Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata!

Mari, multumim de cafeluta. Eu am sa iau o clementina.
Apropos de clementine: cand eram insarcinata mancam clementine in draci. In fiecare pauza de masa, o colega mergea in piata sa ia fructe si ma intreaba la un momenta dat daca vreau ceva, la care eu foarte disperata: daaaa, clementine, clementine, multe clementine, tone de clementine! De atunci bebelina mea are porecla "Clementina"

Avem trei luuni! Avem trei luuni! Avem trei luuni!

Fetelor, aseara bebelina mea a papat la 22.00, a adormit pe la 23.00 si a dormit pana la 8 dimineata!!! E bine oare? Au trecut 10 ore de cand a papat...

Cami si noi avem un senzor. Cand suntem maraite e jale daca stam jos, ne place in brate si doar in miscare. Daca se intampla sa stai jos cumva e jale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna dimineata!!MARI,BUBU multumim pt cafeluta si micul dejun!
Eu i-am facut gaurele in maternitate!
Pe perinuta o pun si eu jumate de ora dupa ce papa ca altfel ii vine tot lapele inapoi,ca ea nu sta cuminte, se agita Duracell de zici ca-i in priza! Nu degeaba-i zice tati "boraciu mic!" Tot timpul ii curge lapticul din gurita dupa ce papa!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Si noi avem problema cu datul laptelui afara. Ale da destul de mult, dar mi-a spus doctorita ca atata timp cat nu e tot laptele si ia in greutate nu e nici o problema.
Eu imi mai fac griji din cauza ca da de destul de multe ori si nu numai dupa ce papa, da chiar si la 3 ore dupa ce a papat. De multe ori se agita, inghite multa saliva si o da si pe aia afara...avem zile bune cand dam putin si alteori suntem fantana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Si Sarah mai da cate putin laptic afara, dupa ce papa o pun in leaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata. Referitor la perna, eu l-am invatat sa stea pe perna mea ziua, e mult mai cuminte asa, sta foarte putin ridicat in sus, iar noaptea doarme fara perna. Deci am facut rau ca l-am pus asa trebuie sa-l dezvat.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Un exemplu.. dimineata cand se trezeste incepe sa se agite foarte tare, chiar sa si planga si daca il iau si il pun pe perna mea cu tot corpul imediat tace si il ia somnul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Un exemplu.. dimineata cand se trezeste incepe sa se agite foarte tare, chiar sa si planga si daca il iau si il pun pe perna mea cu tot corpul imediat tace si il ia somnul.

Normal ca se linisteste ca perna miroase a mami.pune un tricou, bluza care ai purtat-o putin langa el, sa iti simta mereu mirosul si asa va fi mai linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Avem trei luuni! Avem trei luuni! Avem trei luuni!

sa fiti sanatisi, sa fiti sanatisi, sa fiti sanatisi
la multe lunite, Alexandra!

Buburuza, eu paturica o bag putin sub saltea si am vazut ca nu o scoate. Seara am inceput sa ma joc cu el cucu-bau, adica ii acopar fata cu ceva zicand "cucu" si imediat o iau zicand "bau". Cu timpul se va obisnui sa-si descopere singur fata si atunci va sti si paturica sa si-o traga de pe fata (am citit intr-o carte despre acest joc)

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

La multi ani Alexandra .
Si bubulina mea a mancat aseara pe la 21 si s-a trezit abia azi la 9. Asa ca e a doua oara cand a mancat la 12 ore. Acum doarme fericita.
Pitica mea nu prea sta in brate, de multe ori plange, ii place mai mult intinsa si sa stau langa ea sa-i povestesc. In brate sta seara cand vine tata de la serviciu si o plimba prin casa si ii explica fiecare lucru in parte, asta daca are chef si nu incepe sa planga ca vrea jos :D
Hai ca va invit la o pizza .
Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Si eu o acopar cu paturica de cand am venit de la maternitate. Si acolo o acopeream.Am vazut ca ea cand se agita se dezveleste , ca da mult din picioare si o trage in jos, invers nu a fost cazul inca si sper nici sa nu fie cand mai creste.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

iau o cafea ca mor de somn, desi am dormit bine.tot mi-e somn.
buburuza,iti spun ca nu are cum sa-si traga paturica.sau mai sigur bag-o intr-un sac subtire de dormit.nici nu se dezveleste si nici nu stai cu frica.
si al meu a papat aseara pe la 21.30 si s-a mai trezit la 3 si apoi la 6 si somn pana la 8.30.
si lui calin ii place in brate dar sta cumintel si in scoica sau patut pana se plictiseste.eu ii pun perna d-aia subtire cat un deget de copii.dar ziua il pun si pe perna mai maricica sau dimineata cand se trezste si mai lenevim.ce-i drept suntem mai maricei, trecuti de 4 luni.
kiti, sunt pe aici.ieri am lucrat si curat, azi mancarica.casa am decorat-o deja si e asa frumos.

Mergi la inceput