAU DIN COMERT.IN CE PRIVESTE GREUTATEA FIULUI .AICI AI DREPTATE E CAM ROTUNJOR.ORICE DIVERSIFICARE A MENIULUI E BINEVENITA ,ASA CA ASTEPT SUGESTI.

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele!
Lary scuze ca nu ti-am raspuns ieri, ma bacasem la bucat. Am facut icre pt dimineata, mancarica de fasole si supa de rosii.
Referitor la cartofi si carne se pare ca este o combinatie care cam ingrasa. Deci daca are probleme de greutate ar tb sa mai schimbe .
Anka daca pleci la odisee nu ne uiti da?
Monique tin pumnii sa fie pozitiv.
Kittyuitasem. Speram sa vi cu II. Eu am programare pe 10 ian la doctor.
Histamina eu nu am copil dar ma gandesc ca tb sa-ti faci timp 5 min sa mananci, trebuie sa te gandesti si la sanatatea ta pt ca bebe are nevoie de o mama sanatoasa. Stiu ca bebe e pe primul plan dar tb sa mananci si tu ceva.

http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui lary74

Walkiria pot sa te asigur cu mina pe inima ca exista sarcini care la inceput nu simti nimic ,nu ai nici un simptom.Eu cind am fost insarcinata cu George nu am ajvut nici un fel de simptom ,pur si simplu imi crestea burtica si atat,binenteles pina la 4,5 luni cind a inceput sa miste.

Lary poate ca tu nu ai dat importanta starilor, insa mie mi-au intrat oarecum in reflex, constientizez orice durere de san, ovare, uter, orice balonare, fara a ma stresa sa a ma chinui sa le depistez.
Eu in afara faptului ca sunt Z40 si si mentra nu mi-a venit nu am NIMIC!
Plus ca s-a mai intamplat intr-o luna sa-mi vina menstra la 42 de zile, dar atunci aveam dureri de sani cu vreo 2 sapt inainte sa-mi vina.

In sfarsit, vedem ce se va intampla....pana atunci doresc mult, mult succes fetelor de pe-aici ce urmeaza sa se testeze.

Mergi la inceput

Gaby nici eu sincer nu prea am incredere in testele de ovulatie.Eu din august decand am inceput sa urmaresc cu teste si ecograf ovulatia nu am vazut nici unul pozitiv ,nici macar in luna in care dr.a zut ecografic ca am ovulat.Dar cine stie oi fi eu o exceptie de la regula.Eu sincer am renuntat atat la teste cit si la masurarea TB ,pt mine a fost un stres in plus.
NERAMA Doamne ajuta ca anul ce vine sa fie un an norocos pt tine,pt.noi t
oate.Tinem pumni ca inseminarea din ianuarie sa fie cu succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

Monique nu vreau sa te descurajez dar faptul ca a scazut asa mult temperatura este semn ca vine menstra.Mie imi scade si cu 3-4 zile inaine.Mda nu ma lasa sa ma stresez prea mult!

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Neata fetele,

ramasese sa va tin up-dated: uracioshii nu au venit inca, sunt in ziua 26 (nu stiu daca mi-a mai intarziat asa, eu avand un ciclu de 24 zile maxim), am facut dimineata cu prima urina testul Clear Blue, a iesit negativ hotarat.

Nu stiu ce sa cred
TB a scazut la 36.6 de la 36.8 (Duminica dimineata) si 37.1 (sambata dimineata)

deci practic semnele spun ca vin cavalerii rosii insa....nu inteleg de ce intarzierea....

dureri prevestitoare de menstra nu am, am niste chestii vagi care se infiripa si disipeaza aproape instantaneu,

sanii ma dor si in interior, spre centru insa sunt mai acut spre exterior...

voi ce parere aveti?

credeti ca exista posibilitatea ca un test sa nu se pozitiveze in prima zi de intarziere? (pe instructiuni scria ca se pozitiveaza in prima zi de intarziere)

va pup, sa aveti o saptamana frumoasa

da mai, stiu, dar uite, am rasfoit grafice cu sarcina la final, pe fertility friend si am vazut ca nu e exclus sa ai o sarcina dupa 3 zile in care Tb iti scade in mod constant cu cate 2 grade. eu inaitne de ovulatie am TB in jur de 36.2-36.3 C. adevarat ca acest 36.6 de azi e cam descurajatorsi ma iau emotiile cand ma gandesc la ziua de maine. ca si azi dimineata ma lua cate un val de emotie (evident ca m-am trezit din nou cu vreo 40 minute inaintea alarmei ceasului si incercam sa stau nemiscata :) ca sa fac la aceeasi ora). era destul de rece in camera si eu avea si nasul si picioare reci reci (se pune?

Mergi la inceput

Walkiria ai facut test de sarcina?Poate ai scris si nu am observar,atunci te rog sa ma ierti ,dar se pare ca pring greu si uit repede ,ca deobicei.In ceea ce priveste simptomele adevarul e ca difera in fiecare luna.Ce bine ar fi ca sa fie la fel in fiecare luna,am avea dupa ce ne ghida.Din pacate este luna cind stiu clar ca sunt la ovulatie am toate simpt. din lume iar in urmatoarea luna nu mai simpt nimic.Cine mai stie ce se intimpla cu corpul nostru luna de luna.N u ne ramine decat sa speram ca va fi bn .si vom reusi sa ne implinim visele.

Citat:

Citat:

Lary poate ca tu nu ai dat importanta starilor, insa mie mi-au intrat oarecum in reflex, constientizez orice durere de san, ovare, uter, orice balonare, fara a ma stresa sa a ma chinui sa le depistez.
Eu in afara faptului ca sunt Z40 si si mentra nu mi-a venit nu am NIMIC!
Plus ca s-a mai intamplat intr-o luna sa-mi vina menstra la 42 de zile, dar atunci aveam dureri de sani cu vreo 2 sapt inainte sa-mi vina.

In sfarsit, vedem ce se va intampla....pana atunci doresc mult, mult succes fetelor de pe-aici ce urmeaza sa se testeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Lary nu am facut niciun test de sarcina si nici nu am de gand sa fac din moment ce eu continuu sa cred ca nu este.
Daca chiar nu o sa vina nici in 2 saptamani, am sa fac atunci un test.
Oricum ar fi ciudat sa imi intarzie chiar atat de mult...mai mult de 42 de zile nu mi-a intaziat niciodata....ma tem intr-adevar ca nu cumva sa se fi transformat foliculii in chisturi si de-aia sa nu imi vina...din cauza asta recunosc ca ma stresez. Dar cum am mai spus, vedem ce s-o intampla.

Mergi la inceput

Acum am vazut ce temp. mici ai avut inaite de ovulatie.Asa sunt sparante de bebe la tine.Eu inaite de ovulatie am 35-36 ,iar dupa urca pina la 36,9-37.Pt mine a fost un adevarat chin sa iau temp.la ora fixa dimineata.De multe ori ma trezeam in timpul nopti cu o ora doua inaite de a suna ceasul sa merg la lucru si trebuia sa merg neaparat la baie asfel nu mai reuseam sa adorm.Asa ca nustiu cit de relevante erau temp. mele.Eu am renuntat sa le mai iau.

Citat:

Citat:

Monique nu vreau sa te descurajez dar faptul ca a scazut asa mult temperatura este semn ca vine menstra.Mie imi scade si cu 3-4 zile inaine.Mda nu ma lasa sa ma stresez prea mult!

Citat:

Neata fetele,

ramasese sa va tin up-dated: uracioshii nu au venit inca, sunt in ziua 26 (nu stiu daca mi-a mai intarziat asa, eu avand un ciclu de 24 zile maxim), am facut dimineata cu prima urina testul Clear Blue, a iesit negativ hotarat.

Nu stiu ce sa cred
TB a scazut la 36.6 de la 36.8 (Duminica dimineata) si 37.1 (sambata dimineata)

deci practic semnele spun ca vin cavalerii rosii insa....nu inteleg de ce intarzierea....

dureri prevestitoare de menstra nu am, am niste chestii vagi care se infiripa si disipeaza aproape instantaneu,

sanii ma dor si in interior, spre centru insa sunt mai acut spre exterior...

voi ce parere aveti?

credeti ca exista posibilitatea ca un test sa nu se pozitiveze in prima zi de intarziere? (pe instructiuni scria ca se pozitiveaza in prima zi de intarziere)

va pup, sa aveti o saptamana frumoasa

da mai, stiu, dar uite, am rasfoit grafice cu sarcina la final, pe fertility friend si am vazut ca nu e exclus sa ai o sarcina dupa 3 zile in care Tb iti scade in mod constant cu cate 2 grade. eu inaitne de ovulatie am TB in jur de 36.2-36.3 C. adevarat ca acest 36.6 de azi e cam descurajatorsi ma iau emotiile cand ma gandesc la ziua de maine. ca si azi dimineata ma lua cate un val de emotie (evident ca m-am trezit din nou cu vreo 40 minute inaintea alarmei ceasului si incercam sa stau nemiscata :) ca sa fac la aceeasi ora). era destul de rece in camera si eu avea si nasul si picioare reci reci (se pune?

Mergi la inceput

Nu e bine deloc sa-ti intirzie asa mult ciclu.Daca este sarcina atunci o sa ne bucuram cu toate dar daca nu este atunci ar trebui sa faci tratament sa vina cit mai repede ciclonul.Am sa-ti spun ce am patit eu luna trecuta:Am facut stimulare cu clostibegit si folicolul a fost mare si nu sa spart,am fost f. dezamagita si am spus ca nu mai iau nici un medicament pina in primavara,cu toate ca dr.mea spus sa iau din ziua 16 dufaston.Dar eu capoasa ce sal ascult pe dr.am spus ca ce mie imi venea ciclu si fara medicamente,asa ca nu leam luat.Asa ca vine ziua 28 si nimic ,29,30,31 nimic.Incep sa-mi fac sperante ca poate nu a vazut dr, bn. ca poate sa spart folicolul,asa ca dupa 4 zile de intirziere fac test,din pacte negativ,ma duc la dr,la o saptamina intirziere ,nu vede nimic,ma cheama dupa inca o sapt.tot nu vede nimic si atunci imi spune sa iau dufaston 3 past.pe zi ca sa vina menstra mai repede pt ca mam dereglat rau.Si uita asa din vina mea am stat in stres 2 sapt.si mam ales cu o frumoasa candida din cauza stresului si progesteronului mult luat in scurt timp.Eu te sfatuiesc sa faci test si daca nu e bebe fuguta la dr.

Citat:

Lary nu am facut niciun test de sarcina si nici nu am de gand sa fac din moment ce eu continuu sa cred ca nu este.
Daca chiar nu o sa vina nici in 2 saptamani, am sa fac atunci un test.
Oricum ar fi ciudat sa imi intarzie chiar atat de mult...mai mult de 42 de zile nu mi-a intaziat niciodata....ma tem intr-adevar ca nu cumva sa se fi transformat foliculii in chisturi si de-aia sa nu imi vina...din cauza asta recunosc ca ma stresez. Dar cum am mai spus, vedem ce s-o intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

CAPITOL NOU

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput