Aspirante optimiste !!!> 20 ani (610)
Raspunsuri - Pagina 18
lorena_86 spune:
stai linistita lia ca nu ma deranjezi...deloc
pe cand erai tu in spital si eu am recut prin momente crunte.....am primit un diagnostic crunt de tumora sau hematom la cap si am fost internata pt investigatii, RMN dar se pare ca totul este in ordine....
dar datorita faptului ca am fost internata mi-am pierdut locul de munca.....m-au dat afara ca am fost bolnava....dar de fapt ei sunt bolnavi cu capul si cu inima de au facut asta...dar ma rog
si mi-a intarziat si cm atunci o sapt si am facut un test si a fost usor pozitiv si a doua zi au inceput sangerarile ca nu luasem tratament ca doar ce aflasem atunci ca am trombofilie....deci as mai putea adauga o sarcina pierduta la activ dar nu vreau sa ma gandesc deloc ca imi fac foarte rau si mai bine asa
trimitere eu am luat de la ginecolog dar sigur accepta si de la medicul de familie
aaaaa si complet nemancata si nebauta nimic....stomacul gol golut
si daca mai ai nelamuriri fara nici o problema sa-mi zici ca nu ma deranjezi ca oricum stau acasa si nu fac nimic

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
iar cu RMN-ul a fost ok rezultatul....nu am nimic doar o circulatie craniana deficitara....m-am speriat degeaba
acum pot linistita sa raman insarcinata ca sunt pe tratament dar fara serviciu nu indraznesc si oricum vreau sa plec din tara in ianuarie in speranta unei vieti mai bune asa ca bebe nu mai pot dar vine si randul meu

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 stai linistita lia ca nu ma deranjezi...deloc pe cand erai tu in spital si eu am recut prin momente crunte.....am primit un diagnostic crunt de tumora sau hematom la cap si am fost internata pt investigatii, RMN dar se pare ca totul este in ordine.... dar datorita faptului ca am fost internata mi-am pierdut locul de munca.....m-au dat afara ca am fost bolnava....dar de fapt ei sunt bolnavi cu capul si cu inima de au facut asta...dar ma rog si mi-a intarziat si cm atunci o sapt si am facut un test si a fost usor pozitiv si a doua zi au inceput sangerarile ca nu luasem tratament ca doar ce aflasem atunci ca am trombofilie....deci as mai putea adauga o sarcina pierduta la activ dar nu vreau sa ma gandesc deloc ca imi fac foarte rau si mai bine asa trimitere eu am luat de la ginecolog dar sigur accepta si de la medicul de familie aaaaa si complet nemancata si nebauta nimic....stomacul gol golut si daca mai ai nelamuriri fara nici o problema sa-mi zici ca nu ma deranjezi ca oricum stau acasa si nu fac nimic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
pffffffffffff

m-ai spart
Dooooooooooooamne!!
din cauza stresului cred ca l-ai pierdut pe bebe

si esti bine? nu?
pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatosASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
lorena_86 spune:
sunt bine lia
ti-am zis, incerc sa nu ma gandesc deloc, asta e
nu neaparat de la stres ci de la boala ca nu luam tratament atunci ca nu stiam
am incredere ca va venii si randul meu sa am burtica si la urma sa-mi tin bebelu in brate si asa cred pt toate aspirantele

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
deeva73 spune:
Ziua buna fete optimiste,
lia bine ai revenit printre noi... ca mi s-o lungit gatul uitandu-ma dupa tine.
lorena nu fi nacajita si eu is fara servici. Pe mine nu m-o dat nime afara dar mi s-o terminat contractul de munca (era pe perioada determinata). Noi sa fim sanatoase, asta cred eu ca ii cel mai important.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
lorena_86 spune:
ai perfecta dreptate deeva...sanatoase si cu sotiori nostri sanatosi si iubiti langa noi si fericiti in asteptarea lui bebe
te pup
tu cum stai cu proiectul? ai facut deja? ne dai ceva vesti?
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lauradaria spune:
lorena imi pare tare rau....eu am aparut aici numai de cateva zile,deci nu am putut urmari mesajele tale.Sa-ti dea DD putere sa treci peste si cu siguranta va fi bine pt noi toate.
...eu sunt in Z27 si de 5 min am facut un test ca nu mai aveam rabdare
....si a iesit usor pozitiv.A doua liniuta se vede,dar e palida...
deeva73 spune:
lorena inca n-am facut. Va dau vesti cand o fi cazul.
deeva73 spune:
lauradaria hi, hi, hi esti gravi.
felicitari din suflet!
lorena_86 spune:
laura 

FELICITAR!!!!!!! bebe sanatos si la termen
in sfarsit o gravidutza yuuuuuhuuuu

SUPER

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen