Prietene la bine si la greu - 87

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Ancutza - acum luam 72% (care reiese din 85% minus 15%), iar din ianuarie vom lua 75%, adica creste cu 3 procente.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Ancutza - acum luam 72% (care reiese din 85% minus 15%), iar din ianuarie vom lua 75%, adica creste cu 3 procente.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

mama ei de matematica

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Dap Ancutz, uite ai primit raspuns

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Dap Ancutz, uite ai primit raspuns

_

ai un PM mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ioi ce bine, am dormit azi langa rechinila de la 15.30-17.30, ma simt ca noua!!

Multam fetelor care au fost si au aratat ca le pasa..eu am stat prin oras, am pandit pe la primarie daca e vro miscare...bineinteles ca nu era nici naiba. Asa ca am trecut mai departe.
Oricum ar fi pe mine ma coafeaza bine var2 cu care au venit astazi, cei doi ani cu plafon max de 1200ron. Mai bine asa decat un an. Si situatia asta probabil ca avantajeaza restu plebei ca mine(nu conteaza ca am sau nu studii, ma refer strict la venituri), patura de jos, adica tot alea sarace vor face cupchii, bineinteles ca nu asta era de dorit..Oricum cine vrea, face copiii indiferent de situatie, la o adica nu ii facem pentru bani. pam pam
In situatia asta se afla si fina lui Dymomo si multe alte viitoare mamici. Ce putem face? sa ne rugam sa nu le mai trasneasca peste cateva luni si alte nazbatii alora de sus.

Stephy, chiar la asta ma gandeam si eu acum ,daca erai cumva graviduta si faceai varsat de vant???Pentru mine asta e cea mai mare teama ,caci mama mea nu isi aduce aminte daca am facut, si eu am stat cu morcovu in k..si la prima sarcina, d-apoi acu cand poate lua si rechinasa..
Va pup, sa scapati teferi si fara semne toti 3 cat mai repede!

Dienutze, imi dau seama ce spaima ati tras, cel mai important e ca nu ati patit nimic!

Ticalosii astia mi-au scumpit si atele cu care ma aprovizionam si nu s-au multumit cu ceva putin ci cu o treime!!is cam nervoasa pe situatie, imi strica socotelile, sa iau de la sursa m-am sucit pe net de m-am invartit, nici o informatie nu am gasit..Ai naibii comerciantii lu peste , mana a 20 pan la cumparatoarea de mine.

Smara, chiar asteptam foarte curioasa vestile calde, ma bucur tare ca e bine, si bafta la intarcarea treptata! oricum nu e asa traumatizanta decat ar fi una brusca!sper sa primeasca bibele cu lp Timi!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

many si eu am aceeasi problema trecerea din CIC 1 in CIC 2, gasesc eu pe cine sa intreb

Ancutzic PM back

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

many si eu am aceeasi problema trecerea din CIC 1 in CIC 2, gasesc eu pe cine sa intreb

Ancutzic PM back

_

Te rog, daca aflii mai multe da si la mine un PM, sau aici daca nu deranjam

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Smara ma bucur de bucuria voastra si abia astept sapt. viitoare sa ne spui ca ai auzit si inimioara .

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ioi ce bine, am dormit azi langa rechinila de la 15.30-17.30, ma simt ca noua!!

Firefly's shop

ma bucur ca esti mai odihnita...si eu am dormit cu Sabi cam la fel, doar ca febricioasa mea a adormit pe mine si nu m-am putut misca deloc, m-am trezit mai obosita si mai anchilozata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

ma bucur ca esti mai odihnita...si eu am dormit cu Sabi cam la fel, doar ca febricioasa mea a adormit pe mine si nu m-am putut misca deloc, m-am trezit mai obosita si mai anchilozata

ufff..pup la febricioasa sa treaca repede si sa revina la voiosie!

Firefly's shop

Mergi la inceput