Aspirante optimiste !!!> 20 ani (614)
Raspunsuri - Pagina 21
lary74 spune:
Buna fetelor!
Acum am ajuns de la lucru.Miar placea sa scriu si eu dimineata cind sunteti mult mai multe dar din pacate serviciul meu este de la 6-14,30.Ma duc sa citesc din urma!
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Monique acum sa nu-ti faci griji in privinta vit A, daca nu ai luat in cantitati mari nu face rau, din contra, uite un articol.http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1758 http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png ca in 2011 sa devin !Sarbatori fericite tuturor! |
am citit, multam' fain pentru articol,
dar de maine nu mai iau decat vitamina E si acid folic
eu luam pentru piele (pentru ca in fiecare iarna am probleme cu pielea, mi se usuca, fac niste bubitze de la frig, e un chin)
de aia am ales sa iau la inceputul acestei ierni. observ ca tot am problema cu uscatgul pielii insa parca nu mai este atat de acuta
lary74 spune:
Da intradevar cind te doare pe lateral sani se anunta uratii.Dar nu dispera pina nu vezi rosu mai este o sansa sa fie
| citat din mesajul lui Monique77 spunea cineva ca daca durerea de sani este laterala nu anunta o sarcina, ci inceputul unei noi menstre eu nu prea cred ca e o regula nici aici, dat fiind faptul ca fiecare organism reactioneaza altfel voi ce parere aveti? |

gabyv spune:
Cosminuta, eu nu prea am incredere in rezultatele de la testele de ov. pentru ca mi-au aratat pozitiv in ziua 16 -18 dar erau spab pozitiv, iar pe forumul vanzatorului spune ca pana si o linie stearsa inseamna pozitiv. Asa ca de asta nu prea le-am mai dat importanta, evident ca asta nu inseamna ca nu poti avea dreptate.
Si asa e, cand te frigi de mai multe ori... numai ca asta e prima luna cand simt ca ceva se intampla acolo... sper sa nu ma insel, dar nu am cum sa stiu sigur, pana nu imi intarzie sau pana nu ma duc la medic ca sa fac o eco. Evident ca abia dupa Sarbatori o sa ajung.
Apropo, voi ce intelegeti prin ce mi-a zis doctorul: "Eu nu fac stimulari"? Tare imi e ca ma duc la el si zice ca nu are ce-mi face...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lary74 spune:
Da intadevar este f.greu cu un copilas micut si fara ajutorul nimanui.Esti de admirat cu cita daruire si dragoste iti cresti ingerasul.Eu am avut tot timpul linga mine pe mama mea,mea fost de un real ajutor.Sa speram ca mama te va ajunge la sentimente mai bune si va incepe sa te ajute.
| citat din mesajul lui histamina fetele, cum e sa dormi noaptea?/dar ziua?????// noi avem inca,la 4 luni, programul din maternitate:din 2 in 2 ore noaptea, din ora in ora ziua,ca suntem doar prematur!!! are 4,700 kg si 56 cm.a luat 3 kg in 3 luni,ca in prima luna nu a luat nimic.vrem numai la mami in brate,stam doar in fundulet,sprijinit de pernute,ca sa nu abuzam de infiptul in picioruse. ce pregatiri de sarbatori?? miercuri am rugat-o pe mama sa stea 15 min cu el,ca sa mananc si eu, pt ca era ora 16 si nu apucasem sa mananc.mi-a spus sec:am mancarea pe foc si.....a revenit vineri sa vada ce face bebe. sunt epuizata pur si simplu,cauza din care alergiile au revenit in mare forta si sunt ca la ele acasa. sebi e un dulce.e numai ochi si il iubesc enorm.a incput sa mangaie cu manutele si e un scump. fetele, vedeti pe prima pagina, la sarbatori:sf Daniile Sihastru e pe 17 dec, iar pe 18 dec e Sf Mc Sebastian.pup |
lary74 spune:
Monique nu vreau sa te descurajez dar faptul ca a scazut asa mult temperatura este semn ca vine menstra.Mie imi scade si cu 3-4 zile inaine.Mda nu ma lasa sa ma stresez prea mult!
| citat din mesajul lui Monique77 Neata fetele, ramasese sa va tin up-dated: uracioshii nu au venit inca, sunt in ziua 26 (nu stiu daca mi-a mai intarziat asa, eu avand un ciclu de 24 zile maxim), am facut dimineata cu prima urina testul Clear Blue, a iesit negativ hotarat. Nu stiu ce sa cred TB a scazut la 36.6 de la 36.8 (Duminica dimineata) si 37.1 (sambata dimineata) deci practic semnele spun ca vin cavalerii rosii insa....nu inteleg de ce intarzierea.... dureri prevestitoare de menstra nu am, am niste chestii vagi care se infiripa si disipeaza aproape instantaneu, sanii ma dor si in interior, spre centru insa sunt mai acut spre exterior... voi ce parere aveti? credeti ca exista posibilitatea ca un test sa nu se pozitiveze in prima zi de intarziere? (pe instructiuni scria ca se pozitiveaza in prima zi de intarziere) va pup, sa aveti o saptamana frumoasa |
nerama spune:
fetelor am luat o hotarare cu moshu meu: mai facem o inseminare in ianuarie si daca nici atunci nu reuseste facem un credit pentru FIV (chiar daca se poate sa ramanem cu ratele si tot sa nu avem bebe) ![]()
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
lary74 spune:
Felicitari sotului pentru ca a reusit sa faca analiza.Sa speram ca este foarte buna.Eu mereu am spus ca prefer sa fiu eu cu pribleme decit scumpul meu sotior.PT. ca daca se devedeste ca ar fi probleme la el chiar nu stiu cind o sa reusim sa avem un bebel impreuna.El este capos si nu face tratament decit cu multa cicaleala.
F
| citat din mesajul lui PaulaFrida Neatza Tocmai am venit acasuka,am fost cu sotiorul sa faca spermograma Pe la ora 1 avem rezultatele,abia asteptam ![]() Era asa de stresat,tzukui guritza,a zis ca toata noaptea nu a putut dormi si mai era si un copil care plangea de numa acolo la laborator,inca un stres in plus, si a zis ca nu a venit toata cantitatea care vine de obicei,dar nu cu mult mai putin,oare o sa afecteze cu ceva rezultatul? In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
lary74 spune:
Se poate sa ovulezi mult mai tirziu.Eu in urma cu 2 luni am ovulat in ziua 17,dar din pacate fara rezultat pozitiv.Doamne ajuta la tine sa vedem peste 2 saptaminii un test de sarcina pozitiv.
| citat din mesajul lui camady Buna fetele. Eu sunt in Z13 si mi-am masurat si eu TB de la inceputul lunii. Numai 36.4 am. Inclusiv zilele astea cand teoretic ar trebui sa ovulez. Ne dorim mult inca un bebel. |
walkiria spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Walkira sunt fete care nu au avut absolut nici un simptom de gravideala, poate esti printre fericite. Bella fa un betahcg, daca e prea mica sarcina nu o vede la eco. Asa sti o treaba. Referitor la fumat eu zic macar sa le raresti putin pana vezi ce si cum. Gaby tin pumnii sa nu mai vina. [quote]citat din mesajul lui Katy82 Walkira sunt fete care nu au avut absolut nici un simptom de gravideala, poate esti printre fericite. |
Katy
, iti dai seama ca asta imi doresc cel mai mult, insa e foarte putin probabil si nu vreau sa ma mai lamentez ca mai apoi sa apara dezamagirea...Dumnezeu cu mila.Daca e sa fiu gravi acum, bebe nu pleaca nicaieri si oricum cata vreme am un regim alimentar ok, pastile nu iau, de fumat nu fumez, scurgeri suspecte nu am, in principiu nu imi fac griji ca daca e bebe o sa-i dauneze ceva.
Oricum eu iti multumesc foarte mult ca ma incurajezi

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

ca in 2011 sa devin
!
fericite tuturor!
noastra
Ne dorim mult inca un bebel.