Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Salutare fetelor!

Voi aveti umidificator?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Folosim o paturica subtire (la noi e foooooarte cald) cand doarme pe care nu si-a tras-o niciodata peste fata (eu o bag putin sub el). Nu doarme pe perna, dar in timpul zilei mai sta intre pernele mari, in pozitie ridicat.

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

La multi ani Alexandra .
Si bubulina mea a mancat aseara pe la 21 si s-a trezit abia azi la 9. Asa ca e a doua oara cand a mancat la 12 ore. Acum doarme fericita.
Pitica mea nu prea sta in brate, de multe ori plange, ii place mai mult intinsa si sa stau langa ea sa-i povestesc. In brate sta seara cand vine tata de la serviciu si o plimba prin casa si ii explica fiecare lucru in parte, asta daca are chef si nu incepe sa planga ca vrea jos :D
Hai ca va invit la o pizza .
Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
12 oree? Si al meu se trezeste noaptea la 2 ore si papa. Si ziua la fel.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Foarte curios ce povestiti unele dintre voi despre bebelusii care varsa des laptele. Maiu in 3 luni si jumatate doar de 2 sau 3 ori a dat lapticul afara. Cat despre batut pe spate pentru a scoate aerul, noi nu am folosit procedura si datorita faptului ca am citit ca nu e necesar (parerile sunt impartite ). Atat de asemanatori si totusi atat de difetiti!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput