Prietene la bine si la greu - 84

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Despre ROR. Desi eu sunt tot , am ramas surprinsa cand la sfarsitul vizitei la dr Burloiu (neurolog pediatru - cica ar fi cea mai buna), mi-a spus, dintr-o data, sa-i fac toate vaccinurile obligatorii, inclusiv ROR. Eu nu intrebasem nimic si nici nu-mi daduse prin cap sa o intreb , dar ea a vrut sa se asigure ca ii voi face vaccinurile.
La sfarsitul lui februarie, urmeaza sa-i fac din nou o vizita lui Burloiaca, pt a vedea daca tratamentul a dat roade. Eu am hotarat ca la un an, ii fac numai Pentaximul, urmand ca 3 luni dupa sa-i fac (poate) ROR-ul. LA sf evaluarii, o s-o intreb daca e apta de vaccinul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Daca ai inceput la 2 luni prevenarul, erau necesare 3 doze pana acum si apoi inca o doza in al doilea an de viata. Scrie pe prospect. Deci nu are cum sa fie gata cu prevenarul.
Ralu a procedat corect.
Noi incepem la un an si o luna si mai e nevoie de o singura doza de rapel la interval de 2 luni de prima doza.

Nu a facut nimeni prevenarul cu 13 tulpini?

Mergi la inceput

La multi ani, Iustin!

Mergi la inceput

Vreau sa spun ca am ramas surprinsa azi, cand am venit acasa. Doamna (bona) i-a cumparat lui Pinky o gecuta de la Kiabi. E foarte frumoasa. E lila, cu buzunare, aplicatii, raiat, nebunii si fularel. I-a luat exact pt varsta asta. Eu am cateva gecute, dar sunt masuri mai mari. Cand i le pun pe ea, nici nu poate sta cu mainile apropiate. Zici ca e un ardei umplut.
Imi place ca a gandit exact ce sa-i cumpere. Exact unde era usor deficitara. AM vreo 3 gecute, dar cam maricele si overalluri cu totosei, sau fara, vreo 2 si multe altele. Evident primite de la alti copii.
E drept ca si eu i-am platit orele suplimentare. Probabil ca nu se astepta la asa ceva si o fi zis sa se recupereze.

Mergi la inceput

Dankuta, chiar ma impresioneaza ce spui despre bona ta. Iti dai seama ce norocoasa esti? chiar e greu de gasit asa ceva... si nu ma refer neaparat la faptul ca a vrut sa se recompenseze cheltuind niste bani pentru hainuta lui Pinky, ci mai ales din felul in care s-a atasat de ea si ca se simt asa bine impreuna. Numai gandul ca ai un copil ingrijit si iubit cred ca te face mai linistita la serviciu. E ca o bunica

Mergi la inceput

spun toate astea pentru ca tot ce am auzit in jurul meu de bone si am vazut cu ochii mei nu mi-a placut... am vazut cum bona a lasat caruciorul cu bebe dormind in parcare, si a disparut pret de cateva minute bune... putea sa vina un caine la copil, o masina sa parcheze, etc... iar bona unei prietene ii droga copilul ca sa doarma incontinuu, a ramas socata biata mama si s-a reintors in CIC, acum are groaza sa mai angajeze alta bona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

85

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby
Matei a facut deja 3 doza de Prevenar, mai avem una la 15 luni. Fara probleme, fara reactii adverse, doar ca e putin mai dureros.
Fug sa ma spal pe cap

poponitzu' meu Matei-Andrei

noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!

La ce varste a facut primele 2 doze?

Si ana a primit 2 doze, la 2 si 6 luni, daca imi amintesc bine. Credeam ca gata cu Prevenarul.

Niatza!

Scriu repede pe fwd: nu stiu exact cate tulpini am facut, o sa ma uit pe prospect, am facut dozele la 3 luni, 5 luni si 7 luni. Urmeaza la 15 luni.

Pup!

poponitzu' meu Matei-Andrei

noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

IUSTIN

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35
Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Citat:
citat din mesajul lui gabitza35
nu suporta sosetele in picioare mai mult de 10 min...si gresia in bucatarie e cam rece, ca ea pe acolo vrea sa se catere..nu stiu ce sa-i mai fac..

Pune-i ciorapei lungi. Pe aia nu are cum sa-i dea jos.

sigur nu-i da jos...da decat cu capul de parchet cand se dezechilibreaza tot tragand de ei

Mi-ai amintit d'ale Iarinei & Rares... cand copilul vrea ceva cu tot dinadinsul, tot ca el ramane.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput