Prietene la bine si la greu - 82
Raspunsuri - Pagina 5
angi_san spune:
Buna seara, fete dragi!
Si eu refuz sa ma gandesc deocamdata la stirile respective, pentru ca nu vreau sa ma enervez de mai multe ori, prefer odata si bine, cand se va ajunge la forma finala a legii (sper, ca dureaza mai mult)sau oug.
Ralu_seby, sar'na de intrebare. Ana e mai bine, M par sa devina m, si sper ca pana la ziua ei sa dispara cu desavarsire, sa nu serbeze fata cu Mm taras A, btw, in Afi, in fata la Noriel, au scoase cateva topogane, casute si alte d-astea bebelusesti/copilaresti. Ana e innebunita dupa ele (si masa, ca sunt gratis )
Ramonika, noi serbam primii in decembrie: eu pe 1, sotul pe 2 si Ana pe 3. SI nu, nu le-am calculat, asa s-a nimerit. (si eu imi doresc sa am timp sa ma epilez)
Monis, si eu am alergat-o pe Ana cu mancarea prin casa la raceala trecuta, de am ajuns sa am spanac in te miri ce locuri, dar odata cu raceala au trecut si ifosele/mofturile/figurile.
Ancutza, si Ana a cazut acum vreo doua saptamani cand alerga dpa mine prin casa cu bibele in gurita, s-a ranit la o gingiuta, dar a plans de ma trecusera toate cele. Dintele de acolo abia sparsese, si eu ma rog la DD sa nu fi strambat ceva pe acolo.
Stephy, cum mai sunteti? Insanatosire fff grabnica.
Pup toate fetele si sper sa revin.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
simina_kin spune:
Buna seara fetele
Cateva cuvinte din ce-mi aduc aminte
Gabitza, Biara multumesc pt reteta de ciulama
Raluci 21-22grade si maneca scurta?..wow, inseamna ca bubu e calit bine nene.Mie si la 25 mi se pare rece
Magdaz_ina stai linistita ca nu esti pe ultimul loc cu notatul. Uite ca si eu ca si Smaranditza n-am notat nimic nimicutza
Di drum bun si sa te "auzim" cu bine din noua voastra casa
Uitandu-ma la peisajul Danei asa m-a luat si pe mine un dor de duca
Licuriciule lasa ca o sa vina barza atunci cand nu te astepti.
Sa fie cu noroc luna viitoare
aaaaaaaa.........am vrut sa-ti zic da am uitat : cand iau primii banuti pe cozonaci iti trimit tie pt o papusa.....abia astept, dar vreau sa o platesc din "afacerea mea"
Vad ca a aparut si Ralu_seby....ce-mi place sa-ti citesc postarile.Un loc de joaca/serbat pt asa pitici? nu stiu.Sa va traiasca finutul cel!!
Comenzi am cateva, dar se poate si mai mult
Lumi stai linistita ca o sa treaca si raceala, or sa-i iasa si dintisorii...........si or sa vina altele.Conteaza sa fii tu calma
Am o prietena cu fetita de 18 luni, acum trece printr-o per in care fata accepta doar bibe cu lapte, are deja 4 zile, da nu are ce-i face
Many eu am facut calculul cati bani dau pe ingediente , gaze si curent, si am zis 35ron buc.Mai putin nu pot,as pierde
Krelitza vad ca puneintrebarea celor "multumite de pufies".Cum eu nu am fost multumita ca fata a stat tot timpul cu randunica iritata (si eu nu stiam de ce), nu pot sa-ti raspund
gata.....ma cearta fimea
ps: scuzati-mi greselile, dar tastatura mea aprins "frimituri" pe sub ea si mananca litere(sau imi adauga aiurea)
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
cristina_boc spune:
Buna seara si de la noi,
Am reusit si eu acum sa ridic o mana de pe fundul butoiului. Mersi ca ati avut grija sa nu ma calcati.
Sunt prin zona, mai reusesc sa citesc, dar greu cu scrisul. Andrei a fost foarte racit, sotul are ceva probleme cu spatele (am fost la Cj pentru RMN), e in concediu medical (adica si el toata ziua pe capul meu), iar acum stirea cu reducerea Cic-ului,... sunt tare necajita.
Inca nu am primit analizele lui Andrei. Nu stiu ce s-a intamplat, ar am sunat-o pe dr si m-a asigurat ca le voi primi.
pentru toata lumea.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
krelia spune:
Eu refuz sa cred ca de la 1 ian va trebui sa ma intorc la munca.....atata timp cat astia nu dau decat variante, cel putin deocamdata...inca mai avem sanse. Ma enerveaza foarte tare faptul ca nu spun ce se va intampa cu mamele care se afla deja in CIC.
Probabil mama mea va trebui sa se pensioneze anticipat...asta daca va putea....parca si cu anticipatul asta era o problema...
As putea spune ce sa faca cu banii pe care ii economisesc?
Mda...ma intorc la pupaceli....macar astea-s placute si nu costa nimic.
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)
Muhammad Ali
Biara spune:
Mai aveti chef si de noi
In primul rand multumim pentru urari si comentariile la pozici sunteti niste dragute
Ancutza pupam Sabinuta sa treaca, mie mi-e sincer groaza de momentul in care se va lovi mai rau sa isi faca vre-un semn ca tats-o e ca un uliu, o pazeste mai ceva ca pe Obama
Raluci e total bubu, din povestile lui mama cica si pe mine m-au gasit cam pe la varsta asta cu olita in cap si plescaiam ,o sa aiba noroc la fete
DianaR imi pare rau ca s-a amanat plecarea dar priveste partea frumoasa totusi plecati plus ca faceti craciunul acesta cu toti prietenii.
A sa nu uit si eu ca si Simina nu am fost multumita de puffies , nu absorb bine, (poate la baietei nu se observa) dar eu i-am luat la pipait si am vazut ca sunt umezi desi nu erau plini, asa ca NU PUFFIES, parerea mea desigur, eu as vrea sa incerc huggies data urmatoare ca vad ca si la Premium care au schimnat formula si nu e ok.
Fug acum ca se discuta de noi sa ascult cat imi doarme pitica Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
de-al lui sau de-al tau? |
CLAR de-al lui
in general din ce fac eu gusta primul tasu
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
cristina_boc spune:
am vazut ceva la stiri referitor la aplicarea retroactiva: daca este OUG NU, daca este lege DA.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
raluci_b spune:
Biara - si eu am papat cand eram mica, m-a gasit mama in patutz "supravegheta" atent de fratemiu, eu cu gura plina, mama se chinuia sa-mi scoata din gura si eu nu stiam cu sa inghit mai repede.....iacccccc ce povesti delicioase, ma scuzati
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
pt bb2
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Raluci 21-22grade si maneca scurta?..wow, inseamna ca bubu e calit bine nene.Mie si la 25 mi se pare rece |
tzie dar pe ea ai intrebat-o ?
pt bb2
simina_kin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
tzie dar pe ea ai intrebat-o ? un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09) pt bb2 |
inseamna ca tu l-ai intrebat pe bubu?!?
Acu nu stiu ce sa zic, dc o imbrac prea gros sau nu, dar stau cu teama, ca pe podea se simte mereu muult mai rece + curent. Eu ai pun body cu maneca lunga + o bluzita subtirte sau o vestuta iat temp sa nu scada sub 24
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!