Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 20
crocodana spune:
ladies,
va doresc o seara frumoasa, cu mos bogat si incarcat pentru prichindei iar pentru noi parintii, liniste si bunastare......sufleteasca!
eu abia astept sa i vad reactia Amei..o sa punem in scena chiar daca e poate prea mica....
va imbratiseaz cu drag!
ps. recuperez.....
Amilici Crocodilibici il urmareste pe Mos Craciun
happy_uka spune:
Dear St Nicholas, I polished my high heels and been oooh such a good girlie...
I'm sure you'll find your way tonight and bring me some goodies
Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !
anamaria1979 spune:
Sa aveti o seara linistita, mosul sa treaca pe la toata lumea.
Cristina sunt supebi copilasii iar andrei un simpatic cum imparte cadourile.
Raluk, Cecilia sa va fie de bine intalnirea pozele sunt reusite sincer n-am vazut riduri la nimeni iar raluk tunsoarea scurta te face sa arati ca o pustoaica.
Manga ma bucur ca aidan este mai bine si a inceput sa manance.
Iulikasuntem intr-o perioada de refacere dupa enteroviroza ma bucur cel putin ca alex mananca bine. Probabil este raspunsul organismului mananca chiar mai bine decat inainte de boala. A pierdut destul in greutate macar acum recupereaza si a facut putina burtica. Mananca muuult orez, cereale, paste fainoase cu branza telemea, carne fripta sau fiarta ca altceva nu pot da. Inca nu am iesit pe afara din cauza umezelii si e teroare in casa cu el se plictiseste mai nou se urca peste tot este un copil foarte jucaus, dar cel putin doarme bine noaptea iar.
Uka cum ai fost cumintica sunt sigura ca vei gasii goodies in ghetute.
Alex (05.09.2009)
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Dear St Nicholas, I polished my high heels and been oooh such a good girlie... I'm sure you'll find your way tonight and bring me some goodies Trece lebedele-n zare. Eu ma uit, ele dispare ! |
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Iulika29 spune:
BUna seara fetele mele!
Noi am fost si noi dupå cadouri pt Nicholasul nostru, bineinteles.I-am cumpårat o cutie muzicala så spun asa cu muuulte butoane 'cantatoare'.Chestia e ca nu aveam de gand så cumpåråm exact aia dar el a vazut-o in raft s-a intins dupå ea si nu am putut så o mai iau din mainile lui, nici macar la caså ca så o scaneze.
In seara asta sunt atat de sensibilå, de emotionata parca, nu stiu cum så explic ceea ce simt.Sunt si usor melancolica pt ca imi vin numai amintiri de acasa cum ne lustruiam papucii si cum ne gandeam si visam la cadourile care aveam. så le gasim in papuci dimineata urmatoare.
Cristina filmuletul cu minunatii tai copii m-au facut så visez la clipa cand Bruce al meu se va bucura din plin de cadouri si Danilla pe langa el.Foarte tare mi-a plåcut cum s-au dus ei amandoi la papuci si cum se plimba Emma cu surpriza de Mos Nicolae.Andrei e un frumos si imi place tare mult cum vorbeste.
Vå pup dulce frumosilor!
Raluk si Vik pårerea mea e så mai repetati figura cu intalneala.E clar ca va prieste.Aveti copii minunati, voi sunteti tare frumoase, radiati pur si simplu.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 26+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
cristina_ana spune:
He, he, fetelor, ma bucur ca v-au placut filmuletele mele. E tare distractiv cu copilasii astia! Andrei a insirat si in seara asta toti pantofii familiei la usa, ca sa mai vina mosul inca o data. Nu vrea sa inteleaga ca mosul asta nu vine asa, zilnic. Pentru el e simplu, a vazut ca daca pune pantofii primeste cadoul, si acuma vrea sa ii puna zilnic.
Tocmai am citit ca s-a stabilit mentinerea concediului de crestere a copilului la 2 ani, dar se reduce plafonul maxim al indemnizatiei. Ar fi trei variante, 1000, 1500 sau 2500 RON.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
raluk16 spune:
Multumesc mult mult pentru gandurile bune (referitoare la dintii lui Alex ) si pentru vorbele frumoase (referitoare la poze)
Sa fie toti puii sanatosi! Si mamicile fericite! Si sa vina Moshu! (la Bruculinu vine de doua ori )
Aaa, e trecut de 12, LA MULTI ANI Bruce Nicholas!
Si la multi ani tuturor care poarta numele sfant Nicolae sau Nicoleta! O zi minunata, un mos darnic si bun si clipe emotionante alaturi de puii nostri! Cand ma gandesc ca acuma le cladim amintiri frumoase
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
happy_uka spune:
Sa ne traiesti Bruce Nicholas!!! si sa ai grija de surioara ta mica cand va veni, da?? mami cea mai frumoasa!
Am un mesaj de la mosu : cica numai ..dar NUMAI daca ati fost cuminti, va puteti uita in ghetute, dupa cadouri!
Pupici !!
Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !
diana_n spune:
La Multi ani celor 3 Nicholas, al meu , al Iulikai si al unei mamici de prin Timisoara, parca.
Luto cand am citit mesajul tau l-am auzit pe Peter : Nicholas, nu-ti iau pasta, Nicholas I won't take your pasta. (Nicholas luase din camara o cutie de spaghetti cu grau, desi stia ca nu-s ale lui si n-are voie si fugea de Peter. Erau cu grau, galbene, ale lui sunt din orez, mai inchise la culoare si stie diferenta) Dubleaza totul pentru ca asa i-am vorbit si eu mereu. Ii vorbeste de obicei cand intr-o limba, cand in alta, iar eu niciodata nu ghicesc in ce limba primesc raspunsul la o intrebare.
Uka foarte frumoase pozele, de unde ai template-urile, te rog?
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Sa ne traiesti Bruce Nicholas!!! si sa ai grija de surioara ta mica cand va veni, da?? mami cea mai frumoasa! Am un mesaj de la mosu : cica numai ..dar NUMAI daca ati fost cuminti, va puteti uita in ghetute, dupa cadouri! Pupici !! Trece lebedele-n zare. Eu ma uit, ele dispare ! |
nu pot sa cred!!!
Uka te imbratisez tare, taaare, taaaareeee si-ti multumesc din tot sufletul! esti atat de buna!
pfuai, ce zi grozava! cea mai grozava!
Bruce la multi ani pui drag!
Uka
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)