Aspirante optimiste !!!> 20 ani (610)
Raspunsuri - Pagina 12
kitty-27 spune:
intru sa citesc din urma pt ca nu mai stiu nimic din ce s-a intamplat pe aici...am cam chiulit...dar motivat 

ASPIRANTA LA BEBEL
kitty-27 spune:
offff....am citit povestea lui bob pixel...imi pare tare rau...numai cat ne chinuim sa avem un bebe al nostr
camcris si la tine au aparut atatea probleme...sa speram sa se rezolve cat mai repede si sa vina si minunea...
katy foarte bine ca incepi investigatiile mai amanuntite...macar o sa stii cauza... 

ASPIRANTA LA BEBEL
kitty-27 spune:
draguta,andra ce mai faceti?vad ca nici voi nu prea ati mai intrat...

bun venit noilor aspirante si bebe cat mai curand...

gaby vad ca a inceput sa se imbunatateasca si graficul tau...ai inceput sa ai valori mai ridicate la temp bazala 

ASPIRANTA LA BEBEL
kitty-27 spune:
de la miha nu mai avem nici o graviduta...luna asta trebuie sa vina si la noi cineva cu 2 liniute...nu credeti?sper ca mos nicolae sa vina cu multi bebei in sac..

ASPIRANTA LA BEBEL
Katy82 spune:
Anka bine ai revenit.Nici eu nu sunt prea departe de 30 asa ca...
Corina bafta multa, sa vina bebe dupa tratament.
Cixinica
Gabita de-abia asteptam sa avem titlu cu dedicatie si de la tine cred ca o sa avem o surpriza placuta. 
Bob Pixel imi pare tare rau ca e negativ rezultatul.
Lorena
Miha ma bucur ca sarcina decurge bine si imi pare rau de greturi, dar ce sa faci, toate cu un scop nobil. Hai ca peste o luna trec, cel putin asa spuneau fetele ca dispar cam din a treia luna de sarcina.
Kitty
, poate esti tu prima care ne dai vestea buna![]()
Din pacate eu am pierdut trenul anul asta, sigur vin uratii. Dar nu ma las, in 2011 o sa fiu 
![]()
http://lt1f.lilypie.com/wNEAp2.png
ca in 2011 sa devin
!
Sarbatori
fericite tuturor!
gabyv spune:
kitty, am schimbat si termometrul si modul in care imi iau temperatura

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Katy82 spune:
Fetele care va confruntati cu enometrioza, spuneti-mi si mie cum ati descoperit-o? Am citit un articol referitor la aceasta afectiune si se pare ca multe dintre simptome mi se cam potrivesc.
fetele!
http://lt1f.lilypie.com/wNEAp2.png
ca in 2011 sa devin
!
Sarbatori
fericite tuturor!
gabyv spune:
haha la noi avem cod portocaliu pt caderi de zapada
si tot ninge de azi dimineata
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC