Prietene la bine si la greu - 85

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

[Monis, cica s-a terminat sedinta

EDIT: a plecat doar Base de la sedinta

tu ai spioni acolo???

nu am, a zis la stiri

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dau si eu ziua buna repede, as usually, mamaliga ei de timp, nu mai bine ar da cineva lege sa aiba ziua 48 de ore pentru mamici?Daca are cineva nevoie de supliment de coffe, sa ia de la mine. Trebuie neaparat sa o imbratisez pe Smaranditza , nu stiu sa-ti zic de alaptat, dar imi imaginez ce e in sufletul tau. Banuiesc ca ai de invatat sa iti imparti timpul intre Timi si samburel /ica, iar pentru asta e nevoie de ... timp. Superwoman Di , Multumim de urari, sa va fie de bine iesirea / plecarea/invatarea! Eu nu stiu de ce mai postez aici, ca ma tot repet, dar mai spun o data ca ai 3 copii absolut superbi, esti o mami model. Auzi, defecte ai? Sau da-l pe sot la aparat sa ne spuna el. Si iar ma repet ca ajung la filmuletele cu David , sa mai spun? Mai spun ca la orice mama ii place sa auda, este SUPERB!!!! Eu una mi-s varza dupa el, te rog eu da-i un pusi de la mine. Monis , sa-ti fie de bine ieseala (ceea ce iti si este). Mi-ar fi placut sa fiu cu voi 2 acolo! Floricik , de ii iei laptop la Zburly sa imi spui te rog efectele. Ancutzic mic , Sabina se mai joaca cu el? Ionela , si la tine un pupic si sa ti se intoarca Mihnea cel neplangacios! Era s-o sar pe Lidia , uff. Felicitari, doamna doctor, te asteptam cu vesti bune si pe alte planuri ca sa-ti fie viata perfecta. Lyly , un colac secuiesc primesc si eu? Laura-a , trimit sanatate multa si la voi.(auzi, "trimit". Urez adeca). Cuscri , e voie la pupat cuscru? Poate daca il pupa si alta ii mai trece supareala? Ginerica ce zice?Si noi avem maine vaccin, ma tin tare sa nu am prea multe informatii despre el ca nu e sanatos, dar imi tremura toate cele pe mine.O zi usoara, sa traiasca Nicoletele si Nicolae. P.S. Astia nu au Mos nicolae aici, mor de ciuda, au ceva in 6 ianuarie cand vine un fel de Mos. Imi storc creierii cum sa fac sa ne prinda ziua ei si Mosu la anu in Romanica, vreau sa primeasca mai multa caldura de sarbatorile astea. Mi-e ciuda ca nu m-am gandit mai devreme sa ii cumpar ceva de Mos Nicolae, dar la anu' nu uit etapa asta. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Andre, vin sambata cu un colac special pt tine
i-am luat si eu laptop lui Alex, nu-l pasioneaza asa tare, tot cu sticlele se joaca, sa desfaca si sa puna capacul la loc

K, sa va treaca repede supararile si sper sa nu fie un motiv grav

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Cristina - voi la 23 prestati in fiecare seara ?

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

_

Mai Raluci, inteleg ca voi sunteti mamici cu copii somnorosi (invidie+++)..o inteleg f bine pe Cristina, pt ca nou-nascut fiind, Matei se culca pe la23-23:30 si trezirea finala...07:30...abia acum am reusit treptat treptat sa cobor ora de somn. Am coborat la 22:30..22..acum pusul de seara la tzitzi e 21:30..trezire 07:30.

poponitzu' meu Matei-Andrei

noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
Andre, vin sambata cu un colac special pt tine i-am luat si eu laptop lui Alex, nu-l pasioneaza asa tare, tot cu sticlele se joaca, sa desfaca si sa puna capacul la loc
Si sarac, si cu pretentii. Imi faci din ala cum se face la Sfantu Gheorghe? Ioi ca acu as lua avionul pentru un colac de ala Deci Alex nu presteaza la laptop. Atunci ma mai gandesc si eu. Batut in cuie a ramas de la Mosu avionul minune Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Licurici, eu folosesc foi de placinta Linco sau Bella, sunt foi congelate si asa scrie pe ele:"foi de placinta" NU aluat

Despre indemnizatie: mi se pare profund nedrepata plafonarea chiar daca pe mine ma afecteaza destul de putin.Eu nu am contribuit de la un salariu de 5000, cum sa imi dea statul tot atat cat ii da acelei femei. Ba mai mult se incurajeaza asa nasterile doar in paturile sociale de jos. Stiu, nu facem copii pentru banii din indemnizatie. Asa e. Eu nu l-am facut pentru banii aceia, dar... daca eu am un salar de 5000 am si rate pe masura, si casa care presupune costuri mari.... pai, daca ma trimit tampitii sa traiesc din 600 cum D-zeule mare sa fac asta?
Am mai citit zilele astea niste "revoltati" care spuneau ca ei nu fac copii si contribuie fara sa beneficieze vreodata de bani, noi de ce sa beneficiem? Pai de aia!!!! ca fix copilul meu va munci cand el va fi la pensie si va vrea sa manance o paine din contributiile copilului meu, ca el nu a facut!!! Si pun pariu ca ar vrea sa fie un copil bine crescut care sa castige bine, sa plateasca darile corect.... nu unul care trieste din furat sau la limita subzistentei.

LylyPupam copilutul de somn usor. Incerci si tu o recuperare la nani

Ralu, sper sa treaca repede " m " , sau, mai exact, sa va ameninte doar si sa nu se instaleze ( noi tot am patit asa, cu amenintatul, in ultima vreme)

Lavi, sa aveti bafta multa!!!

Miany

Deci stire proaspata: a fost Base, le-a dat peste bot si le-a spus ca 2 ani e mult apoi a plecat. Asa incat.... eu spun sa scoatem posetele de la naftalina!!!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput

Atatea vroiam sa spun si uit. Imi amintesc ca am visat-o pe Stephy insarcinata si vroiam sa ii spun la Doris sa ne mai povesteasca despre ei si sa mai puna poza. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

_

Cam asa. In general imi convine lucrul acesta. In vara pe la 20 ieseam afara, cand alti puiuti se pregateau de somn. Acum avem timp destul sa ne jucam cu tati. Se culca pe la 23 si se trezeste pe la 9 (cu "n"spe mii de treziri intre).
Ideea e ca citisem intr-un articol ca un copil la varsta asta ar trebui sa fie in pat cel tarziu la 21. Nu prea am dat importanta, ce daca al meu nu se incadreaza in grafic? DAR, decand cu reusita lui Monis, mi-am pus si eu ceva ??????????

Poftiti la o ciorbita radauteana si un ficat de porc.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ionela, dap, a trecut Base si i-a festelit ca se culca pe o ureche si ne dau noua 2 ani de CIC, deci si cei doi ani inca sunt sub semnul intrebarii..Nu mai zic de sume si plafon minim si maxim

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput