Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 21
biaz29 spune:
La multi ani fericiti tatalui mamicii lui Andrei!
Nu stim nimic despre el, dar suntem sigure ca e un om deosebit pentru ca asa se explica ce fiica speciala are.
biaz29 spune:
Vik, te inteleg asa de bine. Si eu sunt in cautare de scoala pentru Busici. Nu credeam ca va fi atat de stresant si de frustrant in acelasi timp. Sper din tot sufletul sa gasesti gradinita cea mai potrivita si sa reusesti sa o inscrii pe Isa pentru ca dupa aceea sunt sigura ca totul va merge snur. Printesa ta va cuceri usor pe toata lumea.
diamar78 spune:
La multi ani dragelor fie ca sunteti mandre sau nu de origini!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
Dana15 spune:
Bia eu sunt cu ana in brate (niste oameni rau dau gauri in apart de sus si mititica este tare, tare speriata...asa se agata de mine), dar vroiam sa-ti trimit o imbratisare calda, calda
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
Dana15 spune:
Ralu, multumim de info! oare pot si eu adera la grupul respectiv? sau sunt deja aderata si eu habar-n-am
mai, ma depaseste total tehnologia asta...cont pe fb am facut din spirit de turma, dar abia-l folosesc
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Bia eu sunt cu ana in brate (niste oameni rau dau gauri in apart de sus si mititica este tare, tare speriata...asa se agata de mine), dar vroiam sa-ti trimit o imbratisare calda, calda mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Si niste briza de mare calda daca se poate, te rog. Ana sa treaca repede de tot zgomotul. (Mie inca imi mai e frica de zgomotul de bormasina.)
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 La multi ani fericiti tatalui mamicii lui Andrei! Nu stim nimic despre el, dar suntem sigure ca e un om deosebit pentru ca asa se explica ce fiica speciala are. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) "... ce nebunie e sa judeci pe altii dupa tine insuti..." (Goethe) |
te pup cu mult drag, si intradevar, tatal meu e un om deosebit, e un model de viata, e stalpul familiei!! e un model de iubire neconditionata! si il iubim si noi cu totii mult, mult de tot! o sa pun si niste poze mai tarziu!
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
monica_dicut spune:
Ralu, daca nu-mi spuneai tu nici nu as fi vazut ca m-au invitat fetele pe grup . Stiam de el ca mai citesc din cand in cand si acolo desi nu scriu. Imi sunt tare tare dragi fetele ca noah au fost alaturi de mine in cel mai greu moment al vietii mele. COnsider ca am muuulte de invatat de la ele sunt foarte foarte informate in multe privinte si mereu fur cate o idee de pe acolo . NU mai scriu ca nu prea ma regasesc cu copilul cu un an mai mic...
Iar Ramo (zoozie) e o super draguta. Draga de ea tare mult m-a sustinut cu alaptatul cand eram disperata ca Dragos urla toata ziua (credeam eu ca de foame) si se contorsiona la san etc , si vorbeam mereu pe mess si incerca sa imi dea idei, solutii. Din pacate am fost eu prea slaba si am renuntat prea usor... asta e.
Vorbind despre homeopatie, mi se pare ca cea mai informata ar fi Lidia. Ea a dus racelile fetitei cu febra mare, mare numai cu homeopatie. Unele mamici ii spuneau sa treaca pe antibiotic dar ea nu a renuntat. Si a functionat. DIn cate imi amintesc parca si de giardia a scapat tot cu homeopate.
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Cred ca tre sa fac capitol.. stati cumintele
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei