Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Pt fetele care au depus deja actele de indemnizatie, intrebare:
- la ce banca aveti card/cont?
- ca si hartogaraie: trebuie doar anexa aia care se completeaza de angajator si cererea?
Am vazut ce scrie pe site, dar vreau sa stiu de la cineva care a depus actele

deci:
cererea + adeverinta de la lucru
buletine mama+tata (orig si copie)
certificat nastere copil (orig+copie)
livret familie (daca ai)
copia dupa cererea depusa la angajator aprobata si stampilatade acesta privind intrarea in CIC ( nu este tip, se trece pe el APROBAT si semnat stampilat de sef)
dosar
extras de cont semnat stampilat de un ofiter de cont(eu am Bancpost)

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Multumesc frumos
Zilele astea adun actele si fac un card la BCR pt indemnizatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

danny, multa sanatate sa treaca si tusea si rosu in gat.
Nushulica, Office, si eu pot sa ma declar in categoria celor care nu au nici un fel de sprijin decat sotul dar dupa ora 8 seara, de multe ori m-a batut gandul ca atunci cand doarme si e frig afara de nu poti sa scoti nici cainele din cusca, si aveam nevoie de ceva de afara sa trag o fuga pana la piata erau anumite lucruri care efectiv uitam sa le cumpar cand ieseam la plimbare, insa nu am lasat nici pe prima singura in casa iar acum nici atat ca Lidiei nu stii ce ii bubuie mintea, cel mai des o imbracam pe Lidia si o duceam la o vecina chiar daca dormea, sa o aibe in paza pana ma intorceam. Sunt cazuri in care alta solutie nu ai, decat sa ii lasi singuri cateva minute.

NUshulica acum am citit si urmatorul post, da nu e normal atunci cand copilul a luat-o la picior, eu ziceam ca la varsta asta cand din pat nu au cum sa cada ce pot sa faca decat sa planga mai tare.

Ariciule, da am gasit undeva la primaria sector 3 sau intr-o lege de-a lor toate bancile agreate si cum eu am treaba doar cu ei ca mi se par cei mai seriosi am scos extras cu stampila de la ei si l-au acceptat mai mult si alocatia Lidiei sotul vrea sa o transfere tot pe Ing tinea cardul la BRD doar pt alocatie.
uite aici am gasit http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49

Ionela mai sus sunt toate bancile agreate de ei, nu cred ca nu ai card la vre-una dintere ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

pfffffffff, ce tzeapa mi-am luat!!!!
pot oare sa transfer la ING dupa ce incep sa primesc? eu am facut la BCR ca aia de la sectorul 3 mi-a zis ca nu au conventie cu ING-ul si ca nu-mi primeste de acolo.

Mergi la inceput

Ariciule, poti sa transferi desigur iti dau mai multe detalii dupa ce reuseste sa transfere sotul pt cea mare., pupici
edit: imi place enorm de mult Id tau, aveam o coleguta care isi purta parul scurt si cu tepi ne era draga si o strigam mereu aricica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

multumesc frumos, Nadiuta. astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Nushulica, dar ce sa faca bietii oameni?poate ca e vorba despre un parinte singur cu un copil sau doi?ce sa faci?ii imbraci pe amandoi si cand cobori la cutia postala pentru o scrisoare sa zicem?sau chiar numai un bebe sa ai...il imbraci si pe el si cobori sa zicem de la etajul 8 ca si-a uitat sotu' cheile (exemplul e pur fictiv).
voi cum procedati fetelor cand sunteti singure cu copilul si trebuie sa faceti ceva de scurta durata???intreb si eu nu acuz pe nimeni...
Meme de Maiu si Lulia

Daca tot discutam (fara suparare) explicati-mi si mie ce se poate intampla unui bebel de 1-2-3 luni daca este lasat in patutul lui timp de 5 minute, mai ales daca doarme? Acum sincer...
Avand in vedere ca e vremea cum e mi se pare mai inconstient sa iesi cu ei afara decat sa fugi repede in 5 minute pana la magazin/pana la masina/ pana la cutia postala.

Daca va zic ca Julia doarme singura in camera ei din momentul in care am adus-o acasa poate dati si cu pietre

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Nadiutapm, am la BRD dar e cardul de salariu si la anu` expira

de vreo 2 zile, bebelina mea cand papa, suge 5 min la sanul drept, 5 min la stangul si apoi nu mai vrea. Nici nu plange si nici nu mai vrea papa vreo 1-2 ore, uneori chiar mai mult.
Aseara a mancat la 10 seara vreo 15 min, a dormit pana la 3 dimineata cand s-a trezit si a mai supt vreo 6 min doar de la un san si a dormit pana la 8.
E normal sa pape asa putin?

Mergi la inceput

Tutz, nu cred ca la asta s-a referit Nushulica, si Laura doarme singura in camera am toate usile deschise insa eu daca dorm cu ea in camera ma trezesc de 30ori si ma uit la ea am impresia ca e treaza atat se foieste insa ea doarme bine merci iar eu toata ziua sunt zombie, si la Lidia am procedat la fel, Laura noaptea cand se trezeste plange si astfel stiu ca ii e foame ma duc o alaptez si inapoi in patul meu din sufragerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

TUNDE, eu nu dau cu pietre ci cu flori! Ai fetita cuminte, foarte bine ca doarme in camera ei, cata vreme ai cum s-o auzi. Eu sunt la extrema cealalta, Tudor doarme in patul nostru, cu o mana pe mine (pe tzitzi mai precis). Dr. mea zice ca suntem inca legati prin cordon ombilical...
Acum cu privire la a lasa copilul singur... noi odata la trei zile suntem singuri 24h. Nu plec la cumparaturi, evident, dar mi s-a intamplat sa fiu nevoita sa ies 5 min in curte sa aduc ceva sau sa intru in dus si sa stau 10 min... noroc ca acum nu fuge nicaieri. Mai tarziu va fi mai complicat, dar sper ca pana atunci sa se obisnuiasca cu statul in patutul propriu unde va fi mai in siguranta.

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

nadiutapm, ms la fel.
ionela, nici Robert nu papa mai mult,doar ca mananca de la un sg san.

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput