Aspirante optimiste !!!> 20 ani (611)
Raspunsuri - Pagina 21
neliaCris spune:
Buna si de la mine pa ziua de azi.
Eu ma bag la o cafea.mai este?![]()
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
ankcta spune:
Eu sunt institutor si am terminat si lb franceza. Am clasa de invatator si predau si lb fr in aceeasi sc.
Ancuta , in curand 
lorena_86 spune:
eu sunt pe aici, mai trag cu ochiul

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
SimonaS81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Neata fete dragi, vin si eu la o cafeluta calda! Simona draga noi prestam doar din placere, am facut tratament cu antibiotice si ne pregatim de FIV, asa ca nu mai sper la nimic pana atunci. Dar tu nu lasa nimic, nu te mai lua numai dupa teste. Uite, daca intra Ralu, sa-ti spuna ea in ce zi a ramas, parca 6 sau 7 si acum sta sa nasca. Asa ca, spor la treaba Lorena, m-am uitat pe camere, chiar ca era ca-n povesti! Pacat ca nu s-a pus si s-a facut fleasca pe jos... imi va aduce cel mai frumos cadou!!! |
Buna fetele....asa este Didi mai mult ma stresez cu testele de ovulatie numai ca eu vroiam sa vad cam cand ovulez.Cel e mai frumos e sa faci dragoste din placere

SimonaS81 spune:
| citat din mesajul lui andr@ neata fetele; pupici la toate ![]() am si eu o intrebare, am avut cm doar 2 zile si in cantitate f putina, adica 3 tamp. in 2 zile, de atunci nimic; mi-am facut test acum si desigur negativ; simptome nu am, doar ceva intepaturi in zona uterului; aveti idee de la ce mi s-ar fi putut opri? oare sa fie devreme ptr testul din urina, in cazul in care ar fi sarcina? ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
Uneori si testele de sarcina mai dau erori ...asa ca eu zic sa mai astepti cateva zile si sa faci un nou test de sarcina daca si acesta este negativ sa te prezinti la medic.Poate ai racit la ovare....cine stie.Eu stiam ca ai putin sange datorat fixarii ...

SimonaS81 spune:
Fetelor sa nu uitati sa va pregatiti ghetel in seara asta ca doar vine Mos Nicolae si sa nu uitam ca e facator de minuni.Cine stie....poate apar mai multe liniute....sau macar sa fim sanatoase.
lorena_86 spune:
simo
la mine a venit deja mosul![]()
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
SimonaS81 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 simo la mine a venit deja mosul Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |

Ce ti-a adus? Varguta sau dulciuri?
lorena_86 spune:

o rochie si un robot de bucatarie pe care mi=l doream de ani de zile
am fost cumite anul asta
spec ca la anul sa fiu mult mai cuminte ca sa-mi aduca

![]()

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
oare sa fie devreme ptr testul din urina, in cazul in care ar fi sarcina?