Prietene la bine si la greu- 83

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Fi-miu da semne de trezire.Ma cauta prin pat asa ca trebuie sa va spun

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

LA MULTI ANI FERICITI, ANGI!!!

LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR!
Las si eu pe bancuta niste clatite umplute cu ce vreti voi: branza, gem de smochine sau finetti cu banana. Eu am mancat de simt ca pocnesc.

Mai multe nu sunt in stare sa zic; ma bag repejor la somn ca sunt franta, si maine am o zi grea.

Noapte linistita si multa sanatate puiutilor bolnaviori (Annabelle ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
Monis stii ce ar fi tare , AIA SA CASTIGE LOL

fetelor..mai multa 'discretie' ca iar se sesizeaza careva din oficiu

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Si cum inca nu am plecat,angi si eu m-am papacit si pupacit toata ziua cu Geo.Ne-am jucat,am dansat,am cantat.Il ador.Azi mi-am dat seama ca nu vreau numic in dar de la Mos.Anul trecut mi-a adus in dar cel mai de pret cadou iar in fiecare an descopar ca el este cadoul perfect.Poate in viitor ii voi face si o surioara si tati va zice ca si el a primit pe cineva mamos de la Mos.
Am constatat ca sunt fericita cu cei 2 barbati din casa.Chiar daca traim intr-o lume vom trece noi si peste asta.Tot ce conteaza e ca ii avem pe ai nostri si ne avem una pe alta.

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Doamnele cu Kidexul, va rog, daca bagati un ochi pe acolo, pe la standuri, sa-mi spuneti si mie daca se merita sa ma deplasez pana acolo. Din cate stiu eu, Kidexul este o ruda mai mica a lui BE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Angi daca stau bine si ma gandesc, greva lui a inceput la putin timp dupa vaccinul de un an, poate fi o cauza? Cine stie? Fier ii dau 20 zile/luna timp de 2 luni, am sperat ca isi revine dar nimic. Asa cum am mai spus ma incarc cu rabdare, plecam la mama, dec. mai mult pe acolo o sa stam, vin si nasii lui Vlad, o sa-l mai pasez la mama sper sa ma rabde sufletul.

Raluci draga mea, nu fi trista, din cate sute de poze au fost, eu zic ca si locul 5 este onorabil. Ptr. mine Bubu oricum este campionul

Ma bag si eu la
NB

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Azi, i-am cumparat capsunicile lui Pinky. AM primit 100 lei de ziua mea, de la cineva, care nu a avut timp sa-mi cumpere ceva de ziua mea. Mi-a mai dat si mama .... si uite ca s-a facut d eo pereche. Am luat hotararea ca tortuletul va fi tot o capsuna. Mergem pe tema asta - capsuna rulz!
Ticneala cu capsunile, o am de cand a facut-o popa "capsunica". E drept ca arata ca o capusna. Era imbrcata in roz, cu picatele visine.... ca o capsuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lumi, pup fetita sa treaca. Off! cata rabdare trebuie sa ai... si mamica incercata. Esti o supermama cu asa nervi.

Strumfy, lasa biutoiul ca il pazesc eu....'nteles???!!!

TINA si la noi mai sunt problema in relatia cu scaunul de masa

angi_san La multi ani! si petrecere frumoasa

Ralu, da ce povestesti tu acolo de infometare?

Dankutza, pupam capsunica

Mihnea doarme, eu bantui... m-as tot duce

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dankutza sa iti traiasca capsunica
Many, nu stii ca gainile fericite fac oo bune, asa si tu, in ianuarie tre' musai sa iasa un ou bun de pus la clocit
Bueiii...si rechinasa mea cica e pe locul 15, stiu stiu sa las modestia deoparte
Ava, imi pare tare rau, da vaz ca macar Dana a avut noroc. Chiar asa ce noroc ai avut cuscra?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Salutare, fulgulimeIntru pe fuga sa spun Angi , s-o pup pe Sabina cu drag s aii treaca julitura si pe mami a ei, nu te mai numi "mama denaturata", da? Aminteste-ti ce mi-ai spus cand ti-am povestit pe mess ca am gasit-o pe Chiara singura pe balcon cu balustrada care se misca ingrozitor si daca nu-ti amintesti, vine de la mine un refresh, da? Ionelo Daca stie cineva sa vada partea plina, esti tu, so ... Peste un an tot va trebui sa gasesti solutia, iar pana atunci nu-ti bate capul prea tare, eu personal nu cred ca se va vota chestia cu CIC si oricum nu cred ca se va aplica retroactiv. Daca tii neaparat sa emigrezi, hai incoace, culegem mandarine impreuna. Dy Inteleg gandurile negre, dar incearca sa te gandesti ca nu toate bonele sunt cah si ti-o dau exemplu pe mama. Chiar exista bone ca lumea, iar o mama simte in majoritatea cazurilor persoana. Apoi de cei 3 flacai ce sa mai spun? MIIIIIIIINUUUUUUUUUUUNAAAAAAAAAAATIIIIIIIIIII!Mamicile idem, Matei merge atat de frumos, Santi e un mega dulce, Bubu te luam la un dans cu dansatoarea asta a mea mica. Tati de Bubu, esti mega simpatic Mi-o iau maine de la Raluci, clar. Raluci Deci pe bune face chestii avionul ala? Ca la noi vine de la Mosu. Many Imi dau lacrimile la ouatul bine. Stii ca ma gandeam azi la tine, citeam in Spock ca feciorii astia de parinti informati mananca mai prost, etc. , n-am retinut ideea, important e sa nu te stresezi, ca sa "oi" bine. Lumi Sper din inima sa treaca repede raceala asta, bat-o vina! Dozz Multumesc, am inteles. Ieri intelesesem gresit, ca ii scoti recipientul ala mare din plastic si am incercat azi de mi-au sarit capacele. Asa, sa va spun ca azi am fost la controlul de un an. Fata mea nu are nici 9 kile, m-a luat pedi la suturi cu "doamna, eu am senzatia ca nu respectati ce va spun si faceti cum credeti, dar sa ia constant cate 300 de grame pe luna nu e normal. Se poate intampla o luna 500, o luna 200, dar constant nu e ok. Pe de alta parte, faceti ceva tare bine pentru ca rar am bebelus de pana la un an sa fie bolnav o singura data". Pentru ca e a 3-a persoana care imi spune ca infometez copila (adeka ii dau prea mult lapte in detrimentul solidelor), am schimbat strategia, azi i-am dat 3 solide si 2 lapte in loc de invers, sa vad daca ajung la vreun rezultat. M-am suparat cand m-am gandit ca ar putea avea dreptate, am venit acasa la pranz, i-am dat mancarica, apoi ne-am asezat noi la masa. Tati avea azi niste paste de alea mari si groase cu vinete, rosii si mozzarella la cuptor, fiica-mea plescaia, am zis "da? te fac sa faci foamea?" si am scos o pasta si i-am dat-o. Stiti cum a halit-o? Nu va zic. Apoi m-am prins ca am pus piper in paste si nu i-am mai dat, oricum, cand iti spun 3 oameni ca esti beat, culca-te. Ca noutate ne-a bagat ricotta, carne tot nu ma lasa decat din borcan, fructe tot numai mere, pere si banane (de-ar stii cate fructe mananca).In fine, doar o zi proasta pentru ca iar am avut incursiuni in felul meu de a fi mama, insa sunt foarte foarte departe de butoi. Am jurat in 28 noiembrie 2009 ca devine notiune necunoscuta pentru mine butoiul asta.Fug la somn, noapte buna! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput