Prietene la bine si la greu- 83
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
Buna seara,
Am culcat copilul.M-ai usor ca zilele trecute.Am uitat sa va spun ca si el se culca la 23.-23.30 si era horror dupa baitza.Nu ne mai intelegeam,plangea,se vedea ca e obosit dar nu se culca.CAteva zile a fost asa pentru ca dormea de 2 ori ziua-cam 4 ore in total-ultima repriza fiind la 16.00 pana la 17.30-18.00.
Azi a revenit la 1 somn de 3h30min de la 12.00 la 15.30 si a picat frant.Nu am prestat baitza pentru ca intr-o ora a picat curentul de 3 ori si mi-era sa nu raman cu el in baie.
Cum am fost singuri,am facut putina ordine si am dat jos de pe sifonier toate plusurile mele (si nu sunt putine).Sa vedeti ce bucurie pe fi-miu.Jucariile au ramas jos in dormitor,asa ca am casa plina acum.Am dat jos si Mos Craciunul cu ochelari si toba (e mai mic ca al Chiarei ).Fascinatie pe copil.Canta colinde mosul meu si am depistat ca lui Geo ii plac.Am bagat repede sun fm romania pe winamp si am ascultat colinde toata ziua.A fost divin.Pe seara l-am sunat pe tati sa aduca de la curte bradul .Poate reusesc sa il pitesc cumva de Geo.Daca nu il facem la bunici.
Am vazut poze si filmulete cu 3 muschetari frumosi.Nici mamicile nu sunt mai prejos.
Monis imi placea body al lui Santi.De unde i l-ai luat,daca se poate sti?As vrea sa ii iau si eu lui Geo.
Many Geo cam o saptamana a fost in greva.De 2 zile papa foarte bine.Azi a mancat si iaurtul pe care de obicei il refuza.Eu am inceput sa ii dau jos in bucatarie.In scaun nu mai vrea.Il mai las un pic si peste cateva zile incep sa il pun iar.A mai avut o aversiune pentru scaun si in vara.Pe urma s-a rezolvat.Sper sa fie la fel si acum.Incerc sa ii combin mesele asa:poate te ajuta.Dimineata/pranz masa din piure sau bucatatele.La masa urmatoare inversez.La noi a functionat.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici de
George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe
ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Dozz merci ![]() ![]() Ai si tu dreptul la macar 4 zile de vacanta pe 2010, nu-ti iei de sarbatori sa stai mai mult cu fetita? Cand ne mai vedem si noi oare? ![]() |
Am avut surpriza placuta sa descopar ca am dreptul la mai multe zile de vacanta pe anul asta, am fost surprinsa si eu. Asta pt ca CIC-ul meu a inceput tarziu (abia in aprilie ca am lucrat pana cu 1 sapt inainte de nastere). Daaar, problema e nu cu avutul zilelor, ci cu luatul lor. Eu trag sperante sa pot lua 2-3, sa vedem. Pana atunci, mai incercam sa ne vedem in we-uri, poate ne sincronizam. Si cel putin o data tot ne-om vedea, ca sa primesti skorpionii cadou a doua oara
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
Culcati copiii?sau ei pe voi?
Sau poate am zis ceva rau.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici de
George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe
ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.
Dozz spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Dozz Fie-ti mila de mine si spune-mi care parte a aparatului nu o folosesti sau pune-mi o poza ceva orice ca stau si ma uit la el si nu-mi imaginez cum functioneaza fara plasticul ala. Laura - A ![]() Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! Aparatul are 2 recipiente de metal care stau asezate intr-un recipient de plastic. In carte scrie ca putem renunta la cele 2 recipiente de metal si sa punem mancarea direct in recipientul de plastic, asta daca avem de gatit mult, de ex. Am zis ca eu asta nu o sa o fac niciodata, ca sa nu intre mancarea in contact cu PC. Daca utilizez intotdeauna cele 2 recipiente de metal, atunci mancarea nu are a face cu PC, doar aburul trece prin gaurelele vasului de PC (si asta era nedumerirea mea, oare se poate sa fie nociv vhiar si atata lucru, adica aburul ala trecut prin PC se "contamineaza"??). Recipientul de orez e PP, tavita de sus e PP si ea, iar locul unde punem apa tot PP. Doar dracia de recipient de plastic au lasat-o din PC ca sa ne puna noua creierul pe moate... Daca nu am explicat bine, sa-mi zici. Pupic Chiarei. Si si tie ![]() |
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui ralu_seby Licu, ce mai mesteresti tu acolo? ![]() Licu, daca o vezi pe Monis, incepi iar cu invidie ++, nici nu zici ca a avut un pui acolo in burtica, e f degajata, imi place tare. Santi e mortal cand inoata ca o broasca, i-am povestit si mami la telefon, radea si ea. |
las...ca nici cu tine nu imi e rusine
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Si zici ca Monisu tot gazel??
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Firefly's shop
angi_san spune:
Buna seara, fete dragi!
Multumesc din suflet pentru urari, sa curga sampania, declar deschis sezonul de sarbatori in care sa uitam de guvernantii nostri speciali, de necazuri de orice fel si sa ne bucuram clipa de clipa de comorile din viata noastra!
Realizez ca am trait 31 de ani din viata fara sa fac nimic special si s-au scurs pe langa mine ca apa, si abia in cel de-al 32-lea am trait din plin, fiecare secunda. Multumesc lui DD ca sunt mama pentru ca abia acum totul are sens.
Parca stiind ca e o zi specliala pentru mami, Ana Maria m-a tinut de gat si m-a pupacit mai mult ca in alte zile!
Si cum in familia mea petrecerea a inceput azi si se termina abia duminica, va invit pe toate la beutura cu alcool mai mult sau mai putin (in functie de alaptari), tortulet cu martipan, checuri home made, fripturele asezonate cu muraturi si castraveciori si salate pentru gazelute, bineinteles, in ordinea pe care o preferati.
Si acum sa incercam si noi sa ne facem utile.
Many, sper ca nu sadesc vreun cui, ati facut recent vreun vaccin? Iti spun de ce te intreb: vaccinul infanrix hexa de la 2 luni mi-a dat total copilul peste cap, m-am confruntat cu o greva care a tinut aproape 5 saptamani. Analize ok, o fff usoara carenta de fier, am dat fier si fata si-a revenit in cele din urma. Ati facut ceva analize? Anemia, lipsa de fier poate genera la randul ei o scadere de apetit.
Am vazut baieti frumosi la joaca si o kretzulina superba, sunt restanta la filmulete, dar internetul merge ca un . AM uitat sa urez multe felicitari la puiutii care fac primii pasi si sa urez la toata lumea un sfarsit de an frumos alaturi de puiutii nostri dragi.
toate fetele, absolut toate.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
ralu_seby spune:
citat din mesajul lui grigore_tina Culcati copiii?sau ei pe voi? Sau poate am zis ceva rau. votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici ![]() ![]() Stam ![]() ![]() Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati. |
Ne-au culcat ei pe noi
![](icon_smile_cool.gif)
Tocmai ce-am primit un link pe mess, de pe can-can, cu o fetita de cateva luni care a fost infometata de la nastere de parintii ei, ca sa nu ajunga grasa ca taica-su
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](plang.gif)
![](bang.gif)
O pediatra din SUA spune ca mai noi, unii parinti gasesc ca fiind o lauda, faptul ca puii lor de nici 1 an sunt slabi
![](plang.gif)
Cred ca fug si eu in pat la tv...mi-e o foameee..abia astept dimineata, stiu si ce o sa mananc
![](icon_smile_cool.gif)
Kisses!!
![](pupic.gif)
poponitzu' meu Matei-Andrei
![](mos.gif)
![](kerstinkopen.gif)
Te-asteptam la
![](craciun2.gif)
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui raluci_b Monis stii ce ar fi tare , AIA SA CASTIGE LOL |
fetelor..mai multa 'discretie'
![](icon_smile_cool.gif)
![](alcool.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Firefly's shop
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
citat din mesajul lui laura - andreea Gata, inchid sandramaua, ma duc in oras pt cumparaturile de Craciun si nu am nici un chef. Vine cineva cu mine? ![]() |
Io
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)