Aspirante optimiste !!!> 20 ani (611)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

o rochie si un robot de bucatarie pe care mi=l doream de ani de zile

am fost cumite anul asta

spec ca la anul sa fiu mult mai cuminte ca sa-mi aduca

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Foarte frumoase cadourile...sa porti sanatoasa rochia si sa stapanesti cu placere robotul....se vede ca ai fost cuminte si cu siguranta al anul va fi si mai bogat si iti va aduce un bebita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Offfffff mosul meu este plecat in Germania, si vine miercuri sau joi.La mine mai intarzie.Dar, mai bine mai tarziu decat niciodata.

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

oooooooo rachel, draga, inseamna ca o sa vina incarcat

deci si tu ai fost cuminte anul asta

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Racheel ai dreptate....bine ca pana la urma vine....nu mai conteaza cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Mai, mai, numai fete cumintele pe-aici Inseamna ca la anu' pe vremea asta o sa facem toate Craciunul cu bebeii in brate si-o sa ne plangem de colici si alte alea...
Ralu, nu mai vii pe la noi? Esti ok? Ceva surprize?

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Mergi la inceput

Fetele hai cu liniutele ca am fost asa de cuminti anul asta...

Mergi la inceput

Se pare ca fetele isi fac ghetele pentru diseara....sau poate fac mult mai productiv
Sa aveti o zi frumoasa maine si sa va aduca Sf Nicolae tot ce va doriti si mai ales un bebe.
Va pupacesc si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza maine onomastica!Sf Nicolae sa le fie ocrotitor si ajutor de nadejde!nike

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna seara, girls! A venit si la mine mosul cu z1 si e-coli Maine imi mai aduce si-o reteta de augmentin Aseara cand am adormit eram sigura ca va veni CM si nu m-am inselat. Maine patrulez holurile pe la Elias sa-mi prind doc in ambuscada pentru reteta ca am o infectie urinara de toata frumusetea. Abia astept sa dau gata tratamentul, ca sa avem cale libera pentru in 2-3 sapt. Sunt foarte magari cei de la medlife. Vineri trebuiau sa-mi dea rezultatul la analize, i-am sunat si mi-au zis ca luni dupa amiaza. Aseara cand am incercat aiurea pe site, am vazut ca urcasera rezultatele, dar era tarziu sa imi sun doctorii sambata seara sau duminica. Am pierdut 2 zile din cauza lor
Celor care mai au de testat le urez sa le aduca mosul liniute zdravene, celor care ma acompaniaza la bebe de decembrie le urez multa bafta si rabdare maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Noapte buna si tie Simona draga si o sapt cat mai usoara!
Nico, tu esti prima careia ii urez La Multi Ani! si o viata plina de bucurii alaturi de puiul vostru!
Bob_Pixel, ai dreptate cu cei de la medlife, asa fac de multe ori, eu intotdeauna verific site-ul mai devreme, nu ma iau dupa gura lor.Mi-au zis si mie prostii de multe ori. Bafta cu e.coli sa treaca repede, noi din cauza ei am amanat FIV-ul, bacterie nenorocita Dupa 2 sapt de antibiotice am scapat de ea.

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Mergi la inceput