Aspirante optimiste !!!> 20 ani (614)
Raspunsuri - Pagina 18
nerama spune:
a doua inseminare care nu mi-a reusit 

cred ca voi ajunge la FIV 

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nerama a doua inseminare care nu mi-a reusit ![]() ![]() cred ca voi ajunge la FIV ![]() ![]() MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI http://www.fertilityfriend.com/home/nerama |

tu de cand incerci?
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
lucianamoga spune:
Of nerama , imi pare atat de rau......nu cred ca sunt cuvinte sa te consoleze dar sunt alaturi de tine 

walkiria spune:
| citat din mesajul lui bellasamoyed a si sa nu mai zic ca mi-e frica ca daca e bebe eu cam fumez..si nu stiu daca sa ma opresc sau nu aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
Referitor la fumat, nu cred ca m-ai nimerit bine....eu sunt total impotriva fumatului cand incerci sa faci bebe si pe parcursul sarcinii
Eu am fost fumataore inraita insa am ceva ani de cand am renuntat si ma bucur supe rmult ca am reusit
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui PaulaFrida Fetele,am primit rezultatul spermogramei: Volum sperma 3.8 ml Aspect sperma normal Numar spermatozoizi: 136.8 mil./ml Spermatozoizi mobilit. norm. 90 % Spermatozoizi aspect norm. 93 % pH sperma 7.5 T. de fluidificare completa a spermei < 30 minute Ce ziceti? In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
eu zic ca-i beton!!!
Monique77 spune:
citat din mesajul lui nerama![]() ![]() rezultat betaHCG <1,20 ![]() ![]() negativpaula e foarte foarte bun rezultatul la spermograma, noi am avut 10 mil si mobilitate 50% ![]() ![]() ![]() o sa am niste sarbatori de kko ![]() ![]() ![]() MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI http://www.fertilityfriend.com/home/nerama |
nerama, 50% mobilitate e foarte bine, sotul meu are mobilitate 18%, adevaratca are 46 milioane voinicii dar....se pierd pe drum
walkiria spune:
| citat din mesajul lui gabyv Buna, eu am facut azi test si e negativ , dar inca cred ca e prea devreme si asa ca astept sa vad, maine ar trebui sa-mi vina, si daca nu o sa fac vineri un test, nu mai fac deloc pana atunci... si asa ma cam stresez.Semne ar fi: oboseala, ameteli, lipsa de pofta de mancare, dureri de uter, de sani nu stiu ce sa zic ca si asa sunt mari Ce am observat eu este ca temperatura mea este ff influentabila, azi dimineata m-am dezvelit cu vreo 30 min inainte sa imi iau temperatura si evident ca ea deja scazuse. Poate ma enervez si nu o mai iau deloc... ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Gabi nu te stresa ca poate fi prea devreme inca.
Si eu m-am enervat cu TB asta si nu mi-am mai luat-o....ma zis ca daca tt o sa ma manance sa mi-o iau, o sa o fac ocazional, la aceeasi ora...dar, pana una alta astept sa-mi vina uratii astia.
Puuup si tin pumnii stransi pana vineri...ai ciclul regulat...adica iti vine fix la un anumit nr de zile?
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
bellasamoyed spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui walkiria
Referitor la fumat, nu cred ca m-ai nimerit bine....eu sunt total impotriva fumatului cand incerci sa faci bebe si pe parcursul sarcinii Eu am fost fumataore inraita insa am ceva ani de cand am renuntat si ma bucur supe rmult ca am reusit In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra! www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic |
nici eu nu fumam...m-am apucat dintr-o prostie

aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra