Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Ralu,mi-ar placea la nebunie
Nu pot da un raspuns acum...dar si de nu poate Calin sa ma aduca,gasesc sofer si vin (il iau pe nasu'
( asta daca scapam de raceala )

Multi pupici

Vai,ca mi-ai inveselit ziua! Eram chiar blue,ca afara e urat si imediat tre' sa plecam intr-o vizita unde nu prea vreau sa merg

2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !

Mos Craciun exista !

sa le facem si noi in ciuda bucurestencelor sa stea cu emotii dupa poze

Cine mai doreste, cine mai pofteste?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Ei cum cine??!! Eu nu gasesc hidrobicicleta pe sub zåpada dar vin cu scow scooter-ul.Luto[/b så te pregatesti da??

Va pup fetele mult..eu nu am timp så mai intru.Lucrez.

[b]La multi ani delicata Chiara!!Sa fii sånåtoasa printeså frumoså si så aduci numai bucurii pårintilor!

Mami de Chira te pup si te imbratisez cu drag!

Aici este forte multa zåpada, ninge in continuu de o såpt.E un haos total.

Vå pup!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 25+ cu cu fundita

Vine,vine Mos Craciun!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit tuturor!

Andre, draga mea, La multi ani pentru fetita voastra minunata! Chiara, sa cresti mare pui si sa fii sanatoasa! Te pup cu drag, mami!

Va pup, girls, numai bine!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Chiara pui mic si frumos, sa fii sanatoasa si sa cresti mare!! Mami de Chiara, un gand bun primeste si de la noi si-o trimise direct la voi pe malul marii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Hello girls...
Eu tot in buk, mai bine plecam acasa la mine..
Sunt complet lipsita de vlaga, am trait azi cea mai neagra zi din viata Am mers in Ikea, proasta inspiratie, extrem de aglomerat.. Am cumparat mici nimicuri la care visamde mult.. Acum cred ca vor sta nedesfacute.. Apoi in mall baneasa, am gasit in sfarsit cizme imblanite pt Carina, cautam de ceva vreme, ma rog..
Povestea trista incepe cand iubita mea alerga f vesela prin mall, pe un hol foarte larg si liber , si un nenorocit grabit, care nu se uita pe unde merge iese da efectiv peste ea, o izbeste cu capul de marmura.. Am crezut ca mor acolo.. Nici nu va pot povesti .. Am ajuns la cmu la un dr care mi-a dat trimitere la neurochirurgie la un spital .. Trebuie facuta radiografie. O sa merg maine
E inuman sa se intample asa ceva.. Sunt atat de slaba, devin o carpa si plang intr-una!! Nu ma pot controla deloc!! Noroc cu prezenta de spirit a cumnatei mele, i-am pus repede gheata, am alergat la dr.. Are un cucui mititica, cat o nuca
Imi dau seama ca este un nimic in comparatie cu altele.. Dar e sfasietor! Si numai gandul ca ar putea avea urmari serioase cazatura asta ma face sa innebunesc

N-am vrut sa va stric seara, zau!

Vik , semnatura mea a fost facuta intr-un moment de hlizeala, vroiam sa fiu sigura ca n-o sa regasesc franturi din ea pe ici, pe colo..

La multi ani Chiara!! . Esti tare frumoasa,
sa fii norocoasa in viata! Pup pe mamu, felicitari!

Noapte buna !

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uka ce rau imi pare!!! Te imbratisez cu mult mult drag! Sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav si sper sa iti revii pana maine, sa fii puternica pentru printesa mica . Recunosc ca nici eu nu as fi buna de nimic si nu as sti ce sa fac sa fiu acolo pe pozitii, de asta chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau. Te imbratisez tare si ma gandesc la voi! Doamne ajuta! Ma rog pentru voi!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

offf, Uka!
te imbratisez tare, draga mea!

nici nu mai stiu ce sa zic...

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

uky ce-i in sufletul tau numai tu stii. Noi doar intelegem . Eu la cat sunt de nebunica cred ca-l luam pe-ala de-l dadeam cu capul de marmura numai asa ca sa vada cum este. Da, stiu, sunt rea.
Sunt asa de multi nebuni pe lumea asta din pacate

Acum, ne rugam sa nu fie niciun fel de problema cu fotomodela. Vezi ce zic medicii si tine-te optimista. Noi suntem aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Uka draga offf ce nemernic.
Sper sa nu fie nimic grav.Aveti grija de voi

Eu va salut fetelor,va mai citesc pe facebook din cand in cand,intru greu,stau putin si fug repede

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Va ofer fierbinte sa va dezmortiti.

Uka imi pare tare, tare rau ca s0a intamplat asa ceva si ca a trabuit sa ajungeti la dr. Va tinem pumnii stransi sa nu fie nimic grav, ne gandim la voi si daca aveti nevoie sa nu ezitati sa apelati la noi.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata!
Alex, multam de cafea!
Uka bafta multa la dr azi, , sa nu fie altceva decat un cucui;

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI

Mergi la inceput