Aspirante optimiste !!!> 20 ani (611)
Raspunsuri - Pagina 15
ankcta spune:
Sa va spun ce am visat aseara. Eram cu mama intr-un magazin si imi cumparam o bluza larga, gri, ca ziceam ca este o culoare mai serioasa. Voiam bluza larga pt ca eram
, dar nu aveam burta f mare, si ziceam ca nu suport nik pe burta. O alta tanti draguta foc, era gravi cu burta mare zicea ca stie cum e ca nici ea nu a suportat ink de la inceput nik pe burta , k o mancau toate cele.
Am plekt d la magazin si trebuia sa traversam o sosea si eu am inceput sa strig Alin, Alin, era baietelul meu in vis, blondin cu parul ondulat, exact cum erau fratii mei knd erau mici.
M-a cam tulburat visul 
Ancuta , in curand 
racheel spune:
ankcuta, in curand vei fi
si desigur pe
o sa-l cheme Alin 

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
bellasamoyed spune:
neata fetele
abia m-am trezit ca de am petrecut aseara
e frumos tare sa fie ziua ta si sa iti ureze toti la multi ani,muzica pt tine,tort etc![]()
am avut niste cantaciosi super ok si mi-a facut si o dedicatie mie si sotului care ma bagat un pic in depresie....da mi-am revenit repede. era o melodie de genu ca eu o sa il fac fericit pe al meu sot cand o sa ii fac un baiat. paff pai parca eu nu as vrea
asta e saracii au facut-o sa ne bucuram da parca mi-a picat un pic aiurea
de sunt cam dusa si mi-am promis ca nu ma mai gandesc la bebe macar luna asta ca altfel nu o sa ma pot bucura de sarbatori
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
racheel spune:
Si eu intr-o seara am visat o fetita, si o chema Karisia.Eu deja ma gandisem ca daca o sa am o fetita o sa-i pun numele Aida.
Dar, acum mi-am schimbat parerea si o sa-i pun numele care mi-a aparut in vis...desigur daca o sa am vreodata un copil...si mai ales o fetita 
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
gabyv spune:
hello, la noi ninge
ca in povesti 
ne pregatim sa iesim putin prin parc ca sa facem niste poze ![]()

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
ankcta spune:
Problema mea este k eu stiam k nu este bine sa visezi gravida. Iar in vis eram cam disperata cand il strigam. Acest copil l-am mai visat sapt trecuta , tot pe strada, ma tinea de mana. Oare sa imi dea vre un semn bb si sa-mi transmita ca vrea sa-l cheme Alin?!
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
La noi este senin, de maine se pare k se strik vremea, dar fara zapada ink. Am vazut prognoza pt luna aceasta si la Cta nici urma de fulgi .
Poate se insala meteorologii si avem si noi de sarbatori zapada 

Ancuta , in curand 
annare spune:
vreau si eu zapada...dar aici unde sunt eu nici gand...nu a mai nins de 20 de ani...bella tu ai petrecut aseara eu petrec in seara asta...maine e ziua mea si o fac azi...