Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 20
bluekidoo spune:
Mai fetelor, eu "va urasc" cu pizzele voastre si tiramisu..(sotul a zis ca daca mai vede vreo pizza prin mesajele voastre va da report la admin
)... eu de vreo saptamana si ceva pot manca doar un iaurt mic pe zi, o felie de paine cu umbra de branza topita si 2 pahare de lapte.. orice altceva incerc vars instant oricat de buna mi se pare mancarea.. azi am reusit sa mananc si vreo 3 furculite de paste cu sos![]()
in alta oridine de ideei, Tanya si-a scos singura mesele de noapte de la 3 luni, dar de vreo luna incoace are nopti cand se trezeste de foame asa ca ii dau ca altfel nu o pot linisti din plins..
si ea ca si alti copii face o tragedie atunci cand nu ii dau ce vrea, dar doar in casa, afara nu se comporta asa.. in casa daca nu o las la priza sau in alte locuri incepe si plange, tipa de parca o maltratez, daca ii ofer ce vroia se linisteste instant
P.S.: avem si noi cont pe facebook.. se numeste carmen si sorin ![]()
gata fug ca mandra mea are febra 
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
andra_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greenfrog Anca, multumesc pentru reteta de cozonac! Eu ce sa mai zic, tanarul meu domn mananca noaptea la 2,maxim trei ore. Dar mananca serios, are 79 de cm si 11,5 kg si mai spuneam si zilele trecute, pediatra a ajuns la concluzia ca la ritmul lui de crestere are nevoie de mesele astea si o sa si le scoata cand nu o sa mai aiba nevoie. Eu resimt greu lipsa de somn, dar asta este, au trecut noua luni, ce e greu a trecut zic eu. Ne laudam si noi cu primii pasi, vreo 5-6 asa nesustinut dar cu mami in preajma. E mandru de chestia asta, toata lumea e a lui, ar pleca cu cate o jucarie in fiecare mana prin casa. Uita ca nu se mai tine de nimic, insa daca paseste cu burtica in fata si prea rapid se dezechilibreaza si pica in fund. de aseara tusim si suntem muciosi. dupa vizita la pediatru ne-am ales cu minunea asta, trebuie sa fie ceva viral, prea a debutat brusc si in forta. mamica de Piscotel Petru Gabriel (24.02.2010) |
FELICITARI PETRU!!!!!!!

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

CoriMami spune:
Greenfrog, Andra are dreptate, felicitari lui Petru!! cred ca e primul iepuras care face pasi nesustinut .
Bravo
micului atlet
Mamica de 8 martie 2010 -
dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru
Sarbatoarea Nasterii Domnului
briza_marii spune:
Petru felicitari ..multe..bravo tie!
mamica mandra de iepuras descurcaret
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
dayanara spune:
petru sa pui video sa vada si briza :)))
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara petru sa pui video sa vada si briza :))) |

nu io ma, lenesu de fi-miu care nici acum nu merge deabusilea..de 2 sapt se ridica in 4 labe si se cotaie..si atat...La Silvana ta ma oftic si mai rau ca vorba aia, mai ca sunt nascuti in aceesi zi, si uite cate face fi-ta. Neaparat tre sa imi fac cont pe facebook...ca acolo cred ca vede ea ce si cum tre sa se comporte o iepurica de 8 luni.

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
mihaelagrosan spune:
oaau Petru felicitari!!!! Bravo! Esti un iepuras precoce!
Dayanara cum mai doarme Silvana?
Bumbitza mi-e mila de Ilinca. Ce mult o chinuie dintisorii!
Mihaela
de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)
mihaelagrosan spune:
Briza stai linistita. Elena abia pe la 9 luni si o sapt a mers in 4 labe. Tare greu s-a prins cum se face asta. Statea in 4 labe, dar nu reusea, nu-si dadea seama cum se face si se enerva.
Mihaela
de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)
greenfrog spune:
Multumim pentru felicitari! Petru nu merge de-a busilea, stie cum se face dar nu are niciun chef. Cred ca de asta a si inceput sa faca pasi asa de repede, ii trebuia un mijloc de a explora casa:). E adevarat ca este si printre cei mai mari iepurasi de la odisee. Si fiecare copil are ritmul lui propriu, am simtit nevoia sa impartasesc cu voi vestea, recunosc ca m-am emotionat profund, am si un filmulet din seara asta. nu mai este bebe:)!