Aspirante optimiste !!!> 20 ani (614)
Raspunsuri - Pagina 19
nerama spune:
bella
noi incercam de 3 ani si in acest timp am cam facut mare parte din analize printre care eu am facut si HSG si histeroscopie si am mai facut si 2 inseminari... si nimic

luciana
iti multumesc pentru sustinere
sunt la pamant...
monique
mobilitatea se poate imbunatati... incearca sa ceri sfatul unui urolog sau a unui androlog... al meu a luat si spermotrend si selezin ACE si multe alte chestii naturiste si asa am ajuns de la 6 mil/ml la 10 si de la mobilitate 19% la 50%
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
walkiria spune:
Nerama imi pare tare rau, insa noi suntem langa tine cu tot sufletul...hai ca odata si odata se va indura Dumnezeu si de noi.
Paula super rezultatul...FELICITARI!
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
andr@ spune:
offf ce ma cearta lumea pe aici.....kitty draguta nu am facut tratam ptr prolactina ca mi-a iesit buna ultima data cand am fost si am facut-o; ai grija, pe caii zilele astea
walkira, bella va multumesc ca ma "certati", nu ca nu as merita, dar credeti-ma ca nu am ce sa va zic, nimic nou; am abandonat tot, monitorizare, teste, chiar si mersul la dr; toate acestea imi faceau f mult rau, aveam dureri ingrozitoare de stomac, de cap......ma imbolnavisem de-a binelea; acum sunt fizic bine, linistita, fara ganduri si ganduri; iau pauza o perioada si imi pun toate sperantele in mainile domnului, faca-se voia LUI; va pup pe toate si va tin pumnii sa ploua cu teste pozitive 
nerama
fii tare
bella inca mai am sperante la tine 
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
Monique77 spune:
fetelor, am primit de la o prietena graviduta un site super misto
vi-l impartasesc, e interesant
http://www.jurnaldesarcina.com/category/saptamana-2-de-sarcina.aspx
gabyv spune:
Nerama, nu iti pierde speranta, nimic nu este pierdut, inca...
Walkiria, da, am cm-ul regulat la 35 si ziua de ov. in aceasi zi a ciclului, deci mai ramane sa asteptam. Gasisem pe un site ca la DPO 10 ar fi cam 18 beta, deci clar e ff devreme, ca eu am test de sensibilitate 25.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nerama bella noi incercam de 3 ani si in acest timp am cam facut mare parte din analize printre care eu am facut si HSG si histeroscopie si am mai facut si 2 inseminari... si nimic![]() ![]() luciana iti multumesc pentru sustinere monique mobilitatea se poate imbunatati... incearca sa ceri sfatul unui urolog sau a unui androlog... al meu a luat si spermotrend si selezin ACE si multe alte chestii naturiste si asa am ajuns de la 6 mil/ml la 10 si de la mobilitate 19% la 50%MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI http://www.fertilityfriend.com/home/nerama |
stiu draga mea, ca si sotului meu i-a recomandat marinescu (giulesti) tot spermotrend si a inceput sa ia de vreo 5 zile. imi pare tare rau ca va confruntati cu nebunia asta, nu e tocmai placut. dar are sotul tau un job solicitant si stresant?
nerama spune:
walkiria, andr@, gabyv 

va multumesc ca sunteti alaturi de mine
moni sotul meu este agent... deci toata ziua e cu fundu in masina, iar stresat nu e... mai stresata sunt eu 

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
walkiria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Nerama, nu iti pierde speranta, nimic nu este pierdut, inca... ![]() Walkiria, da, am cm-ul regulat la 35 si ziua de ov. in aceasi zi a ciclului, deci mai ramane sa asteptam. Gasisem pe un site ca la DPO 10 ar fi cam 18 beta, deci clar e ff devreme, ca eu am test de sensibilitate 25. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Pai veeeezi...hai capul sus si lasa stresul..ca daca e bebe nu pleaca nicaieri si gandeste-te ca il stresezi si pe el
sa fie bebeeee!!!In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
cos_minutza spune:
Buna fetele!!!
Paula felicitari pt gigei
Nerama imi pare rau
Bella dragutzo degeaba zici ca nu esti stresata din mesajele tale asa reiese.Nu vreau sa fiu rea insa cum zici ca esti in intarziere cand tu ai spus ca luna trecuta ai avut ciclu de peste 40 zile?Inteleg ca iti doresti enorm acest lucru dar fii un pic mai realista
.Normal ca imi doresc ca toate sa deveniti gravidutze cat mai curand insa ma doare cand vad ca va agitati atat
Sfatul meu e sa mergi sa faci o beta si daca e negativa sa mergi la medic,cu micropolichisturile nu e de asteptat.
Gaby eu una tin sa cred ca nu ai ovulat, prea sunt constante temperaturile.Si eu am avut grafic asemanator si dupa ce am introdus temp din z18 DPO nu mi-a mai aratat ovulatia mai ales ca am avut si test negativ.
Nu dati cu rosii,e parerea mea daca nu e ok va rog sa ma ignorati
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Katy82 spune:
Buna fetele!
Lary scuze ca nu ti-am raspuns ieri, ma bacasem la bucat. Am facut icre pt dimineata, mancarica de fasole si supa de rosii.
Referitor la cartofi si carne se pare ca este o combinatie care cam ingrasa. Deci daca are probleme de greutate ar tb sa mai schimbe .
Anka daca pleci la odisee nu ne uiti da?
Monique tin pumnii sa fie pozitiv.
Kittyuitasem. Speram sa vi cu II. Eu am programare pe 10 ian la doctor.
Histamina eu nu am copil dar ma gandesc ca tb sa-ti faci timp 5 min sa mananci, trebuie sa te gandesti si la sanatatea ta pt ca bebe are nevoie de o mama sanatoasa. Stiu ca bebe e pe primul plan dar tb sa mananci si tu ceva.
http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin
!
Sarbatori
fericite tuturor!