Chic Bebe - concurs Klorane Baby
Raspunsuri - Pagina 5
Anda08 spune:
Citat: |
danapetrescu Publicat la - 10/01/2011 : 11:57:14 -------------------------------------------------------------------------------- Cand incepe votul? Cei noi veniti nici macar nu pot vizualiza? |
onutza2 Publicat la - 10/01/2011 : 15:25:00 -------------------------------------------------------------------------------- siii????????? cum imi votez puiutul?cine imi spune si mie? |
Veti fi anuntati imediat ce votarea va incepe. Insa pana la sfarsitul zilei se mai accepta fotografii in concurs.
onutza2 Publicat la - 10/01/2011 : 15:27:13 -------------------------------------------------------------------------------- aaaa si castigatorii se afiseraza si pe forumul dc? |
Da - castigatorii se vor afisa la acest topic
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
ionela.n spune:
Care e sistemul de votare? Parca trebuia sa inceapa azi
Bafta tuturor celor care au postat poze, sunt superbe
danyalo spune:
Vad ca inca nu a inceput votarea aveti rabdare probabil o sa inceapa curand!Referitor la cine si cum voteaza cititi regulamentul afisat si o sa aflati. Userii nou inregistrati nu cred ca pot vota si e ok asta .
extras din regulament
Mod de votare:
Votarea se desfasoara in doua etape.
Etapa 1: Se voteaza public. Poate vota orice membru inregistrat al Comunitatii Desprecopii (forumul Desprecopii). Votul va fi public si permis numai utilizatorilor cu peste un anume numar de mesaje. Pentru a descuraja utilizatorii (falsi) - nu vom spune care este acel numar de mesaje.
Etapa 2: Voteaza un juriu format din moderatori si membri de baza Desprecopii.com. Votul etapei 2 are o pondere de 60% din clasamentul final.