Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Anca, multumesc pentru reteta de cozonac!

Eu ce sa mai zic, tanarul meu domn mananca noaptea la 2,maxim trei ore. Dar mananca serios, are 79 de cm si 11,5 kg si mai spuneam si zilele trecute, pediatra a ajuns la concluzia ca la ritmul lui de crestere are nevoie de mesele astea si o sa si le scoata cand nu o sa mai aiba nevoie. Eu resimt greu lipsa de somn, dar asta este, au trecut noua luni, ce e greu a trecut zic eu.

Ne laudam si noi cu primii pasi, vreo 5-6 asa nesustinut dar cu mami in preajma. E mandru de chestia asta, toata lumea e a lui, ar pleca cu cate o jucarie in fiecare mana prin casa. Uita ca nu se mai tine de nimic, insa daca paseste cu burtica in fata si prea rapid se dezechilibreaza si pica in fund.

de aseara tusim si suntem muciosi. dupa vizita la pediatru ne-am ales cu minunea asta, trebuie sa fie ceva viral, prea a debutat brusc si in forta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna mamici, va multumesc din suflet ca sunteti cu gandul la mine
Inca nu am apucat sa ma duc la doctor pentru ca nu m-am simtit deloc bine , ieri am tot vomitat, am avut ceva contractii (vi se pare normal pentru o sarcina de aproape 7 saptamani?) si dureri in zona ovarelor si ceva mai sus, dureri care nu s-au oprit nici acum doar s-au mai atenuat un pic. Astazi pe langa dureri a mai si nins un pic si cum nu am avut cu cine sa las fata nu am mai plecat de loc.. in schimb am vorbit cu nasa si luni este ea acasa asa ca voi putea lasa fata la ea. In schimb a vorbit cumnata mea cu niste colegi de-ai ei medici care au spus ca in situatia mea cu cat este de periculoasa intreruperea, cu atat mai periculoasa este pastrarea. Practic la intrerupere risc doar sa pierd uterul, daca il pastrez am sanse foarte mici sa duc sarcina pana la capat si exista un foarte mare risc ca uterul sa cedeze cand copilul incepe sa creasca. Practic am de ales intre a risca sa raman fara uter si a risca sa-mi las copilul fara mama..
luni ma duc la doctor, voi sta de vorba si acolo si vedem cum rezolvam ituatia, apoi tot luni sper sa reusesc sa vorbesc si cu pediatra Tanyei si sa ajung si la ea ca a inceput sa haraie tot mai des si mai nou are si cateva reprize de tuse seaca..
Imediat ce voi stii mai multe sau voi rezolva ceva va voi anunta. intre timp fug sa ma uit cum se joaca tati cu fata lui si cum rad in hohote si va rog si pe voi sa nu va mai certati ci sa priviti discutiile in contradictoriu ca simple discutii a unor persoane care au puncte de vedere diferite, nu care au ceva personal cu voi... avem mult prea multe lucrri frumoase de vazut, facut si impartasit. haideti sa ne bucuram de copii si e ce este frumos in jurul nostru si sa lasam rautatile la o parte, niciodata nu stim ce ne rezerva viata, haideti sa trecem frumos prin ea sa nu avem regrete.
Va pup si va doresc o seara placuta

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

greenfrog felicitari pentru primi pasi...acum va trebui sa fi foarte atenta,daca va cadea prinde frica si va pleca greu...
sa vezi cand vei incepe sa alergi cu mancarica dupa el sa manance ce frumos va fi...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

carmen eu am avut contractii cu silvana de la 4 saptamani

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

MIHAELAGROSAN pai daca o mama nu stie cel mai bine cum sa-si creasca copilul si ce nevoi are....atunci cine stie????vecina????
hai sa fim seriosi....

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Stefanna-vecina mea de corabie- te pup, ai fost f haioasa! Sigur nu mai apar si alte navigatoare pe corabia cu salata? dam din cand in cand si o branzica Brie, o atentie..un ousor de la o gainusa amabila

Bluekidoo ma bucur ca ai scris si ca ai optimism in glas! asa si trebuie. Nu amana mult vizita la medic! ne rugam pt sanatatea ta, si poate ai noroc sa nu pierzi uterul totusi!

Roxi esti f haioasa!! cu facebookul ai fost tare!

Va doresc WE placut!

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Asteropi eu vroiam sa spun ca sunt unele mame care vai de capul lor. Eu consider ca mereu trebuie sa te informezi, sa vrei sa fii mai bun. Uite inca sunt foarte multi parinti care-si bat copiii, ca bataia e rupta din rai , si chiar o fac pt ca ei cred ca asa e mai bine pt copil. Asta din cauza ca nu se informeaza. Despre astia, de exemplu , zic eu ca nu stiu sa-si educe copiii si ar trebui sa se mai informeze. Daca unu de-asta ti-ar zice ca stie el mai bine cum sa-si creasca copilul, ai avea aceeasi parere? Normal ca nu vorbesc aici despre chestii minore, daca-l pune sau nu la 1 an pe olita sau daca ii da sau nu lapte noaptea etc

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutari fete dragi! Inca suntem si noi pe aici, n-am citit nimic deci sunt in pom cu ultimele vesti. Aseara am dormit mai bine, adica s-a trezit doar de 3-4 ori sa manance dar fara sa zbiere si fara sa fie nevoie sa ma plimb cu ea prin casa urland . are 3 dinti jos, 3 sus si mai tre sa sparga unul lateral. are 73cm si vreo 8kg, isi mentine echilibrul cateva secunde bune singura in picioare si parca vad ca o ia la fuga in curand...

atat am reusit sa vad, irinabobe, eu ii dau biscuiti plasmon care se dizolva repede, coaja de paine, covrigi de buzau, morcov, parca atat. oricum ilinca e disperata dupa orice poate manca de una singura, se napusteste asupra marului pe care-l mananc, banana etc si mi-l fura si-l duce la gura :D

In seara asta cica tre s amerg la party de craciun cu sotul si colegii lui de serv, n-am niciun chef dar cred ca-mi fac curaj totusi sa ma mai destind si eu. Acum totul e in functie de toanele fiica-mi, sper sa ma lase.

Pup gasca si ne auzim curand, sper sa apuc sa mai citesc si eu ceva.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Buna mamici, va multumesc din suflet ca sunteti cu gandul la mine
Inca nu am apucat sa ma duc la doctor pentru ca nu m-am simtit deloc bine , ieri am tot vomitat, am avut ceva contractii (vi se pare normal pentru o sarcina de aproape 7 saptamani?) si dureri in zona ovarelor si ceva mai sus, dureri care nu s-au oprit nici acum doar s-au mai atenuat un pic. Astazi pe langa dureri a mai si nins un pic si cum nu am avut cu cine sa las fata nu am mai plecat de loc.. in schimb am vorbit cu nasa si luni este ea acasa asa ca voi putea lasa fata la ea. In schimb a vorbit cumnata mea cu niste colegi de-ai ei medici care au spus ca in situatia mea cu cat este de periculoasa intreruperea, cu atat mai periculoasa este pastrarea. Practic la intrerupere risc doar sa pierd uterul, daca il pastrez am sanse foarte mici sa duc sarcina pana la capat si exista un foarte mare risc ca uterul sa cedeze cand copilul incepe sa creasca. Practic am de ales intre a risca sa raman fara uter si a risca sa-mi las copilul fara mama..
luni ma duc la doctor, voi sta de vorba si acolo si vedem cum rezolvam ituatia, apoi tot luni sper sa reusesc sa vorbesc si cu pediatra Tanyei si sa ajung si la ea ca a inceput sa haraie tot mai des si mai nou are si cateva reprize de tuse seaca..
Imediat ce voi stii mai multe sau voi rezolva ceva va voi anunta. intre timp fug sa ma uit cum se joaca tati cu fata lui si cum rad in hohote si va rog si pe voi sa nu va mai certati ci sa priviti discutiile in contradictoriu ca simple discutii a unor persoane care au puncte de vedere diferite, nu care au ceva personal cu voi... avem mult prea multe lucrri frumoase de vazut, facut si impartasit. haideti sa ne bucuram de copii si e ce este frumos in jurul nostru si sa lasam rautatile la o parte, niciodata nu stim ce ne rezerva viata, haideti sa trecem frumos prin ea sa nu avem regrete.
Va pup si va doresc o seara placuta

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Carmen eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar ma rog pt voi! sa dea Dzeu sa iei decizia inteleapta si sa fiti bine

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefanna

BRIZA de cand vreau sa iti spun... am ajuns eu la concluzia ca exista si asemanare fizica.Acum,mneata cand l-oi vedea pe Luca, de nu iti pare asa aratos caEric, sa nu te ofensezi...

De unde stiu eu ca nu e numai gura de tine??? Ca il tii secret pe Luca al tau..sa nu vedem si noi baiat mumos (daca zici ca seamana cu Ericutu atunci sigur e mumos). Cand pui poze cu Luca sa pui si cu Bianca, ca asa e frumos sa vedem tot familionu

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput