Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Tocmai mi-a spus al meu pitic ca pentru ca s-a gandit la Stefan nu a fost tupeist cu Isabela

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

foarte frumoase pozele, iar pmamicile si dovleceii pe masura!

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

No..deci in sfarsit a cazut la datorie dupa ce de amaiza a dormit 30 minute Isabela...

Raluk minunate pozele! Ma faci sa rosesc, nu sunt frumoasa...si am si riduri! Esti tu prea draguta si te-ai facut ca nu le vezi...eu nu am indraznit sa iti spun ca asa tunsa scurt arati ca sora lui Alex nu ca mama lui !

Oricum din pacate sau din fericire nu am prea avut timp de multe povesti cu Raluk pentru ca ati vazut ce copii atomici avem...acum in timp ce ma uitam la poze ma gandeam ca sunt tare frumosi amindoi (stiu, cra cra) dar mai ales energici, ceea ce denota ca sunt sanatosi si le merge bine. Asa ca...nici eu nu ma vad bine pe viitor dar nici pe Raluca nu o vad...o sa scoata untul din noi copii astia. Si mai remarcam ca Isabela e chiar miniSO (So= Sorin= sotul meu) iar Alex e un mix reusit de Raluk si sotul ei (desi tot cu Raluk seamana mai mult). Si pe bune ca e o minune de copil, cuminte si dragut si sociabil. Dar tot nu a vrut sa dea manutza cu Isabela (na, ca l-am parat). Una peste alta am avut cateva ore grozave, tare mi-ar place sa se intimple mai des cate o intilnire din asta. Raluk emana atita energie pozitiva si asa bine te face sa te simti!

Mel si Kiki sper ca v-am facut "pofta" si next time ne vom vedea toate patru!

Va , eu am avut un cadou de Sf Nicolae foarte frumos. Merci Raluk&Alex!

Isabela Maria il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Si ca sa raspund la provocarea Ralukai...eu am noroc ca il mostenesc pe tata care la 61 de ani nu are un rid!

Dar pe de alta parte ma mai folosesc de masti cu ulei de masline si miere+ galbenus de ou sau ulei de argan cu ulei de migdale si masline si galbenus (masti preparate de mine in casa) sau de crema de noapte de la Nuxe care e minunata si de care nu ma pot lipsi!

Isabela Maria il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hello girls,

ce poze frumoase de la intalnire. bebei si mamici, sunteti minunati! mi-am desfatat ochii privindu-va.

Noi sunem aici pe baricade. ne luptam cu soarecii. am gasit doi in balcon. si le-am gasit cuibul in niste scaune de paie pe care le aveau proprietarii pe balcon. stateau intre fundul scaunului si placajul cu care era intarit. Sergiu a fost un adevarat fighter si i-a aspirat. acum dezinfectam totul.

monique pana la urma am ajuns la doctor si i-a dat lui Aidan amoxicilina pentru tuse si niste picaturi cu gentamicina pentru inceputul de infectie in ureche. Ieri a inceput sa si manance un pik de orez fiert. sper sa i se opreasca scaunele. cred ca i-a trecut gatul ca a fost foarte amator sa manance si mar azi. Da, Doamne.

sa-mi fie rusine ca nu am urat de Sf. Andrei sarbatoritilor nostri la multi ani. am avut in cap toata ziua sa intru pe DC, dar nu am mai apucat.

si aseara dupa doua ore de lupta cu un Aidan foarte agitat si pus pe arat patul, am reusit in sfarsit sa-l culc dupa ce a vomat bine si apoi si-a luat restul de lapte.

uka u go girl. have loads of fun!

cam asta e for now. ma duc sa spal pe jos in bucatarie.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

hello girls,

ce poze frumoase de la intalnire. bebei si mamici, sunteti minunati! mi-am desfatat ochii privindu-va.

