Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (466)
Raspunsuri - Pagina 4
luny spune:
neatza...
imi vine sa
... cretinii astia cu legea lor...sunt asa de suparat... de parca restul nu erau destule...
..papa, ma duc in butoi si-l sigilez bine, ca vreau sa stau acolo, singura si sa..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny neatza... imi vine sa ... cretinii astia cu legea lor...sunt asa de suparat... de parca restul nu erau destule...![]() ..papa, ma duc in butoi si-l sigilez bine, ca vreau sa stau acolo, singura si sa.. ![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
cand mai scoti nitzel capul afara pentru o gura de aer, spune-mi si mie care e legea aia care te-a suparat in halul asta?

lyvy spune:
neata,
hai ca iti zic io, concediul maternal va fi de 12 luni, cu un plafon de la 600 la 3400 ron, reprezentand 85 % din salariu, iar urmatoarele 12 luni poti sta acasa , dar cu concediu fara plata
.
Iar daca te intori la servici ti se da o prima de 500 ron lunar pana la 24 luni.
Acuma ce sa zic, cei 500 de ron mie imi convin, ca eu nu stau in CIC, dar acuma vine si intrebarea mea, eu oare voi beneficia de ei, daca copilul s-a nascut in 2010, si eu acuma fiind in acel concediu de 126 zile ??????????Pt ca preamaritul Boc a zis ca e valabila noua lege pt copii nascuti in 2011 ????
Ce ziceti????OLga, Zoze, voi ce parere aveti mah ????
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
cand mai scoti nitzel capul afara pentru o gura de aer, spune-mi si mie care e legea aia care te-a suparat in halul asta? ![]() ![]() SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() |
http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Solutia_pentru_mame-_concediu_de_un_an_din_2011_0_385162103.html
ce poti face cu copilul in tara asta?... crese nu sunt! alaptatul mai este incurajat??? tara asta poate fi comparata cu orice alta din Europa, avem acelasi nivel de trai, salarii, conditii pt copii asa mici? Nu.. bona? gradi privata? nu ne permitem...probabil vor ca solutie sa descurajeze natalitatea, si asa scazuta, si sa muncim pana murim p-aici.. la naiba cu ei

Iubirea mea,
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lyvy neata, hai ca iti zic io, concediul maternal va fi de 12 luni, cu un plafon de la 600 la 3400 ron, reprezentand 85 % din salariu, iar urmatoarele 12 luni poti sta acasa , dar cu concediu fara plata .Iar daca te intori la servici ti se da o prima de 500 ron lunar pana la 24 luni. Acuma ce sa zic, cei 500 de ron mie imi convin, ca eu nu stau in CIC, dar acuma vine si intrebarea mea, eu oare voi beneficia de ei, daca copilul s-a nascut in 2010, si eu acuma fiind in acel concediu de 126 zile ??????????Pt ca preamaritul Boc a zis ca e valabila noua lege pt copii nascuti in 2011 ???? Ce ziceti????OLga, Zoze, voi ce parere aveti mah ???? Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008) si Alexandru (15.09.2010)Povestea nasterii |
pe voi nu va afecteaza, nu intrati in categoria vizata, la voi ramane valabila legea veche
Iubirea mea,
lyvy spune:
Luny, hai mah nu ma zapaci, pai eu nici nu mi-am depus actele pentru alocatie sau indemnizatie sau stimulent, tocmai pentru ca nu am incheiat concediul de 126 zile si situatia nu era clara cu legea, deci eu imki voi depune actele in 2011, si totusi sper si eu la cei 500 ron lunari
ramo_cata spune:

in sfarsit o veste buna..ma bucur pentru Siluan si mamica lui.Doamne ajuta!
naty
pentru vesti si felicitari pentru promovarea examenului cu nota mare!
despre concediu ,pensii si tot ce se intampla in tara asta 

lyvy spune:
Oare unde pot sa aflu sigur ceva, ca daca merg la primarie la noi, astea sunt pe nicaieri si ma baga si mai rau in ceata, chiar vreau sa stiu cum stau , sa nu ma mai stresez !!!

Iris Miruna (12.03.2008) si
Alexandru (15.09.2010)