Aspirante optimiste !!!> 20 ani (613)
Raspunsuri - Pagina 13
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Bella draga, eu ma multumesc cu 2. De fapt, mi-a intrat in cap c-o sa am gemeni si nu-mi mai iese, ce ti-e si cu mintea asta... Iti tin pumnii sa iasa pozitiv testul de maine! ![]() imi va aduce cel mai frumos cadou!!! |
pai tot ce e posibil...cred ca e minunat sa ai 2 deodata

aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
SimonaS81 spune:
Eu am mancat si am dormit putin.![]()
Mikado....da de unde stari de greata?Nu te simti bine?
ankcta spune:
Multumim Luiza
de molipsire.
Bela Doamne ajuta sa fie maine II!
Cuka bun venit, sedere cat mai scurta . Mai inceark intr-o zi doua un alt test, sau fa o analiza de sange.
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Mai fetelor ce virus de gripa aveti k m-a dat pe spate!
eu care ziceam k v-a luat gripa prea din timp, k iarna-i lunga...
am o stare de mor. Dureri in gat, ma doare capul cu tot cu ochi, si park si ceva febra...
. Maine e ultima zi de concediu. De luni tb sa plec la munk, oare sa fie d la cap gripa mea?! ![]()
Ancuta , in curand 
SimonaS81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankcta Mai fetelor ce virus de gripa aveti k m-a dat pe spate! eu care ziceam k v-a luat gripa prea din timp, k iarna-i lunga... am o stare de mor. Dureri in gat, ma doare capul cu tot cu ochi, si park si ceva febra... . Maine e ultima zi de concediu. De luni tb sa plec la munk, oare sa fie d la cap gripa mea?! Ancuta , in curand ![]() |
Ancuta poate nu o fi raceala...dar ia repede pastile si ceaiuri cu lamaie.
Offff....numai eu sunt de vina....ca eu am dat tonul la gripa.

ankcta spune:
Las k pana in Ajun ne revenim noi!
Si atunci sa vezi ce bucurie...Urmeaza cele II oricat de firave ar fi ele, sigur atunci vor fi ale mele ![]()
Pana atunci voi tb sa dati tonul k nu are niciun farmec sa ma bucur singura 
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Sa va zic ce am facut
Am tras cu ochiul la odisee si e f liber pe acolo . Deci avem cale libera
Hai toata lumea in vagoane si spre odisee. Si o numim si odiseea celor mai ravniti bebici
Ancuta , in curand 
bellasamoyed spune:
ah ce as vrea si eu la odisee...parca nu mai am rabdare pana maine dim sa fac testul...sa il fac in seara asta?![]()
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
camcris spune:
ce fac fetele vorbarete
Monique bine ai venit sedere cat mai scurta pe la noi si sa pleci repede la odisee
Bella eu tin pumnii, sa vii maine cu doua liniute, speranta moare ultima
Lore o prin cate a trebuit sa treci, alergii si tot tacamul i-ti doresc multa multa sanatate!
Nerama, Mikdo va tin pumnii sa fie implantare!
Uberbax cred ca poti face un test si acum.
Tzuky eu zic ca ar trebuie sa ai o discutie cu sotul si sa lamurit problema si sa fii cu ochii pe el.
Didi ma bucur ca ai fost la dr. poate ne vedem in ian. ca si eu tot atunci sunt programata
Scuze fetelor ca m-am intins atat![]()

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!