Mamici inimoase de Constanta (134)
Raspunsuri - Pagina 16
lulu77 spune:
pupicei pe ziua de azi,
merry, tinem pumnii sa fie bine totul la Sibiu
ema..bine ai revenit
mada, sunt bine...sunt oki..fericita chiar ca incep sa primesc confirmari ptr surprizele pe care le pregatesc ptr petrecrea de pe 20.
Ontica, am vizionat pozele, cu mandrele cochete.Eu nu am apucat sa descarc pozele facute la Biblioteca.Poate azi, maine
Rox, am vazut si eu la miniprix, camasile, superbe.
Cornelia
Poezia o repetam zilnic, ma pune sa stau langa el in picioare, sa zic:"stimati domni acum urmeaza Luca". si sa aplaudam, ca doar e spectacol, nu? e un circ total in casa
Vedem noi la serbare cum va reactiona.
Cine a fost in vestitul Orasel? Este ceva de capul lui?
Kim, ati ajuns?
georgipuia spune:
Buna ziua Doamnelor...
V-am citit in fuga, vazut pozici cu moace cochete... Sa va traiasca si sa fie mereu vesele.
Eu azi am avut numai peripetii la munca, ma intorceam din drum de 2 ori inainte sa plec in vreo directie... apoi am fugit sa iau fata de la scoala (fara poseta, fara geanta, doar cu banii si telefonul in vesta de servici), ajung cu fata acasa si ma trezesc ca nu am luat si cheia drept urmare am venit amandoua spre munca, facut si temele, pe langa temele mele de job, macar am scapat de grija
Am intrat cu scop precis si anume sa va intreb daca o cunoasteti pe ina78 pentru ca vad ca e din Ct si a castigat si platit un colier Nu intra pe acilea? sa o intreb cum ne putem intalni? sa-i dau MP?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
simonapro spune:
Buna, fetele!
Eu azi am plecat de dimineata cu treburi prin oras, am reusit sa ajung la oftamolog, apoi la optica medicala, vine si la mine Mosu cu o pereche de ochelari noi
merry: Doamne ajuta, sa fie bine la Sibiu!
Georgi: imi pare rau ca trebuie sa mai asteptati pentru casuta, dar pana la urma sunt sigura ca o sa reusiti
Inna78 o cunosti si tu, ca a fost cu noi la pizza, pe aici nu prea intra, dai PM
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Leditia spune:
Moaaa,ce vine ea repede sa ma dea in vileag:)))
Lulu,personal nu mi-a placut..dar nah,altceva nu este!!!!E ca si cum s-ar fi mutat o parte din mamaia acolo..au adus caracatita aia acolo,niste casute de lemn,ff putine luminite si un bradut anemic..Nu mai e stralucirea din alti ani,ornat fain peste tot..cu multe lumini..
Nu stiu insa daca s-a deschis patinoarul...In anii trecuti era un patinoar acolo,in spatiu inchis..
Si tocmai a fost un reportaj la stiri despre oraselul copiilor si despre cat de periculoase sunt prostiile alea. si spuneau parintii ca altceva nu prea este si pe vremea asta nu prea ai unde merge cu copiii.
Eu nu zic sa nu mergeti da?Ca poate voua va place..noi am alergat un pic prin parc,ne-am uitat la cele 2-3 luminite si am plecat.
pup iu all.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Am intrat cu scop precis si anume sa va intreb daca o cunoasteti pe ina78 pentru ca vad ca e din Ct si a castigat si platit un colier Nu intra pe acilea? sa o intreb cum ne putem intalni? sa-i dau MP? |
m-ai distrat copios...auzi,ho is Ina78?sta cu ea la masa,vb si nu stie cine-i Ina....mi-a platit mie direct pt colier,colierul tot asa sa ne intalnim sa mi-l dai...si tu sa pui link ca ai vandut bijuteria si sa trimiti pm la Laura25,ca sa mai faca o fata bogata...virtula cu diamant!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
lulu77 spune:
Mai Georgi, esti fenomenala...ti-a raspuns Miha, ca ma pregteam eu...auzi la ea...o cunoastem pe ina78, ca doar ai mancat pizza langa ea....Tinereteaaaaa
Ledi, multam...aveam intentia sa il duc azi pe Luca, in ideea ca e ultima zi mai calduroasa, sa vedem.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
kim222 spune:
Alina nu am ajuns acolo din lipasa de timp..acum ca am citit ce-a scris Leditia ma mai gandesc..dar am fost cu Rox la Minipri si am luat camasa alba? Se pune?
Mi-am propus in vacanta lui sa merg la biblioteca sa ne facem abonament..
pationoar astept si eu dar aici linga noi la mall..
de poezie nu ne-am ocupat ca a facut otita si am avut alte preocupari
mamici cu copilasi cu probleme diverse..va admir..
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 dar am fost cu Rox la Minipri si am luat camasa alba? Se pune? |
Adik sa inteleg ca v-ati facut de cap ca doua doamne??? Shopping, una alta...hmmmmm
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
vladis spune:
cornelia, mai bine ca ai gasit alternativa, stateam in stres ca inca nu mi-a dat un raspuns persoana respectiva cu privire la pelerina, imi pare rau ca nu s-a rezolvat mai repede. multumesc si de info legate de bazin, intr-adevar despre acela e vb, dar avand in vedere pretul, cred ca il sare randul anul acesta, ca si la ftk, sa terminam cu miruna si apoi il "meditam " pe el
cat despre poezii, am reusit in decurs de o saptamana sa il invat asa cum scrie pe hartie, oricum e o maaaare performanta, deoarece el are mereu comentarii legate de versificatie, vrea sa schimbe cuvintele sau ordinea lor daca nu ii place cum suna...acu' sa vedem cum va declama la serbare. iar scrisoarea catre mos nu vrea sa mi-o dea sa o pun la posta, nu se indura, deoarece tot la 2 zile mai doreste sa adauge cate ceva, de a ajuns ca un pomelnic... oricum va primi 3 jucarii: la serbare, acasa si la bunica; isi doreste f tare trenulet pe sine, dar cu macaz, gara, etc., singurul care intruneste conditiile este la noriel in carrefour, dar cam scump si ceea ce ma enerveaza este dimensiunea traseului de sine, cred ca imi ocupa un sfert de sufragerie ... ma mai gandesc. aaa si pista cu mighty beanz, e ceva de capul ei? daca merita cred ca o pasez pe asta la buni.
cami, ce fete cuminti si cochete frumosa initiativa cu donarea, ii responsabilizeaza pe copii!
kim, sanatate lui luca! las' ca mai are ceva zile pana la serbare, macar sa se simta bine pana atunci
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE