Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 17
ilinca79 spune:
anca, ref. la colectarea urinei, ai incercat sa o duci in baie cu fundul gol si sa dai drumul la apa? Victor face asa cand il duc sa-l spal de kk, si ma gandesc ca e din cauza susurului apei. Succes! 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crispro spune:
Tina, tin pumnii, sa nu fie nimic ingrijorator.
Legat de indemnizatie, cica ramane la 2 ani pt mamele care nasc in 2010, indiferent de momentul in care se emite CIC.
Michelle, tinem pumnii la vaccin, sa fie cuminte Bianca.
Ilinca, fain program si-a facut Victor, si ieri si azi noapte. Inteleg ca fara suzeta, fara scanceli??? 

Mamicile protesteaza in Pta Victoriei. Bravo lor, cele care au reusit sa mearga, mai ales ca, cf hotararilor, nu le afecteaza. Dar ele stiu ce inseamna sa fii mama, si se gandesc si la gravidutele de acum...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Cris2010 spune:
Buna ziua, mamici!
Noi am avut o noapte mai agitata. Oare cat dureaza sa iasa dintisorul??? De trei zile e super agitata, gengigel mi se pare ca e frectie la picior de lemn in cazul nostru, ca urmare azi marim doza de chamomilla. Azi dimineata iar greva foamei
, 10 min. dintr-un san
.
Crissy, ma bucur ca ai venit cu vesti bune
.
pe frumoasa Beatrice.
Bee,
pe Victoras, sa-i treaca repede
.
Michelle, spune-mi si mie te rog cum se numeste materialul pe care l-ai luat pt wrap, ce latime si ce lungime e??? Vreau sa-mi iau si eu ca sa pot s-o port si cu fata spre exterior. In sling nu mai vrea sa stea, vrea sa vada panoramic
. Merci
Bafta la vaccin
.
Rodi, iti motivam absenta
.
Am vazut pozicile puse de voi. Ce mai, cresc delfinasii

.
Ultimile foto si de la noi, Natali microbista![]()
O zi buna va doresc
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
Otiliav spune:
Crissy, multa sanatate, sa fii mereu voioasa si bucuroasa!
M-au bucurat vestile bune si sunt convinsa ca nu vor fi probleme la auz. Noi n-am facut teste asa de compleze, parca 10 minute trebuia sa doarma si tot a trebuit sa repetam la o ureche de ma enervasem eu ca vroiam sa ne externam in ziua aceea si tot intarziam.
Eu m-am trezit aseara cu o mare galma la sanul drept, cel mai mare. Am zis ca fac mastita nu alta. Asa ca azi noapte am pus-o sa suga la el de trei ori, masam galma cand sugea ea. In final de dimineata era binisor dar se umpluse celalalt pana la refuz. Nu stiu ce-am patit ca nici stimulente nu am luat de o saptama, poate si mai mult.
Tina mie nu mi se pare iesit din tipar ca-i anemic. El si-a triplat greutatea de la nastere, a crescut foarte mult. Nu mai tin minte daca i-ai dat fier sau vitamine insa sunt sigura ca acum cu diversificarea isi va lua ce are nevoie din mancare si nici ritmul de crestere nu va mai fi exploziv.
Pe mine acum in spital m-au "controlat" de fier intr-un fel tare rudimentar. Mi-au tras pielea de sub ochi si pentru ca nu era rosu tesutul de sub ea au tras concluzia ca trebuie sa iau fier. Tare, nu?
Cris e de-o frumusete rapitoare Natali
. Doar seamana cu Ana mea in primul an ![]()
. Ce zici mi se pare mie sau nu?
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
rodyka spune:
noi incepem sa dam de greu
. se tot fataie si mataie de la 9 dimineata, o pun la san dar se enerveaza ca vine lapte 
, eu cred ca ma vroia doar pe post de suzeta ca sa mai doarma... si cum n-am reusit nici s-o adorm nici s-o alin, am incropit un pireu rapid de fructe ptr micul dejun...
, pe care l-a papat pe nerasuflate!! inca mai vroia, mai aveam putin dar am fi trecut deja de 100 g!!! dar nici laptic n-a mai vrut dupa... si-acum sta cumintica in leagan si se uita cu ochii semideschisi la mine... cred ca e mai pregatita ea ptr diversificare decat mine 
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
btz_ovi spune:
Buna ziua!!!!!!
Noi am avut o noapte groaznica.De ieri dimineata sunt la parintii mei.pe la 2 i-am dat suculet de pere iar azi noapte l-a durut atat de tare burtica incat s-a trezit din ora in ora.Pe la 3 m-am trezit cu el ca statea pe burtica si sugea din telecomanda
.Iar la 7.30 deja incepea cu alfabetul.Asa am un somnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!
Iar acum cand toti eram imbracati si pe punctul de a pleca s-a gandit Paul sa adoarma exact inainte sa-l imbrac si pe el.Asa ca stam sa se trezeasca :)))
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
daca ai sti cate pungi de urina am stricat..........nu am reusit sa colectez nika! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
Anca si eu am avut aceeasi problema ca si tine,am stricat peste 15 pungi in 2 zile sa colectez urina.La farmacie deja le cumparasem pe toate
.Noi i-am pus punga si l-am lasat in funduletul gol,doar asa am reusit sa strangem pe final cativa ml.Mult succes!!!!Bamboletta si eu am folosit inainte asa zisele produse profesionale din comert.Sunt apa de ploaie.Incearca sa mergi la un salon sa iti achizitionezi de acolo,sunt mult mai bune decat cele de pe piata.
Sa-ti dau un exemplu:am folosit mult timp produse Schwarzkopf din comet pentru mai multe probleme insa nu si-au facut efectul ca cele profesionale.
La fel si cu produsele pentru ten.Foloseam Gamele garnier si L'Oreal de ceva timp insa cand le-am schimbat tot pe cele profi din saloane s-au dovedit a fi tot apa de ploaie.Stiu ce vorbesc,am lucrat cu produse timp de 2 ani iar acum am un sot care e si el implicat in acest tip de job.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
ilinca79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Ilinca, fain program si-a facut Victor, si ieri si azi noapte. Inteleg ca fara suzeta, fara scanceli??? ![]() ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |
ieri a scancit un pic, dar l-am lasat si a tacut in cateva minute, iar azi-noapte deloc

Cris2010, Natali e o minune de fetita, frumoasa foc

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Ana. spune:
Voi cum pacaliti copiii sa manance cu lingurita?
A mea nu vrea si pace.
Numai cand o pun in pozitia de lingurita incepe sa planga de mama focului, zici ca o bate cineva.
Abia reusesc sa-i dau cerealele dimineata, dar cu forta. Inghite prin plans cu sughituri.
Daca era plinuta nu ma omoram cu mancarea, dar ea la 5 luni fara o sapt are 6.200kg.
Pe de alta parte si ai mei m-au fortat sa mananc cand eram mica si apoi am fost supraponderala, tot timpul m-am chinuit sa slabesc.
crispro spune:
Ana, de cand nu ai mai intrat...
nu stiu ce sa iti zic ca noi inca nu suntem la lingurita... incearca sa ii dai in alt loc (in fisher, in brate), ca sa nu mai asocieze locul respectiv cu papica... Tu cum esti? Cum doarme puiuta?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata mamici
La Multi Ani Crissy sa fii sanatoasa sa te bucuri de fetitele tale!!
La Multe lunite delfinasilor de azi!!!
Belu cum mai esti?
eu tot citesc pe net despre diversificare dau peste o multime de articole, ma gandesc daca medicii citesc si ei la fel ?
Ana. noi incepem diversivicarea din cauza principala de greutate 7500 grame mai mare cu o zi ca fetita ta
, nu ne mai ajunge lapticul asa ca nu-ti fa griji atata vreme cat nu o indopi cu cereale de 3 ori pe zi nu are cum sa fie supraponderala decat daca e genetic si atunci cred ca se pot face eforturi. de mancat cu lingurita da-i cat vrea adica daca mananca o jumate de lingurita atat da-i, mai incerci zilele urmatoare, noi am inceput de 0 sapt si suntem la stadiul 3-4 lingurite pe zi de obisnuit cu gustul doar, nu e chiar diversificare, vom reusi probabil pe la 6 luni sa avem o masa completa.si e normal zic eu.
fetelor ce spuneti sa punem fiecare planul ei sa ne putem inspira?
Sa-l laud pe sot. a facut la el la serviciu o cresa pt angajati, are cel putin 5 fete pe an care nasc, cred ca sunt cam 20 copilasi acum!! Sunt foarte mandra de el, mai ales ca nu mai stiu alta firma, e gratis si mamicile merg la alalptat si tot acolo, si isi viziteaza copilasii, peste zi.