Mamici inimoase de Constanta (134)
Raspunsuri - Pagina 15
Ontica Camelia spune:
salutare dragelor!
Am vazut pozele cu copiii frumosi (Cornelia, Roxana, Gabi & Angi = bradutul)
tuturor mari si mici.
007
, iti doresc sa ai rabdare, cu siguranta aceasta perioada va trece, sper ca repede.
Ana refacere rapida, cum a iesit bradutul facut de Denis? Cred ca este foarte mandru de el. 
Am pus pozele facute la Biblioteca Judeteana.
Va doresc o eara linistita!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">Concurs clipe de vara
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3 & www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Teodora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
batmanita spune:
este foarte mandru denis de bradut.eu m-am facut bine,multumesc pt urari
. foarte frumos gestul de la biblioteca,la noi la gradi nu s-a facut.
azi am fost cu gradinita la scoala 33 in vizita,acolo predau si step by step .ce parere aveti despre acest sistem de predare?
crix aseara mi-am batut capul de ce email-uri spui ,poate este vorba de andreea . pupici
Fiquelle spune:
Miha, Leditia, sunteti eroine...
Am vazut copilasii Roxa, Pupu seamana cu Patrick, nu-i asa? au chiar o poza unde par la indigo (cu exceptia culorii ochilor)
Alina, de ce esti supy iubita?
Noi suntem in zugraveli (holul) deci e cam deranj la noi
. Dupa aceea vine mobila de hol
Am facut si noi bradul, de fapt l-au facut copiii, am filmat piticii cum se agitau
O seara buna!
tuturor!
mery_anna spune:
Buna seara,
Mihaela,imi pare rau...stiu ca-ti este greu...aceleasi sentimente le traim si noi si ne consumam mult,dar respiram adanc si incercam sa mergem mai departe.Cum crezi ca ma simt si eu cand copiii de varsta lui Ionut spun poezii si el la 4 ani nici nu-mi spune mama...Poate ca asta e destinul nostru si trebuie sa ne luptam cu necazurile.Curaj si Doamne-Ajuta!
Noi pe 15 trebuie sa fim la Sibiu,pentru audiograma si reglaj.Sper sa fie vremea buna sa nu fim nevoiti sa mergem cu trenul.
O seara buna,
roxanaz spune:
buna dimineata!
ce zi calda si azi... cica de maine gata... incepe iarna. macar de ne-ar mai lasa vreo doua saptamani in pace ![]()
Mariana succes la Sibiu si sa fie totul bine!
Mada, cum mai e cu normaderm-ul? daaa, Eva seamana bine de tot cu Patrick.
ma duc sa ma uit la pozele Cameliei
o zi buna tuturor! 
emaaimee spune:
va pup si eu fete dragi si harnice la scris. ce de fete vechi
io sunt cam arici cu boala mea si nu prea am chef de scris. mi-a marit dr doza si sper sa fiu mai bine.
xoxoxo
ligia1112 spune:
Buna, dragi constantence. Stiti cumva pe la serviciile voastre sau ati auzit de un post liber pentru o absolventa de Limbi straine? Este vorba de mine: stiu engleza foarte bine, la fel si operare PC, comunicativa, tot tacamul, dar acum nu imi gasesc serviciu si situatia dureaza de ceva timp. Acum colaborez cu o persoana si traduc (pot aduce referinte de la colaborator) doar ca nu este un venit stabil si sunt intr-o situatie cam disperata. In principiu mi-ar placea un job in HR, sunt dispusa sa stau si in training neplatit doar sa intru in domeniul asta, dar nu am experienta si nu am gasit nicaieri. Daca stiti de un job, va rog sa-mi lasati PM si va dau toate datele mele. Va raman recunoscatoare.
Dodo-pui spune:
Buna dragi inimoase,
am lasat hun la gradi si achitat o rata la banca....mai am una pe 15 .
In rest si la noi e cald....si soare...
Bogdi repeta zor poezia pentru Mos Craciun sunt curioasa daca se va auzi ceva cand va vedea si parintii de fata(altii decat eu si taica'su)![]()
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Cornelia spune:
Ema, multa sanatate!
mery-anna, succes ls Sibiu!
Dodo, si la noi se repeta poeziile de zor. Eu am avut de invatat in total 5
.
Vladis, nu mai e nevoie de pelerina, ca imi mesteresc matusa si unchiul meu ceva asemanator (sper s aiasa ceva
). Multumesc!
roxanaz spune:
doamnelor cu baieti scolari si nu numai vreau sa va zic ca sunt la Miniprix camasi superbe, albe, bleu, cu dungi.. cu patratele... de benetton...22 de lei. absolut super.
Ligia, imi pare rau, nu stiu nimic. din pacate piata muncii e cam varza....