Aspirante optimiste !!!> 20 ani (610)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

haha la noi avem cod portocaliu pt caderi de zapada si tot ninge de azi dimineata

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Si cum merg transporturile? autobuzele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Fetele care va confruntati cu enometrioza, spuneti-mi si mie cum ati descoperit-o? Am citit un articol referitor la aceasta afectiune si se pare ca multe dintre simptome mi se cam potrivesc.
fetele!

http://lt1f.lilypie.com/wNEAp2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!

eu nu am descoperit-o , doar ma suspecteaza dupa simptome, de asta ma programat ptr. histeroscopie sa vada ce si cum si asa cum zici si tu toate simptomele citite si de mine mi se potrivesc intocmai nici una nu-mi lipseste sper sa se insele dr. ca stau cu un morcov de 1m pana in ian. si cel mai nasol ptr. mine ca io stateam linistita ca nu am nimic ca doar ce mai buna investigatie este laparo

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Daca nu Mos Nicolae atunci macar de la Mos CRaciun sa asteptam vestile bune.
Fetelor pana in 2011 mai avem timp. O luna intreaga de prestat si cu un test mai devreme patrundem in anul cel nou cu o noua viata in interiorul nostru, 2 in 1.

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Sau poate vom avea o mare mare surpriza in primele zile ale anului. Anul 2009 a venit cu o mare surpriza pt noi dar de la fina noastra. Am vb de revelion si era f suparata ca nu se simte bine, ca tb sa ii vina... ca i e f rau, ca o doare burta si numai chestii de genul. Ei nu se gandisera niciodata sa aiba un bb. Dupa o luna , eram la munca, si imi aduc aminte. Ea deja uitase k nu i venise. A doua zi am luat un test si am trimis-o sa-l faca si ... sa moara de draci. Era gravi. Nu stia cum sa ajunga acasa sa-si anunte sotul. Nu credea ca i se intampla ei. Dar pana la urma in noiembrie am botezat o minunatie de baietel, iar acum viata lor are un alt sens.

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Deci bb vine unde nici cu gandul nu te gandesti. Tb doar f multa liniste

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

liniste si alta preocupare in minte...ca sincer cu cat ne gandim mai mult si ne streseaza ca nu ramanem gravi de-aia nu vine bebe la noi

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

katy,eu am avut endometru de 11 mm, 7 ani fara ovulatie.oarece tratamente naturiste si endometru a ajuns la 5 mm, iar acum,la 36 de ani, DD mi-a dat minunea asta de 4 luni !il tin in brate non stop si il pup la fel!
nu am timp sa scriu,dar suna-ma si vb.

de la mine pt voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Histamina este cel mai bun exemplu ca bebe o sa vina pentru toata lumea.Dumnezeu sa va ajute si incercati sa nu va stresati ci sa va bucurati ca in curand veti deveni parinti
Eu plec la somnic....noapte buna si o zi usoara maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

O zi frumoasa, aspirantelor....

Brrrrrrrrrr ce ger este afara...

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

neata fetele.haideti la o cafea

Mergi la inceput