Sa ma ingrojorez?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

mai stefan, ia mergi la medic sa te investigheze pentru meningita...poate ai una de natura virala, iar raceala/viroza pe care spuneai ca ai avut-o acum ceva timp e de fapt meningita (ai spus ca te doare rau capul cand apleci barbia spre piept, ti s-a inflamat si nu stiu ce ganglion, iti amortea o mana)...nu vreau sa te sperii degeaba, stiu ca esti panicos...

si as mai vrea sa te gandesti bine la ceva : iti amintesti sa fi fost vreodata muscat de o capusa, chiar si cu ani buni in urma ? de boala lyme sau neuroborelioza ai auzit ? investigatii pentru depistarea virusilor hepatici ti-ai facut, in special hepatita B ? nu analize simple, ci din acelea specifice, pentru determinarea prezentei virusilor sau anticorpilor...

tu daca stai si bantui pe forum si net, n-ai cum sa te faci bine, vorbeste cu mama ta (sau cu antrenorul de la fotbal, daca nu vrei s-o mai superi/ingrijorezi pe mama ta, ca si-asa saraca cred ca abia vede pe unde merge, de grija ta) si mergeti la medic, fa-ti analize, nu mai sta sa asculti cum canta cucuveaua si nu te mai gandi la cum te invadeaza mercurul acela...zau asa, zici ca esti un mosulica din ala ipohondru, care se vaieta toata ziua ca-l dor toate cele si maine da coltu'...fii si tu mai optimist, mai increzator, ia-ti viata in maini si traieste-o la maxim, nu te mai intalnesti cu varsta asta...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Nu,nu cred ca m-a muscat niciodata capusa...Mi-am facut doar analizele de rutina,calciu,fier,glicemie si nu mai stiu ce VSH...urine
si mi-a iesit calciul mic.Nu sunt sigur ca e calciu,dar avand in vedere ca mi-a spus ca am decat calciul care nu e mic,era la 13 si minimu e 40.
Am in continuare,ameteli,parca o infundatura in urechi cand e liniste deplina,dureri in ceafa...

Mergi la inceput

Apropo,cineva mi-a spus ca nu am cum sa fac atac cerebral la varsta asta,pentru ca vasele de sange sunt elastice cand esti tanar.Este adevarat?a sunat cam ciudat.

Mergi la inceput

"dar avand in vedere ca mi-a spus ca am decat calciul care nu e mic"
Am vrut sa spun ca mi-a spus ca am decat calciul care e miC:D sorry....

Mergi la inceput

Ma scuzati,azi am fost la doctora de familie,si mi-a citit analizele si nu am lipsa de calciul de nimic,au gresit cei de la spital,sau eu cu interpretarea mea.

Acum,am niste ameteli groaznice,ma doare in ceafa,mi-e somn tot timpul,urechile parca-s infundate,mi-e teama din nou ca mor....:((:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Stefan, toate ca toate, tratamentul cand il incepi? Nu de alta dar pierzi timp pretios, in timpul asta incepeai deja sa te simti mai bine. Parca fusesei la psihiatru, sau gresesc?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

L-am inceput de 2 saptamani.Iau o jumatate de capsula de cipralex de 10 mg.

Mergi la inceput

si nu ma simt deloc bine din el.Mi-e somn tot timpul...am ameteli,tulburari de vedere,daca pot sa zic asa.Ma doare in ceafa,nu am chef de nimic.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

O sa vezi efectele cam dupa 2 luni, asa. Cat despre ameteala, o sa-ti treaca in 1-2 sapt. Asa am patit si eu...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Acum ma simt rau.Adica,am sezatie de greata,ameteli,cand stau in picioare parca imi vine sa lesin,sau ametesc rau...Si ma sperii,de cand cu anxietatea ma sperie si cea mai mica senzatie de rau...mi-e teama ca mor din asta...ca mi-e rau..ma doare si ceafa...nu stiu ce sa fac.De la ce sa imi fie rau?asa degeaba?eu fac o legatura proasta si imi imaginez cei mai rau.

Mergi la inceput