Prietene la bine si la greu - 84

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea

Buna seara fete cucuiete!
Licu, multumesc , ne auzim noi pentru detalii luni

Mai vroiam sa-i zic Ionelei ca-i inteleg frustrarea si ca nu am intetionat sa te descurajez deloc. Emigrarea, din pctul meu de vedere este un lucru extrem de subiectiv si delicat si nici dupa 20 de ani nu cred ca as indrazni sa dau vreun sfat. Consider ca este un pas foarte mare si foarte curajos. Ma opresc aici

poze
Europe is the best!

Nici nu m-ai descurajat nici nu m-ai suparat. Inteleg ca ar fi o decizie grea , serioasa, si cu riscuri. De fapt, cred ca eu incerc sa ma incurajez... sa ma conving pe mine... nu stiu cum sa explic. Eu nu am vazut niciodata occidentul la modul ala idilic. Nu cred in tari perfecte, societati perfecte si sunt convinsa ca oriunde m-as duce as concluziona in scurt( sau lung) timp ca as schimba ceva... ceva ce mi s-ar pare rau, nedrept.
Citeam azi povesti despre sistemele de invatamant din occident. Sunt multe lucruri pe care le dezaprob .... si azi am avut "surpriza" sa citesc nemultumirea unei mame romance, care locuia in Franta de 14 ani si care era profund dezamagita de invatatoarea de la clasa copilului ei. Spunea ca tipa mereu la ei si ii descurajeaza. Ca a incercat sa faca ceva si i s-a spus frumos ca doamna e aproape de pensie si ca nu are sens sa se complice ca oricum in vreo 2 ani pleaca din sistem. Ei, asta m-a socat. Nu invatatoarea care tipa ci faptul ca se accepta asta. E pur si simplu o noua" poveste" intre cele 'n' pe care deja le stiu.
Una peste alta, nici eu nu cred ca as indrazni sa dau sfaturi fiind plecata. Fiecare are firea lui si "norocul" lui. Ceea ce pt cineva e un mediu in care se adapteaza usor pentru altcineva poate fi un mediu ingrozitor.

fetita cu febra. sa nu mai faca si mami curajoasa

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Eduard Cristian

Ana Maria

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35
nu suporta sosetele in picioare mai mult de 10 min...si gresia in bucatarie e cam rece, ca ea pe acolo vrea sa se catere..nu stiu ce sa-i mai fac..

Pune-i ciorapei lungi. Pe aia nu are cum sa-i dea jos.

sigur nu-i da jos...da decat cu capul de parchet cand se dezechilibreaza tot tragand de ei

nu-i iau ham,cel putin deocamdata.Pe masura ce trece timpul ii creste tot mai mult increderea in el,acum spre seara a mers aproape un metru singurel...si e atat de fericit ca-i reuseste...

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby
Matei a facut deja 3 doza de Prevenar, mai avem una la 15 luni. Fara probleme, fara reactii adverse, doar ca e putin mai dureros.
Fug sa ma spal pe cap

poponitzu' meu Matei-Andrei

noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!

La ce varste a facut primele 2 doze?

Si ana a primit 2 doze, la 2 si 6 luni, daca imi amintesc bine. Credeam ca gata cu Prevenarul.

Mergi la inceput

Magda, ce vesti bune ne dai! Ma bucur mult de cra-cra!

Laura andreea, da-mi, te rog, detaliile fermei cu legume bio. Eu incerc sa iau din piata cat mai multe, dar unele legume tot din supermarket le iau. Nu stiu cum o fi mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

LA MULTI ANI IUSTIN!

Sa-ti traiasca minunea Shtephy, sa fie sanatos si norocos. Un si pt Stefita mica.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Fug la nani acum. Maine dimineata intru iar sa vad daca ne vedem sau nu la Caru cu bere maine, pe la 15-16, asa am retinut ca s-a propus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

La Multi Ani, Iustin!
sa cresti mare si voinic, alaturi de parintii si surioara ta care te iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

IUSTIN

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

LA MULTI ANI,IUSTIN!!

Sa fii sanatos,iubit si fericit toata viata alaturi de minunata ta familie!!!

noapte buna si..w-e placut tuturor!!!

Mergi la inceput