Felicity cred ca numai noi mai suntem pe-aici. Si noi eram inventivi, gandeste-te numai ca nu aveam acces la atatea si era mai frumos dupa parerea mea, socializam mai mult. Azi multi copii stau numai la calculator si la telefon, noi stateam numai la aer, bateam mingea, stiam toti copiii din cartier, aveam 100 de prieteni, era diferit. E bine si cum e acuma daca stii sa te delimitezi de spatiul virtual, sa comunici cu oamenii si altfel.
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
Daca nu mai e nimeni ma duc si eu la culcare. Noapte buna si vise frumoase! 

A, fetelor, dati-mi si mie o idee de cadou pt sot de
! Ne vedem dimineata la cafea
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 A, fetelor, dati-mi si mie o idee de cadou pt sot de ! Ne vedem dimineata la cafea![]() imi va aduce cel mai frumos cadou!!! |

Of, am scris un mesaj si l-am pierdut
. Ziceam ca mi-ar prinde bine niste idei macar de Mos Nicolae, ca pan ala Craciun mai avem un pic de timp de gandire
Pt Mos Neculaie nu prea ne luam nimic, dar am gasit niste turta dulce (care aici e f rara) si este in forma de ST. Nicolas, asa ca merge sa pun in ghete ![]()
Imi e dor de tara din cauza asta, pt ca mereu primeam de la parinti cicolata si bombonele...erau mereu bune ![]()
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Nu prea inteleg ce se intampla..azi dimineata m-am dat jos din pat si am murdarit si parchetul pana la baie..stiam eu de ce nu ma bucur