Noi sunem aici pe baricade. ne luptam cu soarecii. am gasit doi in balcon. si le-am gasit cuibul in niste scaune de paie pe care le aveau proprietarii pe balcon. stateau intre fundul scaunului si placajul cu care era intarit. Sergiu a fost un adevarat fighter si i-a aspirat. acum dezinfectam totul.

monique pana la urma am ajuns la doctor si i-a dat lui Aidan amoxicilina pentru tuse si niste picaturi cu gentamicina pentru inceputul de infectie in ureche. Ieri a inceput sa si manance un pik de orez fiert. sper sa i se opreasca scaunele. cred ca i-a trecut gatul ca a fost foarte amator sa manance si mar azi. Da, Doamne.

sa-mi fie rusine ca nu am urat de Sf. Andrei sarbatoritilor nostri la multi ani. am avut in cap toata ziua sa intru pe DC, dar nu am mai apucat.

si aseara dupa doua ore de lupta cu un Aidan foarte agitat si pus pe arat patul, am reusit in sfarsit sa-l culc dupa ce a vomat bine si apoi si-a luat restul de lapte.

uka u go girl. have loads of fun!

cam asta e for now. ma duc sa spal pe jos in bucatarie.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

horror ce povestesti; bine ca le-ati gasit cuibul; mie mi-e frica de ei de numa' nici nu suport sa-i vad! pupam pe Aidan si-i uram insanatosire grabnica

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata,
Uky sper ca ai ajuns acasa hai draga ca s-a facut dimineata si trebuie sa reintri in atributiunile de gospodina
Mangulici ce ma bucur ca a inceput sa manance Aidan, il durea saracutul de-aia nu vroia.
Pozele le-am vazut pe toate, impreuna cu fiul care arata cu degetul catre copilasi si striga asa chiuit, cred ca ar vrea si el .

Dupa parerea mea nu se compara nimic cu aceasta perioada minunata cand inteleg si ei cate ceva
. Ma uitam zilele trecute la un filmulet cu David pe la 4 luni, in care nu facea absolut nimic ....si mie mi se parea super extraordinar .

Ultima treaba facuta de putza e sa ducem chilotii la gunoi. Adica il schimb, si ii spun: Du mami chiloteii la gunoi si el isi ia pachetelul si-l duce la gunoi unde am un suport dinacela din plastic, ridica capacul, pune pachetul si tranteste capacul...si apoi aplaudam amandoi.

Fetelor, eu incet incet il invat sa si spele vasele....sa am si eu ajutor in casa .

Ai vostri ce mai fac amuzant ?

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

Raluk, Vik ce frumos ca v-ati intalnit. Am vazut poze cu 2 copii frumosi si mame pe masura. Si da, Isabela e tati in miniatura. Eu nici acum nu pot sa-mi dau seama cu cine seamana Matei desi toata lumea spune ca amandoi seamana cu tata.

Manga, draguta de tine, nu te mai scuza ca nu ai urat nimic de Sf. Andrei ca la cate ai pe cap e de inteles. Bine ca Aidan e pe drumul cel bun.

Uka, ce distractie ai bagat. Face bine la psihic cate o iesire din programul zilnic.

Luto, din capitolul haios ieri am fost la biserica si Matei s-a dus spre pangar si a inceput sa ia cartile care erau expuse la pupat iar la mama s-a pus pe pupat bibelouri.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

... iar la mama s-a pus pe pupat bibelouri....

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Neatza!
Fetele, la noi a venit deja Mos Nicolae (ca daca venea in noaptea asta maine nu il mai convingeam pe ANdrei sa mearga la gradinita)
Aici Andrei pregateste ghetele:
http://www.youtube.com/watch?v=3i2plM0TJco&feature=mfu_in_order&list=UL
Si aici gaseste cadourile:
http://www.youtube.com/watch?v=oR_Co2h0-fc
(scuzati dezastrul din casa, dar asa e la noi in week-end -si nu numai)

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput