Aspirante optimiste !!!> 20 ani (610)
Raspunsuri - Pagina 17
SS-Tzuky spune:
Aici ninge ca-n povestile fratilor Grimm...Ies cu matura sa dau jos zapada de pe masina sa pot pleca la serviciu...parca-s Baba Cloantza ![]()
![]()
![]()
http://www.facebook.com/dana.zaharia
lorena_86 spune:
lia te pup 
eu am fost dar am plecat cu o impresie nu prea buna
poate am prins-o intr-o zi proasta, dar.....nici asa nu se justifica comportamentul....chiar ciudat ca fetele de la trombofilie ziceau ca e super ok....cand .......nu mai zic nimic
tu cum mai esti? putere multa iti doresc

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
ankcta spune:

Este pt toata lumea!

ca sunt la set cu cafeluta
La noi nu mai ploua, a iesit soarele cu dinti. Bine macar ca este uscat.
MI-as dori si eu sa ninga ... dar am vazut prognoza si nu avem nicio sansa.
Poate ca Mosul o sa vina si la noi cu zapada, nu numai cu testul cel mult asteptat ![]()
Ancuta , in curand 
lorena_86 spune:
pupici fetelor 

prima zi fara serviciu.....nici somera nu sunt....nu produc nimic![]()
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 lia te pup ![]() eu am fost dar am plecat cu o impresie nu prea buna poate am prins-o intr-o zi proasta, dar.....nici asa nu se justifica comportamentul....chiar ciudat ca fetele de la trombofilie ziceau ca e super ok....cand .......nu mai zic nimic tu cum mai esti? putere multa iti doresc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
yo in principiu ma simt bine
fizic vorbind
vroiam sa stiu
daca e sa ma duc la ea
si imi gaseste ceva
imi da tratament inainte sa raman gravi?
sau dupa ce raman?

pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatosASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
lorena_86 spune:
inainte trebuie sa faci tratamentul
mergi intr-o dimineata cu bilet de trimitere....chiar daca nu e ea acolo sunt asistentele ei si iti recolteaza si apoi mergi cu rezultatele la ea si iti spune daca tragedia a avut loc din cauze hematologice
o sa faci tratament inainte de a incerca iar....in principiu vitamine si anticoagulant....depinde ce iti gaseste
doamne ajuta sa fie bine, sa nu-ti gaseasca nimic

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
aa lia, inainte si pe toata perioada sarcinii 
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 inainte trebuie sa faci tratamentul mergi intr-o dimineata cu bilet de trimitere....chiar daca nu e ea acolo sunt asistentele ei si iti recolteaza si apoi mergi cu rezultatele la ea si iti spune daca tragedia a avut loc din cauze hematologice o sa faci tratament inainte de a incerca iar....in principiu vitamine si anticoagulant....depinde ce iti gaseste doamne ajuta sa fie bine, sa nu-ti gaseasca nimic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
mda
neaparat cu trimitere?
si trimiterea de unde?
de la gine sau de fam?
hai ca te zapacesc acum

pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatosASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Ela82 spune:
Buna fetelor!
Mersi pentru raspunsurile voastre.
Intre timp am sunat la Centrul de transfuzie sanguina din Bucuresti si mi s-a spus ca ei nu mi-ar recolta sange, in conditiile in care acum 4 luni am pierdut o sarcina si acum vreau sa raman iar insarcinata.... ![]()
![]()
Ii cred pe cuvand...