Prietene la bine si la greu - 82

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fata mea are o noua 'placere"....se lipeste de usi si se lasa sa alunece cu picioarele pe parchet....mamaaa ce-i pocneste curicelul la contact

sa va mai zic ca magnetii mei broscute ai ajuns sa aiba piciorusele intinse ca paienjenii....aveau arcuri.....acu au prelungiri

inca una: (de bine) ai place sa dea cu aspiratorul, este adorabila cum baga ea teava pe sub mobila si ce culca pe burtica cu curicelul in sus sa vada ea bine

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
am pus filmulete cu Santiago: cum www.youtube.com/watch?v=M0w95Y1pDyE" target="_blank">"alearga", cum www.youtube.com/watch?v=g7rZci-7vKA" target="_blank">se da jos din pat, cum www.youtube.com/watch?v=HL7BRqKcGDk" target="_blank">e ajutat sa se urce (pentru Gabitza).

Super filmuletele ! Pupam omuletul alergator !

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Monis, adorabil Iulian

Raluci,ce norocos va fi Bubu.

Simina, si David face curat. Preferatele lui sunt: rola lipicioasa - cu care curata canapelele si pamatuful ptr. praf.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Raluci, ai fost TOTALA cu degustatul lui tati

Diana, imi pare rau ca primiti asa vesti cand erati cu bagajele facute...e bine ca privesti partea plina a paharului..chiar nu era misto sa plecati tocmai de sarbatori, zic eu

Imi pare rau de situatiile negre care se intrevad...firme falimentare, mamici ramase in plop si plopu-n aer...griji si framantari gen "cu cine il las?!"...

Na_bo, nu stiu ce sa mai zic in privinta antibioticului..asteapta pana maine, vezi dc mai tuseste

Coque, e doar o isterie nationala, am zis

Gabitza, e cam imbulinata treaba la voi cu 2 mucosi....

Monis, mi piace de Santi, asa asa, jumuleste-l cat mai poti

Angi, ma bucur ca situatia se remediaza usor usor, si Matei a cazut acum vreo 10 zile cred, peste mine si i-a curs putin sange de la coltul gurii si de la gingie...m-am speriat crezand ca si-o fi spart vreun dinte

Simina, :)))) a mancat Ranjita peste tastatura? Uite as aimi place de voi, cum incurajati comertul. Hurray pt Simina si Licurici! Se mai baga cineva?

Cristina, inteleg ca Andrei e sanatos acum, asa ca ii urez multa sanatate sotului! Sunt pacatoase durerile astea de spate

Mrs K, baga si la mine o pupaceala/sapuneala, dc tot e gratis

Biara, tare imi placu "tats-o e ca un uliu, o pazeste mai ceva ca pe Obama"

Trebuie sa recunosc ca si eu am mancat kk..de oaie cand eram mica..m-a pacalit tata ca sunt "masline"..am mai mancat si sapun si creta ca sa fac febra sa plec de la scoala...poate mai gasesc dc mai forez..

Dana, ma alatur si eu baieteilor vrednici, Matei e topit dupa aspirator, chiar acum troneaza in mijlocul sufrageriei pt ca il calareste...

Nu stiu de ce dar Matei uneori se bate singurel..isi da palme spre disperarea noastra..incercam sa tratam cu indiferenta

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Laura-andreea, cred ca te-am omis, sunt o Milkutza...te pup de 2 ori..cred ca ai scris ultima oara acum 2 capitole..neuronul meu a cedat si nu mai stiu exact ce si cum..ce face mandra?

Mergi la inceput

Na-bo, antibiotic doar ptr nasuc infundat...eu zic sa mai astepti.

Diana, urata treaba cu despachetatul...bine ca macar puii au de castigat.

Ralu_Seby
, al meu nu isi da palme...se trage de par

La noi inca ninge...totul este alb, David se uita tare uimit afara.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Laura-andreea, cred ca te-am omis, sunt o Milkutza...te pup de 2 ori..cred ca ai scris ultima oara acum 2 capitole..neuronul meu a cedat si nu mai stiu exact ce si cum..ce face mandra?

Da, da...asteptam poze cu aniversata.

Mergi la inceput

asa ninge la ora asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Dana - lasa Tv-ul mai incet ca sun indata la usa, vreau si eu ZAPADAAAAA, hai iesiti afara si fa poze lui David in zapada

Siminica - sa stii ca l-am "intrebat" pe bubu, facand teste, mai imbracat si mai dezbracat, starea de spirit este mult mai buna cand este mai dezbracat, ca si a mea de altfel

Diana - hai nu fi supi, toate se intampla cu un scop asa ziceam nu, va pup apasat tare

LILI - misssssss u

Lyly - cum sunteti?

Uf abia il astept pe tasu, mi-am comandat ugg-uri ufff nu mai am rabdare, bat in tastatura ies frumituri

Monis sa mai zic ceva de Iuli, ce se mai poate zice este un scump la patrat

Coque - nu ne mai gandim, sunt niste idioti care se joaca cu inimile noastre

Si Renus este indragostit de asiprator, mop, matura, masina de spalat rufe,vase, spray de geamuri.....absolut toate produsele de curatat macar seamana cu mine la ceva, nu se vede dar se simte

fug a venit tasuuuuuuuuu

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Gata primit Mos Nicolae, ca drept rasplata in seara asta mananca mancare calda, fug la baie

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput