Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna mamicilor,

Nu am mai trecut de mult pe aici si imi este dor sa mai stau la taclale cu voi.

In primul rand va ,multumesc pentru urari, sa dea Dumnezeu sanatate la toti delfinasii, ca este mai importanta.

Noi se pare ca am gustat si din neplacuta spitalizare 6 zile.Deh, ce sai facem bine ca acum Yanis este bine.M-am condamnat ca din cauza mea ca nu ii dau si anticorpi odata cu lapticul, dar ce poti sa faci...cand ceilalti vin cu fel si fel de virusi...acum o sapt. am iesit din spital.

Sper sa mai pot intra macar sa va salut, dar poate cand va mai creste....tot obiceiurile alea le are...inca nu vrea sa renunte la ele.

Va pup pe toate....si sper ca sunteti bine cu totii.-ici multi

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana.

Voi cum pacaliti copiii sa manance cu lingurita?
A mea nu vrea si pace.
Numai cand o pun in pozitia de lingurita incepe sa planga de mama focului, zici ca o bate cineva.
Abia reusesc sa-i dau cerealele dimineata, dar cu forta. Inghite prin plans cu sughituri.
Daca era plinuta nu ma omoram cu mancarea, dar ea la 5 luni fara o sapt are 6.200kg.
Pe de alta parte si ai mei m-au fortat sa mananc cand eram mica si apoi am fost supraponderala, tot timpul m-am chinuit sa slabesc.

Ana, eu zic sa nu o obligi, poate inca nu e pregatita ptr lingurita. nu ti-e mila de ea ca plange in loc sa manance cu pofta? eventual ii poti pune cereale in bibe dimineata, si cu lingurita sa incerci din cand in cand, dupa o pauza in care sa mai uite de chin. asa daca acuma plange ma gandesc sa nu asocieze lingurita cu starea asta de a face ceva ce nu vrea, sau nu-i place... cum ziceai si tu, pe tine te-au fortat si acum ai probleme...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Belu, de cand nu ai mai intrat sa povestesti cu noi!!!
Ce a patit Yanis? Ma bucur ca acum e bine puiutul. Fetele ce iti fac?
Ana, eu nu am avut pb asta, nu a tb sa-l pacalesc cu nimic.
Pune-o si tu in pozitia de lingurita fara sa-i dai mancare si da-i lingurita sa o roada fara mancare. Sa se obisnuiasca cu ele. Si poti sa-i dai cereale si in biberon pt moment. Eu stiam ca nu e bine sa fortezi copilul sa manance daca nu vrea, pt ca se incapataneaza si mai mult si o sa ai circ mai mult timp daca o fortezi.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

V-am zis ca azi nu fac nimic, deci bantui pe aici. Am citit nitel din urma:

Anaaaaa, nu forta copilul. Poate nu ii place pozitia in care o pui. Poate e bine sa abandonezi cateva zile pusul in pozitie de papa+dat cu lingurita, da-i lingurita in mana sa se obisnuiasca cu ea, jucati-va cu ea. Peste cateva zile (o sapt) reia.

eladea, pt cutzu... Eric stie?

bumblebee, dau bataita! Cred ca tuturor ni se intampla sa mai facem cate o boacana neintentionat. Si eu i-am taiat pielicica, o data chiar am si zgariat-o. De mamele care isi schingiuiesc copiii ce sa mai zicem?

tina, nu dispera cu anemia, iti zic din experienta ca se regleaza cu multa rabdare. Nu ti-a recomandat din maternitate sa-i dai fier (mai ales ca a fost si prematur)?

carla, sanatate micutilor si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

seamana Natali cu Ana, mai ales ca pe amandoua le trag falcile in jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Am uitat
LA MULTI ANI!!! CRISSY multa sanatate, putere sa cresti fetitele, si multa implinire

LA MULTE LUNITE micilor derlfinasi

Yanis a avut o rino-faringita virala si a avut o infectie destul de urata,iau admin. antib. pe vena 5 zile, si 4 zile nu ia scazut febra deloc. Bine ca acm e bine si sper sa nu mai ajungem pe acolo.Se pare ca a luat-o de la cea mare...ea a venit de la scoala cu microbul

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

eu tocmai am pus-o pe Isa in patut, dupa ce a papat si de la titi. mi-a adormit in brate oftand, scumpica de ea!! ma duc sa fac repede ceva de papa de post, ca vine tati acasa imediat! vreo reteta preferata aveti, ceva? sa ma mai inspir pe viitor...

pupam toti delfinasii bolnaviori, sa se faca bine si sa fie veseli!

Ana, mai vroiam sa-ti zic si eu ca fetele: da-i lingurita sa se joace, sa se obisnuiasca cu ea, o va baga sigur si in gurita. si unde o pui sa-i dai acuma papa, mai pune-o in aceeasi pozitie fara sa manance, jucati-va, ca sa uite ca nu-i place sa pape acolo. succes!
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

Crispo intr-adevar nu am mai intrat de mult, dar am avut multe pe cap, o telenovela mai exact:
Toata sarcina am alergat sa termin o casa. Dupa ce am nascut, din spital am fost nevoita sa mergem la socri (casa in care nu am calcat niciodata) fiindca casa pe care o pregatisem mai avea putin pentru a fi gata. Bineinteles ca am avut un soc, mai ales ca am realizat ca am fost mintita foarte mult.
Dupa ce m-am mutat la casa m-am despartit de tatal copilului fiindca am aflat ca ma furase din banii de casa.
Acum casa e de vanzare, eu m-am mutat la mama in Focsani si umblu sa amenajez un apartament.
Asta e in linii mari...
Dar probabil aleg ce am cules fiindca un camin se construieste cu o temelie solida, daca baza nu e buna se darama tot ce ai construit.

Despre bebe ce sa zic? sunt o norocoasa. De la 2 luni doarme de la 22 pana dimineata la 6 neintrerupt. Acum se trezeste si la 8 dimineata.

Mergi la inceput

Anaaa, chiar ca e telenovela ce povestesti tu acolo!! prin cate a trebuit sa treci acum, cand bb are atata nevoie de caldura familiei... bine ca e mama ta de ajutor, fruntea sus, o casnicie nu inseamna doar un copil in comun, stii tu sigur mai bine ce e de facut!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana.

Crispo intr-adevar nu am mai intrat de mult, dar am avut multe pe cap, o telenovela mai exact:
Toata sarcina am alergat sa termin o casa. Dupa ce am nascut, din spital am fost nevoita sa mergem la socri (casa in care nu am calcat niciodata) fiindca casa pe care o pregatisem mai avea putin pentru a fi gata. Bineinteles ca am avut un soc, mai ales ca am realizat ca am fost mintita foarte mult.
Dupa ce m-am mutat la casa m-am despartit de tatal copilului fiindca am aflat ca ma furase din banii de casa.
Acum casa e de vanzare, eu m-am mutat la mama in Focsani si umblu sa amenajez un apartament.
Asta e in linii mari...
Dar probabil aleg ce am cules fiindca un camin se construieste cu o temelie solida, daca baza nu e buna se darama tot ce ai construit.

Despre bebe ce sa zic? sunt o norocoasa. De la 2 luni doarme de la 22 pana dimineata la 6 neintrerupt. Acum se trezeste si la 8 dimineata.

mamica dragalasei Sofia 16.07.2010

Doamne!!!!!!
e intradevar incredibil, multa putere!!
Cum zice cumnata mea, mai bine singura decat in proasta companie!!
sunt socata de ce gunoaie sunt pe lume!!!

Mergi la inceput