Aspirante optimiste !!!> 20 ani (611)
Raspunsuri - Pagina 16
bellasamoyed spune:
La multi ani anticipat
, ziua mea e marti si am facut-o in avans![]()
azi a nascut o prietena de-a mea o fetita mumoasa foc...e deja al 3-lea bebik mai are 2 baieti
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
bellasamoyed spune:
fetelor se vede ca e sambata azi...e putiu pe aici![]()
aspiranta la bebik
kitty-27 spune:
katy...asa este..dar ma agat aproape de orice...daca am pe-aia...daca am pe cealalta...si uite-asa...luni seara ma duc la eco transvaginala sa vedem ce mai zice dr meu...
ASPIRANTA LA BEBEL
racheel spune:
kitti
salut...esti bine?!
bella esti nascuta de Sfanta Filofteia...
Poate o sa-ti aduca si tie un 
annareLa Multi Ani si multa sanatate iti doresc.

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
kitty-27 spune:
racheel..
..da sunt bine...ma duc luni la eco sa vedem ce-mi gaseste...de ce nu vine bebita si la mine...
ASPIRANTA LA BEBEL
kitty-27 spune:
annare...si de la mine LA MULTI ANI..multa sanatate...si un bebe cat mai curand...luna aceasta...ca e luna cadourilor..si ziua ta..

ASPIRANTA LA BEBEL
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel kitti salut...esti bine?!bella esti nascuta de Sfanta Filofteia... Poate o sa-ti aduca si tie un ![]() annareLa Multi Ani si multa sanatate iti doresc. ![]() ![]() Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit. ![]() Doamne ajuta!http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png |
da sper sa ma ajute si pe mine sfanta sa se roage la doamne doamne pt mine...uite chiar o sa caut acatistul sfintei sa il citesc chiar pe 7
aspiranta la bebik
kitty-27 spune:
eu sunt chiar din c de arges...maine seara scot Moastele Sfantulitei...chiar vreau sa ma duc si eu sa pun un acatist cu toate fetele...
ASPIRANTA LA BEBEL