OREION

OREION | Autor: JARMO

Link direct la acest mesaj

Sunt mamici ai caror copii au avut oreion ? Va intreb pentru ca baiatul meu are o umflatura dureroasa in partea dreapta inaintea urechii, a plins asta noapte ca il doare tare si pina ma duc la doctor macar sa stiu ce sa fac ; nu are febra ; am citit ceva pe net dar e asa dureros ? Zilele trecute a avut o durere de cap iar ieri ia curs sange din nas .
Cum s-a manifestat oreionul la copii vostri si ce simptome au avut inainte ? Multumesc !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ai mei au avut amandoi oreion. Inainte de umflatura apar simptomele unei viroze: febra, rosu in gat, tot tacamul.
In general oreionul se asociaza si cu pancreatita, deci o analiza de sange iti poate da un indiciu mai exact. Daca e oreion, mare lucru nu poti sa-i faci. Tine-l in casa, fara dulciuri si prajeli, vreo 2 saptamani bune.
Totusi intreaba medicul, vezi ce zice el. Cat timp are baiatul tau? Nu a facut vaccinul ROR?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

GABI, vaccinul l-am facut iar de ieri a inceput sa acuze dureri suportabile . Asta noapte a fost durerea mai intensa ca s-a trezit de durere, plingand .
Umflatura e vizibila, il doare putin cand il ating insa nu are nici un alt simptom , febra , rosu in gat ... De aceea sunt putin confuza . Oricum , dupa amiaza merg la doctor si vad despre ce e vorba .
Multumesc pentru raspuns !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

fetita mea a facut oreion clasic la 2 ani, iar la 6 ani a facut ceva asemanator, doar ca nu era viral, ci bacterian, deci tot parodontita asociata cu pancreatita, insa de data asta nefebril. A durut-o un pic, dar nu asa de tare sa nu doarma noaptea.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput