Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

Uka..sper sa fie ok Carina! Iar tu sa iti revii, sper sa nu fie nimic grav! Si eu cred ca procedam ca Lili...il dadeam si eu pe nesimtitul ala cu capul de marmura!!!

Of of...

Alex multam de ...azi am nevoie de portie dubla!

Va!

Isabela Maria il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna dimineata,

Mihnea a facut primii pasi singur....
Sambata am iesit putin si cand m-am intors s-a ridicat in picioare si a venit cu bratele deschise sa ma intampine...
A fost extraordinar!!!!

Never say never!

Mergi la inceput

Uka ce rau imi pare...
Din pacate asa e in Bucuresti,o gramada de idioti....cred ca ai trecut prin mari emotii.
sa fie bine!

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Felicitari Mihnea!!!!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza

Uka sunt cu gandul la voi doua, sper sa apari curand de tot cu vesti bune

Monica

Raluk sper ca ati avut o noapte mai usoara . Sper sa ai intanire faina cu dragele de Meli&Vik

Laura felicitari pentru copilut mergaret

sa va dau si eu o mostra, legat de ce zicea Dana, de data asta dintr-o clasica a lui Hans Christian Andersen si anume Craiasa Zapezii, care incepe asa:

Cica traia odata un vrajitor hain la suflet precum diavolul. Si vrajitorul acela a facut o oglinda in care tot ce era bun si frumos se miscora pana aproape ca nu se vedea, in schimb tot ce era rau si urat se marea foarte tare si parea si mai urat. Cele mai frumoase privelisti in aceasta oglinda parca erau fiertura de spanac (?!?!), iar cei mai buni dintre oameni erau pocitanii sau stateau cu capul in jos, despartit de corp, asa ca vrajitorul se bucura si radea cu hohote de nascocirea lui. Toti ucenicii de la scoala de vrajitorie, caci isi facuse una, povesteau peste tot de oglinda ca despre o minunatie..."

no comment...

Cu ce ochi diferiti citesc acum totul...

sa aveti zi frumoasa

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, fete dragi!Chiar nu ma asteptam sa ma reprimiti printre voi, va multumesc si va trimit niste frapucine calde si dulci de la mare. As vrea sa trimit o imbratisare speciala la Uka , da Doamne sa nu fie nimic grav! Iti tin pumnii mami. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Alex si Monis
Legat de povesti,ce sa zic,fiecare cu imaginatia lui...,mai grav este ca noi trebuie sa-i delectam noi cu ele...
Cred ca varianta castigatoare ar fi o analiza de text inainte...si apoi vedem daca o mai citim sau nu...

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna,

Uka suntem alaturi de voi si sper din tot sufletul sa nu fie nimic, sa iasa totul bine la radiografie. Noi am avut abonament la CMU daca te pot ajuta cu ceva te rog sa-mi spui. O pup tare mult pe Carina sa fie bine

_

Ho ho ho ...vine Craciunul !!!

Mergi la inceput

Suede felicitari lui Mihnea...chiar vroiam sa-ti scriu zilele trecute cand ziceai de mers, ca s-ar putea sa-ti faca o surpriza cat de curand ...asa a fost si la Maria...

La multi ani cu intarziere Chiara, sa cresti mare si sanatoasa, ca frumoasa esti oricum

_

Mergi la inceput

Fragutza multumesc pt informatiile cu privire la ghetute...din pacate n-am reusit sa ajung la targ...mai caut..cu toate ca imi dau seama ca e destul de greu pt ce vreau .imi trebuie ceva care nu se poate trage usor din picior..

_

Mergi la inceput