Sa ma ingrojorez?
Pfff...Nu mi-era de ajuns ca am ameteli,ma doare dupa ceafa...
Stiu ca o sa sune foarte ridicol,dar sunt foarte anxios...Acum fix o luna am spart un termometru,si am adunat bobitele cu aspiratorul,si acum am desfacut peria de aspirator si am tras ceva cu teava aia.Pe urma mi-am pus-o la gura,la nas,la ochi la obraz cu ea asa mergand.Cand mi-am adus aminte ca am tras mercurul cu el,gata,ma rascolea prin burta nervii..Gata o sa mor,n-am avut ce face ...offfffff..
Exista vrun risc sa fi intrat ala in mine,sunt foarte nelinisit.
Apropo,stiti de ce as putea avea ameteli???
Raspunsuri
Dodo-pui spune:
Citat: |
am ameteli,ma doare dupa ceafa... |
poate fi semnul unei tensiuni arteriale ridicate/mari.....care poate fi datorata si panici autocreata/indusa.
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
stefan1994 spune:
Nu , tensiunea o am chiar mica 8 cu 5...9 cu 6 ...cateodata 10 cu 7...
Dar ce ma interesa cel mai mult nu poti spune nimic?
gabidaniela spune:
Nu ai dc sa te ingrijorezi, nu a ramas mercur lipit de teava. Ai vb cu mama ta? Ea ce zice?
stefan1994 spune:
Aha.
Acum sunt foarte ingrojorat din alta cauza,va rog sa ma ajutati cu raspunsuri.
De cateva zile am ameteli,in sensul ca daca fixez un obiect am impresia ca se misca.Ma doare si ceafa pe partea stanga,mai inspre umar.,si eu ma gandesc ca pot face atac cerebral,Doamne Fereste!
Am mai auzit si o cucuvea chiar cand am ajuns acasa...si...si asta ma pus pe ganduri.aia + durerile....=ganduri negre...
Oare chiar pot sa fac atac?ce sa fac?
blanca000 spune:
Vorbeste cu parintii tai despre ce simti tu...ei te inteleg mai bine decat crezi si te pot ajuta foarte mult. Ce simti si ce traiesti tu se poate numi anxietate sau poate atacuri de panica. Boala secolului..dar se trateaza. Parintii tai te pot indruma catre un medic specialit care sa te faca bine...
Numai bine
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefan1994 Pana ma duc partintii mei la doctor dureaza,eu vroiam un raspuns acum. |
Poate dura doar pana maine..tu alegi.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
gabidaniela spune:
Stefan, eu, de exemplu, daca ma gandesc ca ma doare capul, chiar incepe sa ma doara. Eu te sfatuiesc sa gandesti mai pozitiv, sa nu te mai gandesti la cucuvele si alte asemenea, gandeste-te la lucruri mai placute, iesi in oras, fa-ti o prietena, gandeste-te ca ai toata viata inainte, caci asa e. Hai capul sus!
SoriLea spune:
Tu vb cu parintii tai despre starea ta de sanatate si ceea ce simti tu? Ceea ce povestesti aici pe forum?
Ai deschis ff multe subiecte cu fel si fel de intrebari la care cred eu ca ai fi gasit un raspuns si poate o rezolvare spunand parintilor, mergand la medic si urmand un tratament. Noi aici nu putem sa-ti dam decat pareri, ceea ce de multe ori nu ajuta.
Sanatate multa si capul sus. Gandeste pozitiv ca esti tanar si nu ai dc sa-ti faci singur ganduri negre.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois