Aspirante optimiste !!!> 20 ani (611)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

rachel draguta, eu am astigmatism sever, am -0.5 la s si -1.25 la d
dar abia acum imi dau seama de diferenta, pana acum eu nu stiam ca nu vad bine....credeam ca este normal

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Lore felicitari. Si eu port ochelari.

http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Buna fetelor, si eu am tras chiulul cateva zile! Am intrat sa raportez rezultate bune la analize, fara balauri . Asa ca sapt viitoare ne infintam la Albu si cat de curand vom afla noua schema de tratament!
Vad ca avem o explozie de aspirante, le urez bun venit si sedere cat mai scurta!
A, si felicitari Laura si Gabita! Sa va dea D-zeu bebelusi sanatosi si la termen!
Ralu, ce putin mai e.... of, cum a trecut timpul asta!
Nerama, Doamne da sa fie bine si sa ne anunti in curand ca a reusit IA!
Of, ati scris mult, n-am retinut tot, dar am observat cam inghesuiala pe la butoi si nu mi-a placut asta. Haideti fetelor, aici suntem optimiste, nu? Stiti ca intr-o buna zi ni se va indeplini si noua visul, trebuie doar sa mai avem rabdare.
ici tuturor fara exceptie!

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Mergi la inceput

Acum nu mai e nimeni pe-aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

eu sunt didi dar lecturam din urma
ma bucur ca nu mai apar balaurii
katy spotting la mine dureaza 3-4 zile

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Acum nu mai e nimeni pe-aici?

ma bucur k au iesit analizele bine

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 27 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna seara, fetelor

Sper ca ma mai tineti minte chiar daca am cam tras chiulul, dar motivat. Astazi avem 15 saptamani si 2 zile de sarcina, au fost niste saptamani grele cu greturi si varsaturi zilnice, dar de cateva zile e mai bine, parca revin la viata. Am stat deoparte de forum pe cat posibil ca ma chinuiau (si inca ma mai chinuie)temerile privind evolutia sarcinii avand in vedere antecedentele nefericite, dar se pare ca bebe e bine. Astazi am fost la control si bebe e in grafic, creste foarte bine si e baietel fara dubiu. Tot ce imi doresc e sa mearga bine pana la capat.
V-am citit saptamanile acestea si doream sa felicit proaspetele gravidute, sa le urez sarcini usoare si copilasi sanatosi.
Pentru aspirante, multi pupici de molipsire si sa nu va pierdeti speranta, eu sunt un exemplu in sensul asta, de 4 ani jumatate muncim la proiectul bebe, am pierdut 2 sarcini dar tot nu m-am lasat

Mergi la inceput

Da fetelor, intram inapoi in cursa, miercuri suntem la usa la Albu, nu-l lasam. Citeam acum pe pagina de FIV ca s-au marit preturile, asta da veste buna . Totul se invarte in jurul banilor...
Anda, felicitari pt baietel, sa stea cuminte acolo in burtica si mai vii pe la noi cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Am intrat numa sa va spun ca vorbesc pe net cu nepotelul de 3 luni e un dulceag,grasun si chel si frumusel.Cel mare(10 ani) imi arata pe webcam cum sa fac scara mitei din hirtie creponata- i-am spus ca s-ar putea sa nu am brad Craciunul asta si el s-a oferit sa ma invete sa imi decorez livingul ca sa fie "frumos de craciun".Sunt atit de dulci amindoi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Ce inteligenti sunt copiii din ziua de azi!! atit de inventivi si inocenti! asa eram si noi ?? eu nu cred.eu una am fost( ramas ) mai talalauca.

Mergi la inceput