Prietene la bine si la greu - 85
Raspunsuri - Pagina 12
dana n. spune:
Krelia, sa treaca cat mai repede supararea si motivele care o produc.
Laura-andreea, nici eu nu gasesc vreo asemanare intre limba engleza si cea germana. La fel de prietena ca si tine sunt si eu cu lb. asta.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
laura - andreea spune:
Dana, mie mi-a zis pediatra sa ma astept la febra la o saptamana de la vaccin si exact asa a fost. De-aia nu m-am stresat prea tareAm mai citit si pe la francezi si e trecuta febra ca regula dupa vaccinul asta.
Pai eu eram programata la operatie si citeam cum nasteau fetele de pe ciuli si aveam sapte noduri in gat. Insa nu am postat vreodata la subiectul ala.
Kreliutz, am doua culori favorite: roz si mov. sa treaca supararea la amandoi!
poze
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura - andreea Dana, mie mi-a zis pediatra sa ma astept la febra la o saptamana de la vaccin si exact asa a fost. De-aia nu m-am stresat prea tareAm mai citit si pe la francezi si e trecuta febra ca regula dupa vaccinul asta. Pai eu eram programata la operatie si citeam cum nasteau fetele de pe ciuli si aveam sapte noduri in gat. Insa nu am postat vreodata la subiectul ala. poze Europe is the best! |
Si al meu mi-a facut febra dupa orice vaccin a facut...dar nu mai depasise niciodata 38,8.
dana n. spune:
Hai ca in seara asta sufar de tastarnita ...mai bine profit de faptul ca David doarme si ma duc si eu in pat.
Noapte buna!
laura - andreea spune:
Si eu la fel Maine mergem la munca domnule'
Giulia nu a facut febra niciodata de la vreun vaccin. Tot pedi a zis ca de la vaccinul asta s-ar putea sa faca febra si daca da "high fever" - pt mine a pp peste 39.0. Bine ca am trecut si peste asta, acum ne pregatim de ce o mai urma
Va uram noapte buna si saptamana si mai buna!
poze
monis5 spune:
SARBATORITILOR ZILEI!!!
Raluci pe cat pui pariu ca se va alege praful de protest daca ramane asa cu 2 ani cic dar cu scaderea indemnizatiei? caci din nou, afectate de asta vor fi doar cele cateva procente...
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
laurairina13 spune:
Niatza!!
Ionela, multam tare fain de reteta, dar si de tips, adicalea foile din comert Uite asa voi face si eu retetaOricum din ce imi aduc eu aminte, mami meu tot mai grosute ii reuseau foile, deci, de care foi de placinta???adicalea orice foietaj de ala de placinta ce il gasesc la congelate? foi de alea pt strudele, sau placinte cu branza?? Nah..daca tot ai spus, zii tot.
Monis, nu vreau sa te supar, ca deh..da ai mare dreptate cu aia cu protestul. Asa fac astia, prezinta doo variante, una naspa si una mai putin naspa, si ca sa arate ca sunt 'buni' aleg pe a doua si noi sa zicem mersi si pt aia Dar sunt curioasa cum vor folosi plafonul ala e 1500ron, adica cum, daca cineva are de luat in mod normal cei 85% sa zic 3000ron, acu va lua 1500? si daca cineva lua inainte 1500 acu tot 1500??
..dar sa nu vorbim de astea pana nu se alege prafu de noi, dupa decizia la t..astia
Stau azi cu curu pe pioneze pana ne anunta astia..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 SARBATORITILOR ZILEI!!! Raluci pe cat pui pariu ca se va alege praful de protest daca ramane asa cu 2 ani cic dar cu scaderea indemnizatiei? caci din nou, afectate de asta vor fi doar cele cateva procente... Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun |
Monis, da-mi voie te rog sa te citez pentru cele 3 puncte
nu pot mai mult pt moment
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
laurairina13 spune:
si sa nu uit sa urez un mare LMA pt
Nicolete
Nicolai
Doris, sa nu uit sa zic ca eu beau ceai verde dimineata de vreo luna, dar eu alaptez doar noaptea..Nu zic sa faci ca mine, dar iti spun ce am facut eu..pam-pam.
Nu stiu daca o fi vro bila alba, dar de cand am inceput iar sa beau multe ceaiuri, am reusit sa imi mentin kilogramele si chiar sa dau vro juma de kil jos( Care l-am pus in weekendu asta pe mine, ca deh, am avut un mic 'puseu'de crestere)
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
raluci_b spune:
Neatza,
La multi Ani sarbatoritilor.
Monis - nu pun pariu ca pierd , probabil ca vedem azi mai multe. Insa speranta noastra macar pt acum ramane aceea ca se discuta de "ORDONANTA de urgenta" deci nu se aplica celor aflati in derulalre.
Am citit tot, nu pot scrie mai mult, Renus iar are muci, am avut o noapte de vis. Dar l-am vazut pe Davidelul mergavorbicios, am vazut ca Diana a ajuns cu bine, Doamne ajuta sa va mearga totul asa cum v-ati propus, Lidutza felicitari D-na Doctorand, Smarandita
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura