Aspirante optimiste !!!> 20 ani (613)
Raspunsuri - Pagina 12
bellasamoyed spune:
fetelor v-ati bagat la caldurica? pe unde ati fugit toate?
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
gabyv spune:
acusica intrasi si eu ... am facut
vreo 2 ore ...
Bella, exact cum iti ziceam, testele de ov se pozitiveaza la sarcina.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Angie844 spune:
Salutare fetele! Unde sunt liniutele? ce faceti, nu prestati nimic?
Bella tu iti faci si teste de ovulatie? Cred ca pt fetele cu CM dereglat, e foarte important lucrul asta. Ai incercat Vitex pt regularizare? Eu am mare incredere in tratamentul asta
Am si de ce...
Si bun venit si bafta noilor aspirante! 
Stati la caldurica si clociti!![]()
Mamica de Sarah-Aimée &
12s
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Angie844 Salutare fetele! Unde sunt liniutele? ce faceti, nu prestati nimic? Bella tu iti faci si teste de ovulatie? Cred ca pt fetele cu CM dereglat, e foarte important lucrul asta. Ai incercat Vitex pt regularizare? Eu am mare incredere in tratamentul asta Si bun venit si bafta noilor aspirante! ![]() Stati la caldurica si clociti! Mamica de Sarah-Aimée & 12s |
sincer nu prea fac teste de ov...nu stiu ce am avut azi
vitex am luat si eu vreo 3 luni combinat cu femel hormonal blend si fertility blend da le-am oprit pt ca dr meu nu e prea increzator in tratamentele astea.ma rog el nu mi-a spus sa nu le mai iau mi-a sugerat doar
aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
chiar sunt curioasa maine dim sa imi fac un test...mintea imi zice ca o sa fie negativ. acum om vedea![]()
aspiranta la bebik
didi32 spune:
Buna vorbaretelor, ati scris ceva de cand n-am mai intrat. Eu sunt racita cobza, da' rau de tot nu asa. Am fost si noi aseara la dr si ne-a amanat pt sf lunii ianuarie cu FIV-ul ca era plin pana atunci. Am fost f surprinsa cand am auzit asta, efectiv nu avea unde sa ma strecoare. Asta este. Pana atunci doar de placere ![]()
Cosmi, ma bucur mult c-ai revenit pe la noi 

Bun-venit fetelor noi si sedere cat mai scurta la aspirante!
Hai fetelor cu liniutele, Bella, care mai sunteti?

tuturor fara exceptie!
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Buna vorbaretelor, ati scris ceva de cand n-am mai intrat. Eu sunt racita cobza, da' rau de tot nu asa. Am fost si noi aseara la dr si ne-a amanat pt sf lunii ianuarie cu FIV-ul ca era plin pana atunci. Am fost f surprinsa cand am auzit asta, efectiv nu avea unde sa ma strecoare. Asta este. Pana atunci doar de placere Cosmi, ma bucur mult c-ai revenit pe la noi ![]() ![]() ![]() Bun-venit fetelor noi si sedere cat mai scurta la aspirante! Hai fetelor cu liniutele, Bella, care mai sunteti? ![]() ![]() tuturor fara exceptie! imi va aduce cel mai frumos cadou!!! |
tinem pumnii sa fie bine si sa se prinda 1,2,3 bebe

eu m-am mai testa o data si a fost negativ(in z 29) da mai incerc si maine odata sa vad ce si cum.
aspiranta la bebik
didi32 spune:
Iar a disparut toata lumea... o iau si eu spre casa, sper ca maine sa am o zi mai normala si sa mai intru.

ici tuturor si o seara frumoasa si linistita!
didi32 spune:
Bella draga, eu ma multumesc cu 2. De fapt, mi-a intrat in cap c-o sa am gemeni si nu-mi mai iese, ce ti-e si cu mintea asta... Iti tin pumnii sa iasa pozitiv testul de maine! 
mikado spune:
eu sunt pe aici cu o mare stare de greatza 
nico, pentru inseminare faci monitorizare eco, si in functie de asta se face IA
bella, da, in caz de sarcina OPK-ul este pozitiv 
![]()
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M