Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

IONELA, si Tudor si-a scurtat mesele de noapte de la un moment dat a ajus sa pape la 2AM vreo 4 min... chiar ma gandeam ca va renunta la masa respectiva dar vad ca nu, o respecta in continuare. El insa are ziua "mese" mai lungi cand nu s-ar desprinde de tzitzi pentru nimic.
Acum sunt in greva... nu ii mai dau papa macar pana la 21.30. A ramas suparici dupa vaccin, tresare din somn si incepe sa planga ascutit... imi frange inima... asa ca l-am tot lasat sa roada la san pana-i trece supararea.

Fetelor, cele care ati depus deja dosarul, pana la urma trebuie si decizia de suspendare a activitatii sau doar adeverinta de la angajator? Si inca o intrebare - cu cate zile inainte ati luat extrasul de cont? Peste tot am citit ca tb din ziua depunerii dosarului, ceea ce e cam mult...

Ma duc sa mai casc gura la poze...

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79
Fetelor, cele care ati depus deja dosarul, pana la urma trebuie si decizia de suspendare a activitatii sau doar adeverinta de la angajator? Si inca o intrebare - cu cate zile inainte ati luat extrasul de cont? Peste tot am citit ca tb din ziua depunerii dosarului, ceea ce e cam mult...

eu nu am avut extras din ziua respectiva ci era de vreo doua saptamani. de la angajator ai nevoi de copie dupa cererea de suspendare aprobata. Eu am avut si decizia, dar pe site-ul primariei asa scria

despre lasat copilul singur, va spun cazul meu: stam la casa, bebe are camera la etaj, masina de spalat este in garaj, garajul este in curte, deci logic ca il las 5 min singur, pana ma duc sa pun/scot rufele, ca nu pot sa imbrac/dezbrac copilul, scoate/baga carutul in casa (cu el in brate mi-ar lua prea mult sa intind rufele). Sotul vine uneori si dupa 8, nu pot sa astept cu toate pana vine el. La inceput luam babyphonul cu mine, acum nu-l mai iau.

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

maine voi fi singura cu amandoi.s-a mai intamplat si mi-a fost frica sa merg si pana la baie.

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Seara buna!
Noi am umblat bleambura toata ziua azi...de la 12 am plecat de-acasa si-am ajuns acum vreo ora si ceva. Intre timp am facut si peste cu mamaliga si usturoi, asa ca va invit. Am mancat atata usturoi, ca maine dim. cred ca Adelina o sa miroase si ea... Ei, Pity, lui Tudor o sa-i placa de ea asa, mirosind a usturoi? Esti o draguta, sa stii...se vad pe burta, mai ales, kg...iar blugii dinainte de a ramane insarcinata nu ma-ncap, neam! Toate s-au adunat pe burta, fund si coapse...

Mariuk, sa stii ca noua ne place f. mult Vlad, e atat de elegant si dragalas!!!!

eveline, nu se poateeeee!!! De ce vii cu vesti dintr-astea??? 75%???

kiti, si la noi a nins azi, dar in oras nu e f. multa zapada. Eu eram cu bolfosenia cu carutul in magazin si cu o prietena si suna al meu sot: vin sa te iau? Eu: pai de ce, mi-a expirat timpul? Zice: auzi? Eu inteleg ca dormi mergand, dar chiar nu vezi ca afara viscoleste? Pai cum sa vad, frate, daca eram de-o ora si ceva in magazin??? Nu ca el, in 5 minute termina cumparaturile.

mihaelka, LA MULTI ANI!

plange, revin!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Si eu o mai las pe Raisa singurica in patutul ei cand merg sa intind rufe sau cand merg la baie. Nu am ce sa fac, nu pot sa o tin in brate non-stop, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Fetelor care aveti mai multe camere la casa/apartament: invatati-va copiii sa stea si singurei in camera, ca altfel e jale! Acum sunt mici si dorm destul de mult, dar ce va fi peste vreo 2-3 luni cand vor pricepe mai repede ca nu e mami langa ei??? Eu de acum am problema cu lasatul singur 5 minute pana intind/adun rufele afara, ma stie tot blocul, si de altfel e copil cuminte, dar de nu ma aude/vede prin casa e jale maaaare.
LORA, si mie imi place la Piatra Neamt, asa ca venim in petit, dar cu o conditie: sa imi arati unde aveti voi pizzerie in oras??? ca am fost intr-o excursie pe acolo(de vreo 2 ori de fapt) si am vazut muuuulte farmacii si banci, dar ce cautam nu!!!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Fetelor care aveti mai multe camere la casa/apartament: invatati-va copiii sa stea si singurei in camera, ca altfel e jale! Acum sunt mici si dorm destul de mult, dar ce va fi peste vreo 2-3 luni cand vor pricepe mai repede ca nu e mami langa ei??? Eu de acum am problema cu lasatul singur 5 minute pana intind/adun rufele afara, ma stie tot blocul, si de altfel e copil cuminte, dar de nu ma aude/vede prin casa e jale maaaare.
LORA, si mie imi place la Piatra Neamt, asa ca venim in petit, dar cu o conditie: sa imi arati unde aveti voi pizzerie in oras??? ca am fost intr-o excursie pe acolo(de vreo 2 ori de fapt) si am vazut muuuulte farmacii si banci, dar ce cautam nu!!!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Beton! Tocmai ce zicea si cumnata-miu, care-i neamt, anul trecut, cand a fost la noi. Pai avem multe farmacii pen'ca-s multe banci- omul intra la banca, face credit, afla cati bani are de dat inapoi, apoi fuga la farmacie, sa ia calmantul si pastila de durere de cap.

Avem si pizzerii si chiar multe, sa vii sa te convingi, promit ca fac cinste!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

nushulica, fie-mea "se converseaza" cu jucariile de la tine, i le-am pus la patut, f. frumoase, le-am primit azi, multumim!

fulguta, f.f.f. frumoasa Mara, am vazut si eu pozele!

Eu n-as putea sa plec de acasa, efectiv, adica sa ies din bloc si s-o las pe Adelina singura. N-as putea, na...cat despre faptul ca faci un dus si-o lasi in timpul asta mi se pare normal, doar n-o sa luam bebele cu noi in dus. Ori sa doarma singur bebe in camera, iarasi e normal (pt. unii, nu si pt. noi - a mea doarme lipita de mine, eu nu zic ca am copil, ci ca mi-am luat lipitoare ) stiiiiu, nu-i bine, la teorie stam bine, practica ne omoara. Da' mi-e atat de draga cand o vad cum doarme langa mine, ca nu ma pot dezlipi de ea...am nevoie de consiliere, oare? glumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna seara si de la una din fiicele risipitoare ale odiseei. Tare as vrea sa va vizitez mai des insa inca intampin probleme in gestionarea timpului.
Matei este foarte bine, 62 de cm si 5840 gr, astazi am facut vaccinurile pentru 2 luni, am optat pentru Infanrix Hexa si Prevenar. Pana acum nicio reactie adversa..atat doar..e un pic mai morocanos decat de obicei.
Eu..incerc sa ma pun la punct cu odihna insa este greu, se trezeste sa pape la 3,4 sau 5 ore in functie de..nu stiu ce..Deci prin urmare sunt nopti in care ne odihnim si nopti in care suntem teleghidati. Are in continuare 7 mese/zi si inca nu stiu daca si cum sa ii mai scot o masa..nici nu am vorbit cu medicul despre asta..
Va pup pe toate, mi-e tare dor de voi si sper sa apuc sa intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Lora m-ai dat gata cu meniul din seara asta !!
Poze noi

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput