Prietene la bine si la greu - 87
Raspunsuri - Pagina 6
laurairina13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Te rog, daca aflii mai multe da si la mine un PM, sau aici daca nu deranjam |
Bueiiii, mi tu , mi tu!!!
Da mai bine cand afli, Raluci, te rog sa scrii aici!
Firefly's shop
raluci_b spune:
Clar postez aici tot ce aflu
si deci s-a adeverit, legea lui Murphy "daca nu ma intelegeti macar sa va zapacesc" sau cum era. Asa au facut ei ne-au dat jde de variante, si asa-i ca acum toata lumea zice, hai ca parca-i bine? 
Ancutz pupam fetitza cu febra sa treaca sa se duca in tarile calde
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei
(8 nov '09)
in asteptarea lui
cu trandafirul in gura
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b Ancutz pupam fetitza cu febra sa treaca sa se duca in tarile calde Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag![]() _ mami de 1 An pt. Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura |
sar'na
, alte simptome nu are, deci daca e un virusache , scapam maine 
Anca, mamica fericita de
Sabina Ioana (03 nov 2009)
raluci_b spune:
culcat copil, plec la somn ca asa ma doare un cap 
pup u
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei
(8 nov '09)
in asteptarea lui
cu trandafirul in gura
dana n. spune:
Experimentez si eu in seara asta culcatul copilului mai devreme (de la 19.30). Deocamdata a adormit...vom vedea ce urmeaza...
Dana, mami fericita de
David (2 noiembrie 2009)
Ancutza_Bro spune:
mai, cum e posibil sa imi dispara mesajele din outbox? aveam ultimele doua, unul citit si unul necitit , deja ma intreb daca nu cumva sunt citite si de altii, din motive de "securitate nationala" 
Raluci sa-mi spui te rog daca ai primit ultimul mesaj de la mine ("am scris...")
hmmmm, something's fishy around here 
Dana sa ne spui maine daca a functionat sau nu metoda... mie pt Sabina mi se pare prea devreme ora 19:30 , pam pam ![]()

Anca, mamica fericita de
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro mai, cum e posibil sa imi dispara mesajele din outbox? aveam ultimele doua, unul citit si unul necitit , deja ma intreb daca nu cumva sunt citite si de altii, din motive de "securitate nationala" ![]() Raluci sa-mi spui te rog daca ai primit ultimul mesaj de la mine ("am scris...") hmmmm, something's fishy around here ![]() Dana sa ne spui maine daca a functionat sau nu metoda... mie pt Sabina mi se pare prea devreme ora 19:30 , pam pam ![]() Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
daca tu imi scrii mie, ai mesajul in outbox. daca eu intru si-l citesc si sterg sau doar sterg, de la tine dispare
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui monis5
daca tu imi scrii mie, ai mesajul in outbox. daca eu intru si-l citesc si sterg sau doar sterg, de la tine dispare Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun ![]() |
ahaaaa, iaca nu stiam asta, merci ca m-ai luminat, deja intram la banuieli (nejustificate se pare)

Anca, mamica fericita de
dana n. spune:
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro Dana sa ne spui maine daca a functionat sau nu metoda... mie pt Sabina mi se pare prea devreme ora 19:30 , pam pam ![]() Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
Ancutza, in mod normal David adormea in jurul orelor 21, 22...cu doua reprize de somn pe zi. In ultimul timp a ramas cu un singur somn pe zi...aproape de ora 21 este terminat de somn. Vom vedea ce va iesi din combinatia asta...
Dana, mami fericita de
David (2 noiembrie 2009)
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui dana n.
Ancutza, in mod normal David adormea in jurul orelor 21, 22...cu doua reprize de somn pe zi. In ultimul timp a ramas cu un singur somn pe zi...aproape de ora 21 este terminat de somn. Vom vedea ce va iesi din combinatia asta... Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
ooooo, dar pt mine ar fi parfum sa adoarma la ora 21-22...Sabi are un singur somn pe zi de o ora jumate, maxim doua, si totusi adoarme in jurul orei 23...daca fura 10 min pe seara (ora 18-19) adoarme dupa 12 noaptea

acum merg sa incerc sa o adorm, sper sa si reusesc
Anca, mamica fericita de